“Karen, hvad sker der med mig? Jeg har grædt siden i mandags, og samtidig har jeg så meget energi. Som om, jeg er løftet op. Det lyder helt mærkeligt, men det er som om, at efter meditationen, er det ikke kun mig, som bærer mine byrder.
Tusind tak til dig. Ville ønske jeg kunne sige tusind tak til alle de andre også”…

Sådan skrev en af deltagerne til mig igår, efter hun havde været med til den online nytårs meditation 🙂
Dit tak er hermed givet videre til DIG som også deltog i mandags, eller som har set optagelsen i løbet af ugen. Du har gjort en forskel.

Og jeg græder også lidt, og føler mig samtidig løftet op, fordi min drøm er virkelighed, når jeg får tilbagemeldinger som denne.
Vi KAN gøre noget sammen – hver for sig!
Der ER virkelig en meditation til forskel!

Hvis du har lyst til meditation som gør en forskel og til at løfte, heale og transformere dig selv sammen med andre, så kan du være en del af det Mediterende Fællesskab, hvor du hver d. 1. i måneden modtager en kanaliseret, guidet meditation, omhandlende det som er aktuelt i tiden netop nu. Det koster kun 49 kr. at være med, 10% går til velgørenhed og første måned er endda gratis.