HJEM • ANMELDELSER

Anmeldelser

Bogen skaber ro i nervesystemet hos barnet

Der er nye bøger på vej, på foreningens litteraturlist på vores hjemmeside.
En af bøgerne har titlen “Til det dejligste barn i verden” som er skrevet af Karen Fogh Andersson.

Bogen har fire kærlig historier, sange og guidede børnemeditationer. Den kan være med til at booste dit barns selvforståelse, selvværd og positive selvbillede. Den kan give ro, nærvær og kærlig stemning ved puttetid. Den henvender sig til børn fra ca. 3-10 år.

Vi i foreningen oplever at den kan være et godt redskab, til at skabe ro i nervesystemet hos barnet, så barnet får lettere at udfordre sig selv, i angstfyldte situationer.

Den kan også bruges til søskende, som jo også kan være på overarbejde, fordi når et barn har angstproblematikker, så påvirker det hele familien.

Følg med her på siden, hvor vi i denne uge fortæller om flere bøger til inspiration.
Du kan også se de bøger vi allerede har på vores litteraturliste her:
https://boernmedangst.dk/raad-og-viden/litteraturliste/

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Vi har hørt Karens sange siden min yngste datter var spæd.

Fra hun var omkring 5 mdr kunne hun nynne lidt med og lænede sig ind til mig så snart jeg satte sangen hjertebarn på. Nu er hun er år og når den sang kommer ud af højtaleren, kommer hun hen til mig, vil op, kramme og danse. Jeg synger den ofte for hende og fortæller hende at hun spreder lys i mørket og når jeg siger det smiler hun ALTID ❤️  mit hjerte bruser af kærlighed til hende og sangen er en kæmpe gave til vores relation ❤️

Eigil (8 år) har lært at falde i søvn selv ved hjælp af Karens blide stemme i meditationen kærligt godnat. Vi ligger sammen og lytter til den guidede afspænding, dukker, griner, krammer og hygger. Dernæst lytter han meditationen færdig selv og falder i søvn SELV. Han er tryg, han er holdt om og af. Og vågner sjældent om natten som han ellers gjorde hyppigt tidligere.

Eigil synger desuden ofte om hvor dygtig, sej, sjov og god han er fordi han har lyttet til alle sangene sammen med sin lillesøster.

Lykke (10 år) falder i søvn hver aften til Karen blide stemme. Hun kunne også sove selv før men som hun selv siger; det går meget hurtigere, lige så snart jeg hører Karens stemme, føler jeg mig træt. Jeg bliver tung i hele kroppen og det er bare en god måde at falde i søvn på.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Til det dejligste barn i verden” er en STRÅLENDE bog!

Til det dejligste barn i verden” er en STRÅLENDE bog med tilhørende meditationer og skønne sange. Jeg er fuldstændig vild med den følelse bogen efterlod i mig og i min datter.⠀⠀

Mangler I en bog der giver øjeblikkeligt mening, så vil jeg VARMT anbefale “Til det dejligste barn i verden”. 

Midt i hamsterhjul og planlægning og forældremøder er sådan en bog som denne her en gave i sig selv. En gave til dig og dit barn og til Jeres indbyrdes samhørighed

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Fra første aften, faldt han trygt i søvn helt selv

Min søn har svært ved at falde i søvn selv. Jeg plejer at skulle ligge hos ham, til han sover. Fra første aften med en af Karens meditationer faldt han trygt i søvn helt selv

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Hvor er den smuk!!!

Jeg har ligget i sengen og lyttet til din meditation. Hvor er den smuk!!! Jeg er rørt og berørt, og jeg tror, det er længe siden, jeg har grædt tårer, der kommer fra det sted i mit hjerte. Jeg fik og har i den grad hul ind til noget meget afgørende. Det er så forløsende. Og jeg er så glad og taknemmelig for dit smukke arbejde.

Anmeldelse af meditationer for voksne

Bogen er utrolig, og man kommer så tæt på sit barn.

Bogen er utrolig, og man kommer så tæt på sit barn. Det skal opleves, det kan ikke beskrives.

Der er så meget inspiration og kærlige øvelser i bogen, som er nemme at gå til.

Bogen indeholder også de skønneste illustrationer, som gør læseoplevelsen endnu større både for børn og voksne.

Af hjertet tak Karen, for denne fortryllende bog.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Det er fedt at føle, at man er helt rigtig

– Thea, 8 år

Mor man får det rart, når man hører historierne

– Johanne, 9 år

Min 5 årige datter blev grebet af den direkte og kærlige tone i bogen.

– Mathilde, mor til en

Det er de fedeste værdier, som vi som forældre kan give videre.

– Anne, mor til to

Bogen er virkelig smuk, både i illustrationer og tekst

Bogen er virkelig smuk, både i illustrationer og tekst. Selvom jeg nu har læst den igennem en del gange, bliver jeg stadig rørt hver eneste gang.

I bogen er der QR koder du kan scanne og lytte til meditationer og sange der er indtalt af forfatteren. Dem kan man også ligge og falde i søvn til. 

“Til det dejligste barn i verden” er en kæmpe kærlighedserklæring. Så smuk og kærlig. Så skøn, afslappende og fuld af varme. I bogen er der gjort plads til at man kan personliggøre historier og meditationer, ved at skrive barnets navn ind i historien. Det har en virkelig fin effekt og Ville var meget begejstret for at høre at historien handlede om præcis ham ❤️😍 Samtidig er den en perfekt måde at skabe ro omkring puttetid og dem der kender Ville, ved at det kan være nødvendigt 😅🥴😍

Jeg er sikker på at når han bliver større, vil han få endnu mere glæde af at høre historierne, men selvom han kun er 2,8 år gammel, er han allerede glad for at høre historierne.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Badet i kærlige ord

Selvom man hver dag som forældre viser og fortæller sine børn, at man elsker dem, så er der bare dage, hvor vi alle har brug for lidt ekstra. Og sådanne dage kan man med denne bog blive badet i kærlige ord, illustrationer og indtalte meditationer.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Vi kan ikke undvære godnatsangene!

Vores lille datter falder i søvn til Karens godnatsange hver aften. Vi kan ikke undvære dem <3 

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Hun blev grebet af den direkte og kærlige tone i bogen

Jeg har sådan lidt med ord, at jeg i de bøger, jeg læser, bedre kan lide følserne vist end fortalt. Men jeg kan fortælle, at min 5årige ikke har det sådan.

Hun blev grebet af den direkte og kærlige tone i “Til det dejligste barn i verden.” Især det med, at man på siderne indsætter barnets navn, så fortællingerne bliver personlige kærlighedserklæringer til barnet, som hun så går og funderer lidt over…. (“mor, lillesøster er også lille udenpå, men stor indeni”).

Og det fik mig til at tænke, at selvom man som forældre hver dag viser og fortæller sine børn, at man elsker dem, så er der bare dage, hvor vi alle har brug for lidt ekstra. Og sådanne dage kan man tage et meditationsbad med denne bog og blive badet i kærlige ord, illustrationer og indtalte meditationer. 

De indtalte meditationer har vi ligget og lyttet til i sengen. Og her overgiver jeg mig helt. Det er en meget behagelig måde at blive puttet på.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Det er en bog med stor vægt på kærlighed, tryghed og kontakt mellem barn og voksen.

Jeg har læst / leget bogen igennem med mit mindste barnebarn samt et af de største, og fornemmer klar at begge har haft udbytte af den, omend på forskellig vis. Mit yngste barnebarn er meget begejstret for sangene, og synes det er sjovt de handler om hende, og godnat meditationen er fin nogle dage og andre synes hun den er lidt kedelig. Den store på ti var rigtig glad for hjertedans øvelsen og syntes det var rigtigt hyggelig at side sammen med fokus på hinanden.

Det er en bog jeg gerne vil anbefale forældre som vil dyrke nærheden med barnet.  Det kræver man har lyst og overskud, da det skal være gode og kærlige oplevelser. Så er man i ulvetid og lidt stresset, tænker jeg man skal holde sig til at læse en almindelig historie og hygge med den, da det ikke mentalt kræver tilstedeværelse på samme plan.  Bogen er smukt illustreret af Francesca Elettra Cudignotto, og fremstår i lækker kvalitet.

Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Min datter kan slappe af

Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.
 
Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Hvis mine børn lykkes, lykkes jeg

“Hvis mine børn lykkes, så lykkes jeg. Det er det, som har værdi for mig. Derfor er dette koncept så vigtigt, også for børnenes fremtid”
 
Anmeldelse af børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Mere energi og et større livsmod

“Karen, du besidder en unik intuitiv evne til at se mennesket, præcis hvor vi befinder os i livet – og kan lede os i dine meditationer med en høj grad af ydmyghed, respekt og kærlighed. At møde mig selv fra dette udgangspunkt – langt væk fra tankekaos og forvirring – fylder mig med stor taknemmelighed, med tillid og gør mig tryg.
 
Den daglige meditation har haft en positiv indvirkning på mit åndedræt, som er blevet dybere og lettere. Den gavnlige effekt af min større fysiske velbefindende, betyder at jeg har mere energi og et større livsmod i hverdagen. Meditationen træner mig i at være rolig og fokuseret i nuet, og øger samtidig kontakten til min egen indre stemme.”
 
Anna-Sofie
5/5

Ved at lytte til meditationerne falder vores søn på 8 år for første gang i sit liv i søvn selv. Vi er så taknemmelige for denne her bog🙏🏼

2 måneder siden
Sofie
bekræftet ejerbekræftet ejer
3/5

Den fanger desværre ikke min søn på 5 år. Jeg gemmer den og håber min 2-årige en dag vil finde den interessant 😊

4 måneder siden
Michala Friis
bekræftet ejerbekræftet ejer
5/5

Mine piger elsker bogen.. Sangene og meditationerne giver både ro i løbet af dagen ro til natten og vi høre dem også i bilen om morgenen når vi køre... vi starter dagen med sange og meditation og slutter aftenen af på samme måde...

4 måneder siden
Karina Jørgensen
bekræftet ejerbekræftet ejer
4/5
Min søn på 6år og jeg, nyder at læse den sammen, og kan mærke han "tager det ind" og lytter meget aktivt.. Vi har endnu ikke fået hørt nogle af sangene, eller meditationerne, men er sikker på vi når på 5 stjerner, når vi kommer dertil. Flot og inspi...
Show More
4 måneder siden
Jan Sonne Kjeldsen
5/5

Karen synger helt fantastisk, hendes sangstemme får nakkehårene til at rejse sig, hun lyder som en forbedret udgave af Alberte Winding

7 måneder siden
Marianne
5/5

Jeg har læst utrolig mange selvhjælpsbøger for børn. Denne bog er uden tvivl en af de bedste. Tusind tak for en bog der i den grad styrker barnets selvværd, og mit selvværd fik også et kærligt boost.

8 måneder siden
Anne
5/5

Ro på efter skoletid! Vores børn piger beder selv om at høre en meditation, når de er trætte og kommer hjem fra skole og børnehave. De kan selv mærke, at det er godt for dem.

9 måneder siden
Jan
5/5

Hvis mine børn lykkes, så lykkes jeg. Det er det, som har værdi for mig. Derfor er dette koncept så vigtigt, også for børnenes fremtid.

10 måneder siden
Maria
5/5

En STRÅLENDE bog med tilhørende meditationer og skønne sange. Jeg er fuldstændig vild med den følelse bogen efterlod i mig og min datter.Midt i hamsterhjul er denne bog en gave i sig selv. En gave til dig og dit barns indbyrdes samhørighed.

10 måneder siden
Nina
5/5

Min søn har svært ved at falde i søvn selv. Jeg plejer at skulle ligge hos ham, til han sover. Fra første aften med en af Karens meditationer faldt han trygt i søvn helt selv.

11 måneder siden
Trine
5/5

Et unikt værktøj til alle forældre, pakket ind i den kærligste og smukkeste indpakning.

11 måneder siden
Pernille Sørensen
5/5

Sikke en smuk bog. Sikke en kærlighed der strømmer. Karen spreder lys med sine ord og toner. Mit hjerte vækkes og forstærker min evige kærlighed til mine børn.

11 måneder siden
Line Vejlgaard Bojsen
5/5

Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.

1 år siden
Nina Rosenstrand
bekræftet ejerbekræftet ejer
5/5

Min datter kan græde af ren glæde og lykke, fordi hun gennem bogen finder helt utroligt varme følelser om sig selv. Mine børn er på vidt forskellige måder vilde med både sangene, meditationerne og historierne.

1 år siden
Pernille Sørensen
5/5
Karen, du besidder en unik intuitiv evne til at se mennesket, præcis hvor vi befinder os i livet – og kan lede os i dine meditationer med en høj grad af ydmyghed, respekt og kærlighed. At møde mig selv fra dette udgangspunkt – langt væk fra tankekaos...
Show More
3 år siden
Katharina
5/5

Du skal vide, at dine meditationer og sange har betydet ALT for min datters fremgang i en meget svær tid.

3 år siden
Peter Lynggaard Nøbbe
5/5

Den største gave jeg har fået, er Karens meditationer. Med rolig og kærlig stemme og blid musik, drømmer jeg mig væk i mit eget sind, lærer hvem jeg er, og Karens professionalisme guider mig med sikker hånd, hele vejen.

3 år siden
Jacob Gade
5/5

Du er enestående i din guiding.

4 år siden
Hans
5/5
Karen, tak. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ikke kunne undvære at meditere. Men jeg havde heller aldrig forestillet mig, at jeg efter et aktivt liv skulle få kræft. Livet er ikke til at regne ud, vel?! Dine meditationer har gjort dagene l...
Show More
4 år siden
Tina Bach
5/5
Jeg har ligget i sengen og lyttet til din meditation. Hvor er den smuk!!! Jeg er rørt og berørt, og jeg tror, det er længe siden, jeg har grædt tårer, der kommer fra det sted i mit hjerte. Jeg fik og har i den grad hul ind til noget meget afgørende. ...
Show More
4 år siden
Marie Dalsgaard
5/5
Jeg har lige hørt meditationen. Den er helt igennem vidunderlig og magisk. Tusind tusind tak. Du er så fantastisk dygtig. Jeg er helt overvældet over hvor fint det hele passer sammen og jeg mærker bare hvordan kærlighed strømmer, når jeg lytter til d...
Show More
5 år siden
Anna-Sofie
5/5

Ved at lytte til meditationerne falder vores søn på 8 år for første gang i sit liv i søvn selv. Vi er så taknemmelige for denne her bog🙏🏼

2 måneder siden
Sofie
bekræftet ejerbekræftet ejer
3/5

Den fanger desværre ikke min søn på 5 år. Jeg gemmer den og håber min 2-årige en dag vil finde den interessant 😊

4 måneder siden
Michala Friis
bekræftet ejerbekræftet ejer
5/5

Mine piger elsker bogen.. Sangene og meditationerne giver både ro i løbet af dagen ro til natten og vi høre dem også i bilen om morgenen når vi køre... vi starter dagen med sange og meditation og slutter aftenen af på samme måde...

4 måneder siden
Karina Jørgensen
bekræftet ejerbekræftet ejer
4/5
Min søn på 6år og jeg, nyder at læse den sammen, og kan mærke han "tager det ind" og lytter meget aktivt.. Vi har endnu ikke fået hørt nogle af sangene, eller meditationerne, men er sikker på vi når på 5 stjerner, når vi kommer dertil. Flot og inspi...
Show More
4 måneder siden
Jan Sonne Kjeldsen
5/5

Karen synger helt fantastisk, hendes sangstemme får nakkehårene til at rejse sig, hun lyder som en forbedret udgave af Alberte Winding

7 måneder siden
Marianne
5/5

Jeg har læst utrolig mange selvhjælpsbøger for børn. Denne bog er uden tvivl en af de bedste. Tusind tak for en bog der i den grad styrker barnets selvværd, og mit selvværd fik også et kærligt boost.

8 måneder siden
Anne
5/5

Ro på efter skoletid! Vores børn piger beder selv om at høre en meditation, når de er trætte og kommer hjem fra skole og børnehave. De kan selv mærke, at det er godt for dem.

9 måneder siden
Jan
5/5

Hvis mine børn lykkes, så lykkes jeg. Det er det, som har værdi for mig. Derfor er dette koncept så vigtigt, også for børnenes fremtid.

10 måneder siden
Maria
5/5

En STRÅLENDE bog med tilhørende meditationer og skønne sange. Jeg er fuldstændig vild med den følelse bogen efterlod i mig og min datter.Midt i hamsterhjul er denne bog en gave i sig selv. En gave til dig og dit barns indbyrdes samhørighed.

10 måneder siden
Nina
5/5

Min søn har svært ved at falde i søvn selv. Jeg plejer at skulle ligge hos ham, til han sover. Fra første aften med en af Karens meditationer faldt han trygt i søvn helt selv.

11 måneder siden
Trine
5/5

Et unikt værktøj til alle forældre, pakket ind i den kærligste og smukkeste indpakning.

11 måneder siden
Pernille Sørensen
5/5

Sikke en smuk bog. Sikke en kærlighed der strømmer. Karen spreder lys med sine ord og toner. Mit hjerte vækkes og forstærker min evige kærlighed til mine børn.

11 måneder siden
Line Vejlgaard Bojsen
5/5

Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.

1 år siden
Nina Rosenstrand
bekræftet ejerbekræftet ejer
5/5

Min datter kan græde af ren glæde og lykke, fordi hun gennem bogen finder helt utroligt varme følelser om sig selv. Mine børn er på vidt forskellige måder vilde med både sangene, meditationerne og historierne.

1 år siden
Pernille Sørensen
5/5
Karen, du besidder en unik intuitiv evne til at se mennesket, præcis hvor vi befinder os i livet – og kan lede os i dine meditationer med en høj grad af ydmyghed, respekt og kærlighed. At møde mig selv fra dette udgangspunkt – langt væk fra tankekaos...
Show More
3 år siden
Katharina
5/5

Du skal vide, at dine meditationer og sange har betydet ALT for min datters fremgang i en meget svær tid.

3 år siden
Peter Lynggaard Nøbbe
5/5

Den største gave jeg har fået, er Karens meditationer. Med rolig og kærlig stemme og blid musik, drømmer jeg mig væk i mit eget sind, lærer hvem jeg er, og Karens professionalisme guider mig med sikker hånd, hele vejen.

3 år siden
Jacob Gade
5/5

Du er enestående i din guiding.

4 år siden
Hans
5/5
Karen, tak. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ikke kunne undvære at meditere. Men jeg havde heller aldrig forestillet mig, at jeg efter et aktivt liv skulle få kræft. Livet er ikke til at regne ud, vel?! Dine meditationer har gjort dagene l...
Show More
4 år siden
Tina Bach
5/5
Jeg har ligget i sengen og lyttet til din meditation. Hvor er den smuk!!! Jeg er rørt og berørt, og jeg tror, det er længe siden, jeg har grædt tårer, der kommer fra det sted i mit hjerte. Jeg fik og har i den grad hul ind til noget meget afgørende. ...
Show More
4 år siden
Marie Dalsgaard
5/5
Jeg har lige hørt meditationen. Den er helt igennem vidunderlig og magisk. Tusind tusind tak. Du er så fantastisk dygtig. Jeg er helt overvældet over hvor fint det hele passer sammen og jeg mærker bare hvordan kærlighed strømmer, når jeg lytter til d...
Show More
5 år siden