Karen Fogh Andersson - Spirituel mor og meditativ guide

Guidede Meditationer 
for voksne

Karen Fogh Andersson

Meditation kan give dig nye indsigter, og lade dig finde nye kræfter, egenskaber og dybder, du ikke anede, du havde.

 • Meditation handler om at være – i stedet for at være nogen eller noget!
Du kan købe meditationer her

Mine guidede meditationer for voksne er til dig, som savner inspiration til at skabe ro, nærværoverskud, tillid og balance i hverdagslivet. De er til dig som ønsker at opnå udvikling og indsigt på en rolig og omsorgsfuld måde. Til dig som vil være den aller bedste udgave af dig selv. Og til dig som ønsker et frirum, hvor du kan give dig hen og lade dig glide med ind i din egen indre verden.

Sådan kommer du i gang med at meditere

Meditation hjælper dig med at skabe bedre balance, mere energi og finde dig tilpas med at være den du er, hvor du er. Det kan bruges som en vej ind i dig selv. En vej til at mærke din krop og åbne op for din indre sandhed og det dit hjerte brænder for.

Meditation kan også afhjælpe fysiske smerter og gener, det er videnskabeligt bevist og noget flere af mine kunder oplever.

Hvis du virkelig vil rykke dig og har lyst til at udnytte meditationens gavnlige effekter, så anbefaler jeg, at du mediterer minimum 1 gang om dagen og meget gerne både morgen og aften. Så vil der virkelig ske noget i dit indre liv – og dit ydre. Men meditation blot et 1-2 gange om ugen kan også have en positiv og mærkbar effekt i din hverdag.

Brug meditationen som en måde at skabe fokus på et bestemt emne/udviklingspunkt og som en gave, du giver dig selv. Det må aldrig blive en sur opgave. Tilpas det, så det passer ind i dit liv og del evt. oplevelsen sammen med andre.

Og lad så være med at slå dig selv oveni hovedet, når du mister koncentrationen og tankerne pludselig havner ved frysedisken i Føtex – det er helt normalt! Lad blot tankerne være, lad dem flyde forbi når de kommer, men undgå at deltage/gå ind i dem.

Hvis du ligger ned og mediterer og falder i søvn, så påvirkes din underbevidsthed stadig af meditationens musik og tale. Men ønsker du bevidst f.eks. at ændre et uønsket mønster eller skabe nye indsigter og følelser, så vil jeg foreslå dig at sidde på en stol eller i skrædderstilling på gulvet, så du ikke falder i søvn under meditationen, men kan få et maksimalt udbytte.

Meditation udendøres er også helt fantastisk.

GUIDEDE Meditationer
til dig og mig

Ønsker du at finde ro og skabe en dybere kontakt til dig selv?

At kunne slukke for tankemylder og være i nuet?

Du finder den helt rette meditation til dig lige her.

Se meditationer her
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..

Min anbefaling til meditation

 • Mediter minimum 1 gang dagligt
 • Mediter minimum 10-15 minutter af gangen
 • Sørg for ro omkring dig
 • Vær kærlig ved dig selv. Skæld ikke ud, når tankerne forstyrrer
 • Meditation kræver øvelse, hav tålmodighed
 • Find nogle guidede meditationer du kan lide at lytte til
 • Mediter efterhånden også uden guidning
 • Meditation må ikke være en sur pligt

Udtalelser fra de som har mediteret & lyttet…

Hvor er den smuk!!!

Jeg har ligget i sengen og lyttet til din meditation. Hvor er den smuk!!! Jeg er rørt og berørt, og jeg tror, det er længe siden, jeg har grædt tårer, der kommer fra det sted i mit hjerte. Jeg fik og har i den grad hul ind til noget meget afgørende. Det er så forløsende. Og jeg er så glad og taknemmelig for dit smukke arbejde.

 

Du har betydet alt!

Du skal vide, at dine meditationer og sange har betydet ALT for min datters fremgang i en meget svær tid.
 

Du er så fantastisk dygtig!

Jeg har lige hørt meditationen. Den er helt igennem vidunderlig og magisk. Tusind tusind tak. Du er så fantastisk dygtig. Jeg er helt overvældet over hvor fint det hele passer sammen og jeg mærker bare hvordan kærlighed strømmer, når jeg lytter til din kærlige og blide guidning.
 
Meditation for børn - guidede meditationer fra Karens Univers

Meditation & mindfulness er også for børn

Meditation og mindfulness skal være let! For børn handler det (som så meget andet) om præsentation. Så vær kærlig, begejstret, rummelig og vis dit barn vejen.

Børn er oftest så dejlige åbne overfor nyt. Og er det samtidig noget, som giver dem nærvær og tid med deres mor/far, så er de klar. Nogle større børn kan med fordel hjælpes til at sætte ord på motivationen (udbyttet) for at meditere.

Læs om meditation for børn
Bestil en personlig meditation fra Karens Univers

Meditation hjælper dig til at stilne dit sind, så du kan høre dit hjertes kald.

– Karen Fogh Andersson

Sådan kan du give dig selv en pause fra hverdagens larm

I get it!

Det er bare ikke altid lige nemt at finde tiden og overskuddet til at trække stikket og meditere for sig selv. Men måske du vil have godt af at skrue forventningerne (til dig selv) lidt ned og bare kaste dig ud i det. Lidt er bedre end ingenting. Tænk kreativt i forhold til tider og planlægning. Commit dig. Giv dig selv den tid kun til dig. Det er så godt givet ud, og jeg tror, du vil elske det.

Jeg startede for flere år siden med at meditere flere gange om ugen, i nogle perioder dagligt. Jeg tog mig tid, øvede og trænede mit sind og min krop i at finde ind til stilheden, ind til hjertet, intuitionen og sjælen. Jeg åndede mindfulness og jeg tog det med mig ud i min hverdag og verdens larm. Det er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. 

I denne tid, som mor til tre små børn, er der langt imellem, at jeg sætter mig i lotusstilling og mediterer. Til gengæld bruger jeg dagligt de gavnlige effekter fra meditation og mindfulness. Det må gerne være nemt og uden regler! Jeg elsker at gøre mindfulness frit og som en naturlig del af min hverdag. Mindfulness (nærvær, opmærksomhed, vejrtrækning) holder mig i kontakt med min mavefornemmelse og intuition, og det gør det nemmere at vælge til og fra, mærke hvad der er rigtigt for mig selv og mine børn og skabe det bedste liv.

Mit ønske er at hjælpe dig derhen, hvor du kan mærke og tager hensyn til, hvad der er bedst og mest rigtigt for dig – også når det gælder det at meditere.

Mindfulness er som sagt en del af min måde at leve på og derfor finder mindfulness ofte også en naturlig vej ind i mine meditationer. Mindfulness er bevidsthed, opmærksomhed, at være nærværende i nuet og kan ikke begrænses til de minutter du mediterer, men kan blive din måde at være i verden på – bevidst om dine tanker og din krops reaktioner (meget kort fortalt).

Jeg arbejder med en kombination af visualisering, guidning, healing og mindfulness i mine meditationer.
Min tilgang til meditation er intuitiv, ligefrem og en kombination af et åbent sind, sjæl og hjerte. Jeg har ikke nogle særlige regler eller retninger, du skal følge. Jeg arbejder i stor ydmyghed og tillid, guidende energetisk og spirituelt og samtidig med at benene er godt plantet på jorden. Oftest skaber meditationerne sig selv og det er en proces, jeg virkelig nyder.

Min tilgang til meditation er intuitiv, ligefrem og ureligiøs. Jeg arbejder ikke efter særlige retninger og regler, men guidende energetisk og spirituelt, med benene på jorden og i en kombination af et åbent sind, sjæl og hjerte.

I 2012 opdagede jeg (i forbindelse med min uddannelse) min evne til at kanalisere meditationer. Det kom utrolig nemt til mig, og mine medstuderende gled hurtigt laaaangt væk og dybt ind i sig selv i mine guidninger. Min oplevelse er, at når jeg kanaliserer, så er det præcis det jeg er – en kanal for noget større, kærligere og klogere. Jeg sætter mig selv til side, og uden at tænke over det eller “regne den ud”, så kommer ordene til mig og igennem mig.

Min baggrund: Jeg er uddannet E.P. coach og terapeut fra Life Academy i 2013. Derudover har jeg taget kortere kurser med fokus på selvudviklingsværktøjer, energiarbejde og healing.

Meditation kan hjælpe dig med…

Meditation hjælper dig med at skabe bedre balance ved at udvikle både din indre ro og skabe mere energi og overskud i din hverdag.

Mine guidede meditationer for børn, voksne og gravide er et godt sted at starte, hvis du søger redskaber til mere glæde, overskud, selvkærlighed og et hverdagsliv i balance.

6 konkrete ting meditation kan hjælp med:

 • At få en bedre søvn
 • At mindske fysiske smerter
 • At finde ro og mindske stress
 • At få mere overskud og overblik
 • At opnå krop – sind – sjæl – hjerte forbindelse
 • At finde nye kræfter, egenskaber og dybder i dig selv
Køb guidede meditationer her

Hvad er forskellen på meditation & mindfulness?

Mindfulness handler om at træne nærværet i nuet. I mindfulness retter man sin opmærksom mod omgivelserne og kroppens fornemmelser og derved væk fra tankerne.

I meditation søger vi langt ind i os selv – eller ud af os selv. Guidede meditationer er mere som en rejse væk fra omgivelser, kropsfornemmelser og opmærksomhed. Meditationer kan have et mere eller mindre spirituelt lag. Spirituelle meditationer kan være en fantastisk bevidsthedsudvidende rejse.
I meditationer bruges lys ofte som et “værktøj” til at opnå større ro og indsigt og som en vej ind til menneskets egen kraftfulde kerne – derinde hvor vi ved, at alt er godt, hvor vi kan være trygge.

Når vi mediterer øges mængden af Theta, alpha- og deltastråler i hjernen. Disse hjernebølger har forskellige positive virkninger på hjerne, krop og sjæl. De er overordnet kendetegnet ved, at de får os til at slappe af, restituere hurtigere, føle os lette, positive, øge lykkefølelsen, kreativitet og styrker immunforsvaret.

Heldigvis er meditation og mindfulness i dag blevet (næsten) allemands eje og det er en skøn mulighed for alle at opnå større bevidsthed, tilfredshed, overskud og indre ro.

Hvad siger forskningen om meditation?

Fakta om meditation ifølge videnskaben:

 • Beroliger hjerterytme og åndedræt
 • Sænker stresshormonet cortisol i kroppen
 • Forøger serotoninproduktionen
 • Forbedrer humør og adfærd
 • Styrker immunforsvaret
 • Kan mindske fysiske smerter og muskelspændinger
Guidet meditation for voksne på Dansk

Utallige undersøgelser viser, at meditation og mindfulness har hurtige og gavnlige virkninger til at fremme den indre ro og et kærligt selvbillede.

“Helt nye undersøgelser har vist, at meditation kan øge vores opmærksomhed og dæmpe stressrelaterede symptomer allerede inden for fem dage”, siger lektor fra Center for Funktionelt Integrativ Neurovidenskab ved Aarhus Universitet, Peter Vestergaard-Poulsen.

Nye kinesiske studier viser desuden, at der på fem dage med tyve minutters meditation om dagen kan ses et markant fald i forhold til angst, nervøsitet, vrede, depression og træthed samtidig med at følelsen af overskud øges.

Du kan læse mere om meditation og mindfullness via disse links:
http://www.meditation.dk
http://videnskab.dk/krop-sundhed/meditation-forandrer-vores-hjerner