1:1 samtale, for mødre

Karen Fogh Andersson, Coach & terapeut

Er du klar til at flytte din røv derhen, hvor dit hjerte længes efter at være – både i dit moderskab og i dit eget (indre) liv?

Du fortjener at leve et lige så dejligt liv, som det du skaber for dine børn.

“Mor” er oftest omdrejningspunktet i familien, derfor påvirker det hele familiens trivsel, når du træffer sunde, omsorgsfulde og styrkende valg for dig selv.

Når dine batterier arbejder på laveste blus, er du, ærligt talt, ikke den bedste udgave af dig selv.

Ved at fylde dine batterier, skaber du harmoni i dig selv, og du bidrager til harmonien i forholdet til dine børn og eventuel partner.

Mit hjerte banker for at inspirere mødre til at navigere selvkærligt og bevidst i livet. Der ligger så meget overskud, glæde og taknemmelighed og venter på dig. Gaver som er uvurderlige for dig, men også for dine børn og nærmeste.

At vente på at blive ”mere klar” til at handle på at få det liv, du ønsker, det får dig ingen steder hen!

Book din tid til 1:1 samtale nu

hvis du er klar til at få den guidning, inspiration, opbakning, og kærlige støtte du fortjener på din vej dybere ind i det selvkærlige moderskab og harmoniske familieliv.

Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage til dig asap.

Praktisk:

  • En session varer ca. 60 minutter.
  • Vores møde kan foregå online eller i Nupark 51 i Holstebro.
  • Du er altid velkommen til at kontakte mig for en (gratis) kort indledende snak i telefonen.
  • Pris: 899 kr.

Udtalelser fra skønne kvinder

Guidet kærligt og ærligt

Jeg opsøgte Karen, da jeg havde brug for at få ryddet op i mine mor tanker, tankemylder og for at få ro. Og jeg føler mig guidet kærligt og ærligt igennem det. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe og jeg føler det er nemmere, at holde fokus, være i nuet og mærke mine egne grænser. De allerbedste anbefalinger til søde Karen.

Livsforandrende!

“Mødet med Karen har været livsforandrende for mig og børnene. Min måde at opfatte mit moderskab på er forandret. Jeg troede slet ikke, jeg kunne få så meget ud af så kort tid.”

Mere energi og et større livsmod

“Karen, du besidder en unik intuitiv evne til at se mennesket, præcis hvor vi befinder os i livet – og kan lede os i dine meditationer med en høj grad af ydmyghed, respekt og kærlighed. At møde mig selv fra dette udgangspunkt – langt væk fra tankekaos og forvirring – fylder mig med stor taknemmelighed, med tillid og gør mig tryg.

Mere energi og et større livsmod

“Jeg fik igennem mit arbejde tilbud en samtale med Karen, jeg tænkte det er vel meget sundt at få en snak med en coach og kom ind med den indstilling at: “Jo, jeg har travlt og er måske en lille smule stresset, men alt er fint. Alt i bagagen er der ryddet op i”. Her tog jeg fejl!

Karen er sød og åben og de første par minutter, nikker hun også bare til min snak om at alt er godt og fint. Og derefter går hun i gang, for hun kan nemt se igennem mig – alt er ikke helt fint og godt.

Jeg har ting i bagagen som jeg ikke selv har været bevist om, og som stadig tyngede mig. Allerede efter første time, har Karen åbnet op, ryddet op i og derefter lukket ned igen i en oplevelse, som jeg ubevist havde ladet mig tynge af i mange år.

Jeg har efterfølgende haft flere samtaler med Karen, og hver gang overrasker hun mig med at åbne, rydde op og lukke skufferne igen.

Alle oplever ting, det kan være små eller store ting, som jeg, en lille kommentar på det forkerte tidspunkt i en liv. Som kan gøre at ens selvværd, selvindsigt bliver splittet.

Heldigt for mig, så fik jeg en samtale med Karen, og som den fantastiske terapeut hun er, har hun hjulpet mig med mit rod.

Tak❤️”

Om mig

Jeg er uddannet coach og terapeut fra Life Academy i 2013.
Jeg arbejder coachende, empatisk, med blikket fremadrettet.
Jeg kan være dine øjne i det indre landskab, som lige nu virker sløret og usikkert for dig.

Selvkærlighed er:

Selvkærlighed er at vide, at du er værdifuld, fordi du er dig.
Selvkærlighed er accept, forståelse og omsorg for dig selv. 

Selvkærlige handlinger/egenomsorg er:

Det er de handlinger som tager udgangspunkt i opmærksomhed på dig selv og din mentale, fysiske og sjælelige tilstand.
Det er når du tager ansvar for at handle på dine behov, ønsker og drømme.