Passion for mindfulness og meditation

Karen Fogh Andersson

Meditation er et stærkt redskab til healing, bevidstgørelse, transformation og frisættelse.

Køb mine meditationer her

Meditation hjælper dig med at skabe bedre balance, mere energi og finde dig tilpas med at være den du er, hvor du er. Det kan bruges som en vej ind i dig selv. En vej til at mærke din krop, og åbne op for din indre sandhed og det dit hjerte brænder for.

Meditation kan også afhjælpe fysiske smerter og gener, det er videnskabeligt bevist, og også noget flere af mine kunder oplever.

Giv dit barn de bedste forudsætninger

Jeg anbefaler, at du mediterer minimum 1 gang om dagen, og meget gerne både morgen og aften. Men meditation blot et 1-2 gange om ugen kan også have en positiv og mærkbar effekt i din hverdag.

Brug meditationen som en måde at skabe fokus på et bestemt emne/udviklingspunkt OG SOM EN GAVE DU GIVER DIG SELV. Det må aldrig blive en sur opgave. Tilpas det så det passer ind i dit liv, og del evt. oplevelsen med andre.

Guidede meditationer til børn

Find beroligende og berigende meditationer til dit barn her.

Se alle meditationer

Meditationer for Børn

Superhelte krafter

DKK 89,00

Meditationer for Børn

Positive tanker

DKK 89,00

Meditationer for Voksne

Spejlsalen | Voksne

DKK 89,00

Meditationer for Børn

Taknemmelighed

DKK 89,00

Meditationer for Voksne

Et lille frø som vokser – forår

DKK 89,00

2 – 4 år

Barnet og bamsen

DKK 89,00

Godnat meditation

Meditation behøver ikke foregå i lotus stilling på en bjergtop. Elsker du at være ude i naturen, så i med høretelefonerne, og så ud og gå eller sidde i naturen. Måske kan du nemmere finde ro og fokus her.

Mine anbefalinger til meditation:

  • Gerne 1 gang om dagen
  • I cirka 15-30 min
  • Find et roligt sted, inde eller ude
Find godnat meditation her

Udtalelser

Det siger børn og forældre der har prøvet mine meditationer

Jeg har ligget i sengen og lyttet til din meditation. Hvor er den smuk!!! Jeg er rørt og berørt, og jeg tror, det er længe siden, jeg har grædt tårer, der kommer fra det sted i mit hjerte. Jeg fik og har i den grad hul ind til noget meget afgørende. Det er så forløsende. Og jeg er så glad og taknemmelig for dit smukke arbejde.

Tina Bach

Indehaver af Hjerteland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In est sem, ultrices ornare molestie sit amet, placerat vel arcu. Phasellus quis massa id sem pretium dictum. Donec sed sollicitudin est, sit amet eleifend ipsum. Vivamus nec pretium turpis.”

Kimberly Mason

Customer Service, Google

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In est sem, ultrices ornare molestie sit amet, placerat vel arcu. Phasellus quis massa id sem pretium dictum. Donec sed sollicitudin est, sit amet eleifend ipsum. Vivamus nec pretium turpis.”

Jack Johnson

Developer, Uber

Vær autentisk – smag din egen (mindfulness) medicin. Så ved du, hvad du giver dit barn, og det er sundt for jer begge.

– Karen Fogh Andersson

Sådan lærer du nemt dit barn at meditere

Støtt dit barn i at mærke sig selv

Mindfulness er en del af min måde at leve på, og derfor finder mindfulness ofte også en naturlig vej ind i mine meditationer. Mindfulness er bevidsthed, at være nærværende og skabe nuet, og kan ikke begrænses til de minutter du mediterer, men bliver din måde at være i verden på – bevidst om dine tanker og din krops reaktioner (meget kort fortalt).

Jeg arbejder med en kombination af visualisering, guidning, healing og mindfulness i mine meditationer.
Jeg har ikke nogle særlige regler eller retninger, du skal følge. Jeg arbejder intuitivt og med tillid til min egen kreativitet, mavefornemmelse og den Universelle guidning. Oftest skaber meditationerne sig selv, og det er en proces, jeg virkelig nyder.

Mit ønske er derfor også at hjælpe dig derhen, hvor du kan mærke, og tager hensyn til, hvad der er bedst og mest rigtigt for dig – også når det gælder det at meditere.

Min baggrund: Jeg er uddannet E.P. coach og terapeut fra Life Academy i 2013. Derudover har jeg taget kortere kurser med fokus på selvudviklingsværktøjer, energiarbejde og healing. I november 2015 startede jeg uddannelse som sjælsterapeut ved Jarle Tamsen.

Jeg har kanaliseret meditationer siden 2012.

Guidelines og gode råd til forældre om mindfulness og meditation:

Meditation hjælper dig med at skabe bedre balance, mere energi og finde dig tilpas med at være den du er, hvor du er i dit liv lige nu.

  • Skab en tryg og hyggelig ramme for dit barn
  • Mediter sammen med dit barn de første gange
  • Barnet behøver ikke være aktivt lyttende igennem hele meditationen
  • Mærk efter, hvad der er rigtigt for dig og dit barn
  • Guide barnet så ofte der er brug for det
  • Tag ansvar for at sætte rammerne (igen og igen)
  • Vær autentisk – smag din egen (mindfulness) medicin
Køb guidede meditationer til børn her