HJEM • ANMELDELSER

Anmeldelser

Bogen skaber ro i nervesystemet hos barnet

Der er nye bøger på vej, på foreningens litteraturlist på vores hjemmeside.
En af bøgerne har titlen “Til det dejligste barn i verden” som er skrevet af Karen Fogh Andersson.

Bogen har fire kærlig historier, sange og guidede børnemeditationer. Den kan være med til at booste dit barns selvforståelse, selvværd og positive selvbillede. Den kan give ro, nærvær og kærlig stemning ved puttetid. Den henvender sig til børn fra ca. 3-10 år.

Vi i foreningen oplever at den kan være et godt redskab, til at skabe ro i nervesystemet hos barnet, så barnet får lettere at udfordre sig selv, i angstfyldte situationer.

Den kan også bruges til søskende, som jo også kan være på overarbejde, fordi når et barn har angstproblematikker, så påvirker det hele familien.

Følg med her på siden, hvor vi i denne uge fortæller om flere bøger til inspiration.
Du kan også se de bøger vi allerede har på vores litteraturliste her:
https://boernmedangst.dk/raad-og-viden/litteraturliste/

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Vi har hørt Karens sange siden min yngste datter var spæd.

Fra hun var omkring 5 mdr kunne hun nynne lidt med og lænede sig ind til mig så snart jeg satte sangen hjertebarn på. Nu er hun er år og når den sang kommer ud af højtaleren, kommer hun hen til mig, vil op, kramme og danse. Jeg synger den ofte for hende og fortæller hende at hun spreder lys i mørket og når jeg siger det smiler hun ALTID ❤️  mit hjerte bruser af kærlighed til hende og sangen er en kæmpe gave til vores relation ❤️

Eigil (8 år) har lært at falde i søvn selv ved hjælp af Karens blide stemme i meditationen kærligt godnat. Vi ligger sammen og lytter til den guidede afspænding, dukker, griner, krammer og hygger. Dernæst lytter han meditationen færdig selv og falder i søvn SELV. Han er tryg, han er holdt om og af. Og vågner sjældent om natten som han ellers gjorde hyppigt tidligere.

Eigil synger desuden ofte om hvor dygtig, sej, sjov og god han er fordi han har lyttet til alle sangene sammen med sin lillesøster.

Lykke (10 år) falder i søvn hver aften til Karen blide stemme. Hun kunne også sove selv før men som hun selv siger; det går meget hurtigere, lige så snart jeg hører Karens stemme, føler jeg mig træt. Jeg bliver tung i hele kroppen og det er bare en god måde at falde i søvn på.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Til det dejligste barn i verden” er en STRÅLENDE bog!

Til det dejligste barn i verden” er en STRÅLENDE bog med tilhørende meditationer og skønne sange. Jeg er fuldstændig vild med den følelse bogen efterlod i mig og i min datter.⠀⠀

Mangler I en bog der giver øjeblikkeligt mening, så vil jeg VARMT anbefale “Til det dejligste barn i verden”. 

Midt i hamsterhjul og planlægning og forældremøder er sådan en bog som denne her en gave i sig selv. En gave til dig og dit barn og til Jeres indbyrdes samhørighed

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Fra første aften, faldt han trygt i søvn helt selv

Min søn har svært ved at falde i søvn selv. Jeg plejer at skulle ligge hos ham, til han sover. Fra første aften med en af Karens meditationer faldt han trygt i søvn helt selv

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Hvor er den smuk!!!

Jeg har ligget i sengen og lyttet til din meditation. Hvor er den smuk!!! Jeg er rørt og berørt, og jeg tror, det er længe siden, jeg har grædt tårer, der kommer fra det sted i mit hjerte. Jeg fik og har i den grad hul ind til noget meget afgørende. Det er så forløsende. Og jeg er så glad og taknemmelig for dit smukke arbejde.

Anmeldelse af meditationer for voksne

Bogen er utrolig, og man kommer så tæt på sit barn.

Bogen er utrolig, og man kommer så tæt på sit barn. Det skal opleves, det kan ikke beskrives.

Der er så meget inspiration og kærlige øvelser i bogen, som er nemme at gå til.

Bogen indeholder også de skønneste illustrationer, som gør læseoplevelsen endnu større både for børn og voksne.

Af hjertet tak Karen, for denne fortryllende bog.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Det er fedt at føle, at man er helt rigtig

– Thea, 8 år

Mor man får det rart, når man hører historierne

– Johanne, 9 år

Min 5 årige datter blev grebet af den direkte og kærlige tone i bogen.

– Mathilde, mor til en

Det er de fedeste værdier, som vi som forældre kan give videre.

– Anne, mor til to

Bogen er virkelig smuk, både i illustrationer og tekst

Bogen er virkelig smuk, både i illustrationer og tekst. Selvom jeg nu har læst den igennem en del gange, bliver jeg stadig rørt hver eneste gang.

I bogen er der QR koder du kan scanne og lytte til meditationer og sange der er indtalt af forfatteren. Dem kan man også ligge og falde i søvn til. 

“Til det dejligste barn i verden” er en kæmpe kærlighedserklæring. Så smuk og kærlig. Så skøn, afslappende og fuld af varme. I bogen er der gjort plads til at man kan personliggøre historier og meditationer, ved at skrive barnets navn ind i historien. Det har en virkelig fin effekt og Ville var meget begejstret for at høre at historien handlede om præcis ham ❤️? Samtidig er den en perfekt måde at skabe ro omkring puttetid og dem der kender Ville, ved at det kan være nødvendigt ???

Jeg er sikker på at når han bliver større, vil han få endnu mere glæde af at høre historierne, men selvom han kun er 2,8 år gammel, er han allerede glad for at høre historierne.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Badet i kærlige ord

Selvom man hver dag som forældre viser og fortæller sine børn, at man elsker dem, så er der bare dage, hvor vi alle har brug for lidt ekstra. Og sådanne dage kan man med denne bog blive badet i kærlige ord, illustrationer og indtalte meditationer.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Vi kan ikke undvære godnatsangene!

Vores lille datter falder i søvn til Karens godnatsange hver aften. Vi kan ikke undvære dem <3 

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Hun blev grebet af den direkte og kærlige tone i bogen

Jeg har sådan lidt med ord, at jeg i de bøger, jeg læser, bedre kan lide følserne vist end fortalt. Men jeg kan fortælle, at min 5årige ikke har det sådan.

Hun blev grebet af den direkte og kærlige tone i “Til det dejligste barn i verden.” Især det med, at man på siderne indsætter barnets navn, så fortællingerne bliver personlige kærlighedserklæringer til barnet, som hun så går og funderer lidt over…. (“mor, lillesøster er også lille udenpå, men stor indeni”).

Og det fik mig til at tænke, at selvom man som forældre hver dag viser og fortæller sine børn, at man elsker dem, så er der bare dage, hvor vi alle har brug for lidt ekstra. Og sådanne dage kan man tage et meditationsbad med denne bog og blive badet i kærlige ord, illustrationer og indtalte meditationer. 

De indtalte meditationer har vi ligget og lyttet til i sengen. Og her overgiver jeg mig helt. Det er en meget behagelig måde at blive puttet på.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Det er en bog med stor vægt på kærlighed, tryghed og kontakt mellem barn og voksen.

Jeg har læst / leget bogen igennem med mit mindste barnebarn samt et af de største, og fornemmer klar at begge har haft udbytte af den, omend på forskellig vis. Mit yngste barnebarn er meget begejstret for sangene, og synes det er sjovt de handler om hende, og godnat meditationen er fin nogle dage og andre synes hun den er lidt kedelig. Den store på ti var rigtig glad for hjertedans øvelsen og syntes det var rigtigt hyggelig at side sammen med fokus på hinanden.

Det er en bog jeg gerne vil anbefale forældre som vil dyrke nærheden med barnet.  Det kræver man har lyst og overskud, da det skal være gode og kærlige oplevelser. Så er man i ulvetid og lidt stresset, tænker jeg man skal holde sig til at læse en almindelig historie og hygge med den, da det ikke mentalt kræver tilstedeværelse på samme plan.  Bogen er smukt illustreret af Francesca Elettra Cudignotto, og fremstår i lækker kvalitet.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Min datter kan slappe af

Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.
 
Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Hvis mine børn lykkes, lykkes jeg

“Hvis mine børn lykkes, så lykkes jeg. Det er det, som har værdi for mig. Derfor er dette koncept så vigtigt, også for børnenes fremtid”
 
Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Mere energi og et større livsmod

“Karen, du besidder en unik intuitiv evne til at se mennesket, præcis hvor vi befinder os i livet – og kan lede os i dine meditationer med en høj grad af ydmyghed, respekt og kærlighed. At møde mig selv fra dette udgangspunkt – langt væk fra tankekaos og forvirring – fylder mig med stor taknemmelighed, med tillid og gør mig tryg.
 
Den daglige meditation har haft en positiv indvirkning på mit åndedræt, som er blevet dybere og lettere. Den gavnlige effekt af min større fysiske velbefindende, betyder at jeg har mere energi og et større livsmod i hverdagen. Meditationen træner mig i at være rolig og fokuseret i nuet, og øger samtidig kontakten til min egen indre stemme.”
 
Jette
Reviewer
5/5

Så fin kvalitet og hurtig levering?

1 år siden
Jette
Reviewer
5/5

Meget tilfreds med mit billede og hurtig levering?

1 år siden
Anne-Dorte Nielsen
Reviewer
5/5

En rigtig fin pakke til aftryk af hænder og/eller fødder. Skulle bruges til en baby på 8 mdr og kan sagtens bruge til større babyer som beskrevet på hjemmesiden ?

1 år siden
Jonna Frandsen
Reviewer
5/5

Super fin og lærerig bog.
Mit barnebarn syntes bogen er flot og spændende ,og så handler den jo om ham.

2 år siden
Tina Jørgensen
Reviewer
5/5

Købt den som gave til en barnedåb, da den stod på ønskesedlen
forældrene blev meget begejstret for den og glædede sig til at tage den i brug

2 år siden
Gurli Iris Nielsen
Reviewer
4/5

Så glad for produktet det var til mit barnebarn på sjælland

2 år siden
Michelle Blake
Reviewer
4/5

Snagende er rigtige gode og børnene vil meget gerne høre og være med til det hele. Vi er meget glade for bogen♥️
Hjerteøvelsen har jeg kun prøvet med den mellemste og den skal vi vist øve lidt ?

2 år siden
Jane Dall
Reviewer
4/5

Virkelig en sød bog med søde fortællinger. Lidt dyr i forhold til hvor få fortællinger der er.

2 år siden
Julie
Reviewer
5/5

Smuk bog fuld af kærlighed. En god dåbsgave.

2 år siden
Jacob Hedeager Olsen
Reviewer
5/5

Meget tilfreds. Dejlig bog til min dreng ❤️

2 år siden
Anne Kirstine Andersen
Reviewer
5/5

Skønneste mest hjertevarme bog ♥️

2 år siden
Natasja Moestrup
Reviewer
5/5

Mit barn er ikke helt solgt på konceptet, men det handler mere om mit barn end om bogen fra Karens Univers, som er rigtig fin - særligt sange og meditationer!

2 år siden
Ena Fuglsang
Reviewer
5/5

Fantastisk, intet mindre.....
Fin, fin bog til "de små" og deres voksne.
Gode og berigende meditationer.
Kan på det varmeste anbefale produkter herfra.
De produkter er "givende" for alle generationer.

2 år siden
Hanne
Reviewer
5/5

Vidunderlig bog

2 år siden
Lone
Reviewer
5/5

Bogen vakte glæde hos de vordende forældre

2 år siden
Lotte Kjeldsen
Reviewer
5/5

Jeg er vild med prismerne og nyder at se på dem , specielt når solen skinner på dem ?

2 år siden
Christina Lausch
Reviewer
5/5

Min store seng elsker at høre sangene & meditationerne. Alle pengene værd.

2 år siden
Connie
Reviewer
5/5

Så rørende og fantastisk en bog.

2 år siden
Vibeke Larsen
Reviewer
4/5

Kærlig og smuk bog
En hyggelig og dejlig bog til mine børnebørn
De kan altid bruge mere af “ jeg elsker dig du er så sej”

2 år siden
Joe Bell Duncan
Reviewer
5/5

Dyb bevidsthed afsejler denne bog!

2 år siden
Janni Larsen
Reviewer
5/5

Rigtig dejlig meditation. Skøn og beroligende stemme.

2 år siden
Maria Eline Rasmussen
Reviewer
5/5

Jeg er super begejstret og blev virkelig positivt overrasket over bogen. Den har de skønneste historier, sange og meditationer som min søn ELSKER. Virkelig en dejlig bog som giver anledning til en masse gode og givende samtaler.

2 år siden
Camilla
Reviewer
5/5

Ville ønske at jeg fik bogen noget før! Den er simpelthen SÅ god! Vores yngste på 7 år elsker den og vi bruger den hver aften som godnat læsning efterfulgt af meditationsmusikken.

2 år siden
Camilla Pehrson
Reviewer
5/5

FANTASTISK!
Min datter på 4,5 elsker historierne og meditationerne. En fantastisk rørende bog, der kun bringer os tættere sammen!

2 år siden
Lis Nielsen
Reviewer
5/5

Virkelig god og dejlig bog

2 år siden
Pernille Sørensen
Reviewer
5/5
Karen, du besidder en unik intuitiv evne til at se mennesket, præcis hvor vi befinder os i livet – og kan lede os i dine meditationer med en høj grad af ydmyghed, respekt og kærlighed. At møde mig selv fra dette udgangspunkt – langt væk fra tankekaos...
Show More
5 år siden
Katharina
Reviewer
5/5

Du skal vide, at dine meditationer og sange har betydet ALT for min datters fremgang i en meget svær tid.

6 år siden
Peter Lynggaard Nøbbe
Reviewer
5/5

Den største gave jeg har fået, er Karens meditationer. Med rolig og kærlig stemme og blid musik, drømmer jeg mig væk i mit eget sind, lærer hvem jeg er, og Karens professionalisme guider mig med sikker hånd, hele vejen.

6 år siden
Jacob Gade
Reviewer
5/5

Du er enestående i din guiding.

6 år siden
Hans
Reviewer
5/5
Karen, tak. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ikke kunne undvære at meditere. Men jeg havde heller aldrig forestillet mig, at jeg efter et aktivt liv skulle få kræft. Livet er ikke til at regne ud, vel?! Dine meditationer har gjort dagene l...
Show More
7 år siden
Tina Bach
Reviewer
5/5
Jeg har ligget i sengen og lyttet til din meditation. Hvor er den smuk!!! Jeg er rørt og berørt, og jeg tror, det er længe siden, jeg har grædt tårer, der kommer fra det sted i mit hjerte. Jeg fik og har i den grad hul ind til noget meget afgørende. ...
Show More
7 år siden
Marie Dalsgaard
Reviewer
5/5
Jeg har lige hørt meditationen. Den er helt igennem vidunderlig og magisk. Tusind tusind tak. Du er så fantastisk dygtig. Jeg er helt overvældet over hvor fint det hele passer sammen og jeg mærker bare hvordan kærlighed strømmer, når jeg lytter til d...
Show More
7 år siden
Jette
Reviewer
5/5

Så fin kvalitet og hurtig levering?

1 år siden
Jette
Reviewer
5/5

Meget tilfreds med mit billede og hurtig levering?

1 år siden
Anne-Dorte Nielsen
Reviewer
5/5

En rigtig fin pakke til aftryk af hænder og/eller fødder. Skulle bruges til en baby på 8 mdr og kan sagtens bruge til større babyer som beskrevet på hjemmesiden ?

1 år siden
Jonna Frandsen
Reviewer
5/5

Super fin og lærerig bog.
Mit barnebarn syntes bogen er flot og spændende ,og så handler den jo om ham.

2 år siden
Tina Jørgensen
Reviewer
5/5

Købt den som gave til en barnedåb, da den stod på ønskesedlen
forældrene blev meget begejstret for den og glædede sig til at tage den i brug

2 år siden
Gurli Iris Nielsen
Reviewer
4/5

Så glad for produktet det var til mit barnebarn på sjælland

2 år siden
Michelle Blake
Reviewer
4/5

Snagende er rigtige gode og børnene vil meget gerne høre og være med til det hele. Vi er meget glade for bogen♥️
Hjerteøvelsen har jeg kun prøvet med den mellemste og den skal vi vist øve lidt ?

2 år siden
Jane Dall
Reviewer
4/5

Virkelig en sød bog med søde fortællinger. Lidt dyr i forhold til hvor få fortællinger der er.

2 år siden
Julie
Reviewer
5/5

Smuk bog fuld af kærlighed. En god dåbsgave.

2 år siden
Jacob Hedeager Olsen
Reviewer
5/5

Meget tilfreds. Dejlig bog til min dreng ❤️

2 år siden
Anne Kirstine Andersen
Reviewer
5/5

Skønneste mest hjertevarme bog ♥️

2 år siden
Natasja Moestrup
Reviewer
5/5

Mit barn er ikke helt solgt på konceptet, men det handler mere om mit barn end om bogen fra Karens Univers, som er rigtig fin - særligt sange og meditationer!

2 år siden
Ena Fuglsang
Reviewer
5/5

Fantastisk, intet mindre.....
Fin, fin bog til "de små" og deres voksne.
Gode og berigende meditationer.
Kan på det varmeste anbefale produkter herfra.
De produkter er "givende" for alle generationer.

2 år siden
Hanne
Reviewer
5/5

Vidunderlig bog

2 år siden
Lone
Reviewer
5/5

Bogen vakte glæde hos de vordende forældre

2 år siden
Lotte Kjeldsen
Reviewer
5/5

Jeg er vild med prismerne og nyder at se på dem , specielt når solen skinner på dem ?

2 år siden
Christina Lausch
Reviewer
5/5

Min store seng elsker at høre sangene & meditationerne. Alle pengene værd.

2 år siden
Connie
Reviewer
5/5

Så rørende og fantastisk en bog.

2 år siden
Vibeke Larsen
Reviewer
4/5

Kærlig og smuk bog
En hyggelig og dejlig bog til mine børnebørn
De kan altid bruge mere af “ jeg elsker dig du er så sej”

2 år siden
Joe Bell Duncan
Reviewer
5/5

Dyb bevidsthed afsejler denne bog!

2 år siden
Janni Larsen
Reviewer
5/5

Rigtig dejlig meditation. Skøn og beroligende stemme.

2 år siden
Maria Eline Rasmussen
Reviewer
5/5

Jeg er super begejstret og blev virkelig positivt overrasket over bogen. Den har de skønneste historier, sange og meditationer som min søn ELSKER. Virkelig en dejlig bog som giver anledning til en masse gode og givende samtaler.

2 år siden
Camilla
Reviewer
5/5

Ville ønske at jeg fik bogen noget før! Den er simpelthen SÅ god! Vores yngste på 7 år elsker den og vi bruger den hver aften som godnat læsning efterfulgt af meditationsmusikken.

2 år siden
Camilla Pehrson
Reviewer
5/5

FANTASTISK!
Min datter på 4,5 elsker historierne og meditationerne. En fantastisk rørende bog, der kun bringer os tættere sammen!

2 år siden
Lis Nielsen
Reviewer
5/5

Virkelig god og dejlig bog

2 år siden
Pernille Sørensen
Reviewer
5/5
Karen, du besidder en unik intuitiv evne til at se mennesket, præcis hvor vi befinder os i livet – og kan lede os i dine meditationer med en høj grad af ydmyghed, respekt og kærlighed. At møde mig selv fra dette udgangspunkt – langt væk fra tankekaos...
Show More
5 år siden
Katharina
Reviewer
5/5

Du skal vide, at dine meditationer og sange har betydet ALT for min datters fremgang i en meget svær tid.

6 år siden
Peter Lynggaard Nøbbe
Reviewer
5/5

Den største gave jeg har fået, er Karens meditationer. Med rolig og kærlig stemme og blid musik, drømmer jeg mig væk i mit eget sind, lærer hvem jeg er, og Karens professionalisme guider mig med sikker hånd, hele vejen.

6 år siden
Jacob Gade
Reviewer
5/5

Du er enestående i din guiding.

6 år siden
Hans
Reviewer
5/5
Karen, tak. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ikke kunne undvære at meditere. Men jeg havde heller aldrig forestillet mig, at jeg efter et aktivt liv skulle få kræft. Livet er ikke til at regne ud, vel?! Dine meditationer har gjort dagene l...
Show More
7 år siden
Tina Bach
Reviewer
5/5
Jeg har ligget i sengen og lyttet til din meditation. Hvor er den smuk!!! Jeg er rørt og berørt, og jeg tror, det er længe siden, jeg har grædt tårer, der kommer fra det sted i mit hjerte. Jeg fik og har i den grad hul ind til noget meget afgørende. ...
Show More
7 år siden
Marie Dalsgaard
Reviewer
5/5
Jeg har lige hørt meditationen. Den er helt igennem vidunderlig og magisk. Tusind tusind tak. Du er så fantastisk dygtig. Jeg er helt overvældet over hvor fint det hele passer sammen og jeg mærker bare hvordan kærlighed strømmer, når jeg lytter til d...
Show More
7 år siden