Meditation for børn - guidede meditationer fra Karens Univers

Meditation for børn

Giv dit barn de bedste forudsætninger

Guidede meditationer på Dansk

 • Som møder dit barn i øjenhøjde
 • Støtter dit barn i at mærke sig selv
 • Beroligende og afstressende
 • Optimistiske og kærlige
 • Styrker barnets selvværd
 • Inviterer til eventyrlige rejser

Meditationerne indeholder også afslapningsmusik for børn.

Se meditationerne her

GODNAT meditationer til ALLE BØRN mindfulness til UROLIGE UNGER meditationer til TEENAGEREN meditationer som styrker SELVVÆRD guidende POSITIVITET

Gode råd til forældre

Guidelines til mindfulness og meditation:
 • Skab en tryg og hyggelig ramme for dit barn.
 • Mediter sammen med dit barn de første gange (hvordan passer lydniveau, skal det være med eller uden høretelefoner, vil barnet sidde, ligge eller måske tegne imens osv.)
 • Barnet behøver ikke være aktivt lyttende igennem hele meditationen.
 • Så ofte som der er brug for det, så hjælp barnet til rette inden meditationen. Mærk efter, hvad der er rigtigt for dig og dit barn.
 • Vær bevidst om dit fokus: Kommer du og præsenterer en løsning på et problem, eller kommer du med en dejlig oplevelse, som I sammen kan dele.
 • Tag ansvar for at sætte rammerne (igen og igen) og holde rutinen.
 • Mindfulness vil blive en vane – også uden min musik eller guidening.
 • Vær autentisk – smag din egen (mindfulness) medicin. Så ved du, hvad du giver dit barn, og det er sundt for jer begge.

Mere energi og et større livsmod

“Karen, du besidder en unik intuitiv evne til at se mennesket, præcis hvor vi befinder os i livet – og kan lede os i dine meditationer med en høj grad af ydmyghed, respekt og kærlighed. At møde mig selv fra dette udgangspunkt – langt væk fra tankekaos og forvirring – fylder mig med stor taknemmelighed, med tillid og gør mig tryg.
Den daglige meditation har haft en positiv indvirkning på mit åndedræt, som er blevet dybere og lettere. Den gavnlige effekt af min større fysiske velbefindende, betyder at jeg har mere energi og et større livsmod i hverdagen. Meditationen træner mig i at være rolig og fokuseret i nuet, og øger samtidig kontakten til min egen indre stemme.”
Anmeldelse af Guidede meditationer

Meditationer TIL DOWNLOAD
til børn fra 2-16 år

Karens Univers tilbyder beroligende og berigende meditationer til dit barn her.De guidede meditationer styrker dit barns positive selvbillede og indre power!

Se alle meditationer
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
1.299,00 kr.
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..

Personlig meditation til børn

Jeg taler direkte til dit barn i denne unikke og personlige meditation. Her bestemmer du (og dit barn), hvilket fokus der er behov for i meditationen.

Udtalelse fra Mai, som er mor til Aske på 7 år.
“Tusind tak for den personlige meditation til Aske. Han blev helt rørt over, at du havde lavet den til ham og sagde hans navn. Den hjælper ham SÅ godt med at få ro på kroppen og i hovedet. Han er begyndt at sige de positive ord fra meditationen højt for sig selv, og han beder selv om at høre den næsten hver dag. Jeg er så taknemmelig”.

Bestil en personlig meditation

Anmeldelser af meditationer til børn

Fra første aften, faldt han trygt i søvn helt selv

Min søn har svært ved at falde i søvn selv. Jeg plejer at skulle ligge hos ham, til han sover. Fra første aften med en af Karens meditationer faldt han trygt i søvn helt selv

Min datter kan slappe af

Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.

Falder i søvn selv for første gang

Ved at lytte til meditationerne falder vores søn på 8 år for første gang i sit liv i søvn selv. Vi er så taknemmelige for denne her bog ??
Karen Fogh Andersson - Spirituel mor og meditativ guide

Vær autentisk – smag din egen (mindfulness) medicin. Så ved du, hvad du giver dit barn, og det er sundt for jer begge.

– Karen Fogh Andersson

Meditation uden sure regler!

Lær dit barn at mærke sig selv gennem meditation

Jeg arbejder med en kombination af visualisering, guidning, healing og mindfulness i mine meditationer. Jeg har ikke nogle særlige regler eller retninger, du og dit barn skal følge, når I lytter til meditationerne.

Jeg arbejder intuitivt og med tillid til min egen kreativitet, mavefornemmelse og den Universelle guidning. Oftest skaber meditationerne sig selv og det er en proces, jeg virkelig nyder. Mindfulness er en del af min måde at leve på, og derfor finder mindfulness ofte også en naturlig vej ind i mine meditationer.

Mindfulness er bevidsthed, at være nærværende og skabe nuet og kan ikke begrænses til de minutter du mediterer, men bliver din måde at være i verden på – bevidst om tanker og kroppens reaktioner (meget kort fortalt). Mit ønske er derfor også at hjælpe dig og dit barn derhen, hvor I kan mærke og tager hensyn til, hvad der er bedst og mest rigtigt for jer hver især – også når det gælder det at meditere/lytte til mine meditationer.

Min baggrund: Jeg er uddannet E.P. coach og terapeut fra Life Academy i 2013. Derudover har jeg taget kortere kurser med fokus på selvudviklingsværktøjer, energiarbejde og healing. Jeg har kanaliseret meditationer siden 2012.

7 gode råd til meditation med børn

Af Karen Fogh Andersson, forfatter, mindfulness instruktør og certificeret coach & terapeut.

 1. Sæt tid af til at meditere med dit barn
 2. Skab nogle hyggelige rammer for jeres meditation
 3. Sluk for tv, mobiler og andet elektronik
 4. Lav nogle faste rutiner hvor hvornår I mediterer (børns hjerne elsker rutiner)
 5. Start med små korte meditations stunder på maks 1-2 min.
 6. Hjælp dit barn til at finde den bedste meditationsstilling (liggende eller siddende)
 7. Brug gerne en guidet mediation, på den måde hjælper du barnet til at fokusere på én ting og lukke andre tanker ude i dette øjeblik.

Saner du inspiration til hvordan du kan meditere med dit barn, kan du I vores webshop finde et udvalg af forskellige guidede meditationer for børn, hver med deres unikke fokus og formål. Et godt tidspunkt på dagen at meditere er ofte inden sengetid, hvor du sammen med dit barn, gennem meditation, hjælper dit barn til at finde ro i krop og sind og derved skaber rammerne for en bedre og dybere søvn for dit barn. Et andet godt tidspunkt at meditere med børn, er fra morgenstunden af, som den første aktivitet i laver sammen inden dagen starter. Her kan I sammen skabe nogle kærlige, rolig og skønne rammer for jeres dag og sætte en intention om hvad I ønsker dagen skal indeholde. Du hjælper samtidigt dit barn til at manifestere, fokusere og sætte et kærligt mål for dagen, som I efterfølgende kan snakke om til puttetid.

Rigtig god fornøjelse