Hjem • Om Karens Univers

Om Karens Univers

Jeg er mor, forfatter, meditativ guide og terapeut

Karen Fogh Andersson - Karens Univers

Karens Univers er mit kærlige univers hvor jeg deler inspiration med dig.

  • Om frihed og familieliv.
  • Om lyrik og musik.
  • Om børn, børn, børn og personlig udvikling.
  • Om indre ro i ydre larm.
  • Om kærlighed.
  • Om heltemod og sårbarhed.
  • Om at give udtryk og gøre indtryk.
  • Om at finde vejen hjem og at lyse for andre på deres vej…

Se dig omkring på siden og lad dig endelig inspirere.

Har du lyst til at følge med i mit liv, kan du finde mig på Facebook og Instagram via knapperne herunder:

Facebook Instagram

“Hvis alt er lyst og intet sort, blir’ alt det samme intet stort.
Din sorg gør kun din glæde endnu større.
Lad mig leve livet frit og vildt med åbne arme intet spildt.
Lad mig vide her kan alting la’ sig gøre”.

– Karen Fogh Andersson

Mød Karen Fogh Andersson

Den spirituelle og kærlige kvinde bag Karens Univers

Jeg elsker at føle passion, mening, at blive inspireret og at inspirere andre. Jeg er vild med selvudvikling og spirituelle eventyr. Jeg elsker at rejse. Jeg er stærk og super sensitiv, kreativ, bevidst, passioneret og spirituel. Jeg er ret jysk! Når jeg bestemmer mig for noget, så klør jeg på. Jeg handler ofte, selvom jeg føler mig nervøs eller bange. Namaste og fingeren ud! Jeg elsker at bruge tid i kærlige og givende relationer. Jeg elsker at bo tæt på naturen sammen med min elskede Ronni og vores 3 børn, Lili, Louie og Leo.

I 2019 begyndte jeg at skrive min første bog, børnebogen “Til Det Dejligste Barn I Verden”. 2019/20 blev årene hvor kreativiteten og det musiske og lyriske i mig, igen fik lov at få plads i mit liv. I mange, mange år har jeg ellers lukket ned for den del af mig selv. Men med mine børn kom også friheden i og kærligheden til musik, sang og lyrik tilbage. Tak <3

Med ord som; suicidal, selvskadende, psykotisk, depressiv, emotionel ustabil personlighedsstruktur af boarderlinetype og skizo affektiv har lægerne beskrevet mine ungdomsår mellem 18-29. Kommunalsystemet har haft svært ved at finde en kasse der ku’ passe, for siden de første sværeste år var ovre, så har jeg haft stærke kompetancer og viljestyrke, som drev mig fremad. Så jeg var svær at placere – for god til noget, for dårlig til noget andet. Jeg har valgt at tro på, at jeg også har ret til et godt liv. Og jeg er så taknemmelig for, at jeg har haft det som gjorde, at jeg kunne kæmpe for min ret til det og til at være mig, og tage de (mange små) skridt der var bedst og muligt for mig. Derfor er jeg nået hertil.

Idag er der stadig daglige hensyn, så jeg ikke overbelastes psykisk. Men hensynene er blevet en del af min hverdag, og ikke noget jeg normalt tænker særlig meget over.

Jeg har førhen snakket og delt rigtig meget om alt det svære. Nu ser jeg fremad. Nu vil jeg bruge, det jeg kan. Jeg vil lade lyset og kærligheden fylde mit liv, og ikke se mig tilbage.

Det er dejligt, du er her ?
God fornøjelse i mit Univers.

Kærligst,
Karen

“Det’ måske ik te a se det,
hvis man ikke lige vee’ det!
Men jeg er vist nok ret jysk!
Samtidig “rutter” jeg ikke med det. Sandheden skal frem. Kærligheden skal ud.”

– Karen Fogh Andersson