Karens Univers - Meditationer for gravide

Graviditet og meditation

Ro, tryghed, glæde

Tillykke kære kvinde!

Graviditeten er en fantastisk rejse som også kan være udfordrende både fysisk og mentalt. Her kan meditation og mindfulness være et unikt redskab for dig som gravid.

Vores guidede meditationer for gravide er skabt som en kærlig støtte til dig og dit barn i den individuelle proces og udvikling det er, at bevæge sig igennem en graviditet og fødsel.

Vi tror på, at mor og barn kan skabe en tæt kontakt, kommunikation og forståelse allerede under graviditeten. Ved at lytte til vores guidede meditationer i alle graviditetens faser, kan din kommunikationen med barnet virkelig styrkes. Der skabes en tidlig forbindelse, og det giver muligheden for både at lære af og lytte til, sit barn.

Med vores meditationer kan du i tryghed, kærlighed og tillid favne dig selv, udvikle dig i processen, og byde dit barn velkommen til livet – helt fra livets start i din krop.

Find graviditets meditationer her

Vi forstår!

Vi har begge gjort os vores egne erfaringer både igennem egne graviditeter og også i arbejdet med mindfulness og meditation i forbindelse med gravide.

Hver enkelt meditation har sit helt eget fokus og “funktion”, men alle er de med til at skabe en følelse af ro og tillid i mor og ikke mindst forbundethed imellem mor og barn.

Som en del af vores guidede meditationer til gravide indgår:

  • Afspænding
  • Mindfulness
  • Visualisering
  • Afslappende musik
Køb graviditets meditationer
Meditation til din graviditet

Unikke Meditationer
til din graviditet

Her kan du finde skønne meditationer, til din graviditet.

Ønsker du en helt personlige meditation indtalt kun til dig, kan du finde det her: Personlig meditation

Køb meditationer her
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..

Udtalelser om guidede meditationer fra Karens Univers

Hvor er den smuk!!!

Jeg har ligget i sengen og lyttet til din meditation. Hvor er den smuk!!! Jeg er rørt og berørt, og jeg tror, det er længe siden, jeg har grædt tårer, der kommer fra det sted i mit hjerte. Jeg fik og har i den grad hul ind til noget meget afgørende. Det er så forløsende. Og jeg er så glad og taknemmelig for dit smukke arbejde.

 

Du har betydet alt!

Du skal vide, at dine meditationer og sange har betydet ALT for min datters fremgang i en meget svær tid.
 

Du er så fantastisk dygtig!

Jeg har lige hørt meditationen. Den er helt igennem vidunderlig og magisk. Tusind tusind tak. Du er så fantastisk dygtig. Jeg er helt overvældet over hvor fint det hele passer sammen og jeg mærker bare hvordan kærlighed strømmer, når jeg lytter til din kærlige og blide guidning.
 

Sådan ser vi på graviditet og fødsel:

Med Udgangspunkt i naturens eget design.

Vi mener, at enhver graviditet og fødsel, ligesom naturen, indeholder et forår, en sommer, et efterår og en vinter. Ved at være forbundet med disse årstider og faser i graviditeten, bliver det nemmere for kvinden at give sig hen til og forstå processen i sin graviditet, og derved håndtere den mest hensigtsmæssigt både for mor og barn – både fysisk og psykisk.

Vi tror på, at kvinden i forbindelse med sin graviditet og fødsel, har en unik mulighed for at være forbundet både med barnet, og med noget der er større end hende selv, både i form af hendes egen “kontakt” og også igennem det barn som vokser indeni.

Disse forbindelser kan moderen bevidst vælge at bruge i sin egen klargøring og personlige udvikling. Og her har vores guidede meditationer en af deres fornemste opgaver, som en støtte i den proces.

Vi tror på, at mor og barn kan skabe en tæt kontakt, kommunikation og forståelse allerede under graviditeten. Ved at lytte til vores guidede meditationer i alle graviditetens faser, kan din kommunikationen med barnet virkelig styrkes, der skabes en tidlig forbindelse og det giver muligheden for både at lære af og lytte til sit barn.

Med vores meditationer kan du i tryghed, kærlighed og tillid favne dig selv, udvikle dig i processen, og byde dit barn velkommen til livet – helt fra livets start i din krop.

* Se vores beskrivelse af solhjulet og graviditetens 4 faser længere nede på siden.

Anna-Sofie Rau Gram

Indehaver af Urkvinder
Uddannet doula og procesleder.

Mor til tre børn.

Jeg har taget et standpunkt om at hjælpe kvinder med at være til stede med deres instinktive urkraft igennem graviditet, fødsel og barsel. Dette gør jeg igennem helhedsorienterede forløb med den gravide bestående af samtaler, guidede meditationer, rebozo, urter, fødecirkeler og hømopati.

Du kan finde mig og Urkvinder her:
@doulaAnnaSofie

Karen Fogh Andersson

Karens Univers.
Coach, Terapeut, Mindfulness & Meditativ Guide, Forfatter.

Mor til tre børn.

Da jeg for første gang i 2015 blev gravid, startede en helt naturlig udviklingsproces, som hurtigt også manifesterede sig i fokusset i mine guidede meditationer. Vores meditationer er altså skabt i mine egne graviditeter – helt autentisk 🙂

I dag ligger størstedelen af mit fokus, både i privaten og arbejdsmæssigt, på børn og relationen imellem barn og forældre.

Du kan finde mere om mig her på hjemmesiden og Facebook: Karens Univers
Instagram: karens_univers

Meditation for gravide - solhjul

Medicinhjulet / Solhjulet

Medicinhjulet/solhjulet er udarbejdet i et samarbejde ml. Moder Jord og Urkvinder ifm. udarbejdelse af undervisningsmateriale til fødselsforberedelse.
Med tak og inspiration fra Moder Jord ved holistisk jordemoder Ann-Emilie
www.moderjord-klinik.dk

Forår – 1. trimester

Her såes alle de frø, som i løbet af foråret spirer til et embryon og udvikler sig til et lille barn. Der sker mange forandringer i kvindens krop, omprogrammeringer, som klargører hende til at bære barnet i den videre graviditet. Man kan sige, at kvinden skal agere hus for den sjæl, der er flyttet ind, og at kroppen er igang med at indrette huset bedst muligt, så sjælen dermed får de bedst mulige vækstvilkår. Grundskitsen bliver lavet og alle organer anlagt.

Sommer – 2. trimester

Mor blomstrer op og stråler! Livet mærkes for første gang og bliver stærkere og stærkere i løbet af sommeren. Barnet udvikler sig hele tiden i takt med sommerens lange nætter og bl.a. øjne, ører og hørelsen udvikles. Mor og barn bliver mere og mere forbundet og lærer gradvist hinanden at kende. De fleste kvinder oplever er væsentligt løft i energi og overskud i denne fase, og har det godt både fysisk og psykisk.

Efterår – 3. trimester

Kvinden begynder automatisk at gå ned i tempo, når efteråret nærmer sig. Kvinden oplever fysiske begrænsninger, og tegn på hun skal hvile sig og ned i gear. Det kan samtidigt være en travl tid, hvor både mor og far gør sig klar og bygger rede. Barnet vokser med hastige skridt, og forbereder sig også på at komme til verden, når tiden er inde

Vinter – 4. trimester

Barnet er født og mor, far og barn bruger tiden på at lære hinanden at kende. Man kan betragte denne tid efter fødslen som et vinterhi, hvor der skal være uanede mængder ro, tryghed og kærlighed. Et nyt liv er kommet til jorden, en familie er skabt eller udvidet.

Guidet meditation for gravide på Dansk

Meditation under din graviditet

Meditation og mindfulness støtter din krop og dit sind og bringer dig tættere på din lille guldklump igennem hele din graviditet.

  • Mere ro og glæde
  • Følelse af kontrol ved fødslen
  • Tættere forbindelse til din baby
  • Mere tillid og tryghed ved fødslen
  • Oplevelse af klar kommunikation med baby
Find graviditets meditationer