Der er en en hel flok mennesker, som fortjener en hyldest, for det de har været eller stadig er i mit liv.
Jeg har længe haft lyst til at hylde jer her i al offentlighed, og understrege min taknemmelighed for den betydning, I har haft i mit liv det sidste år. Jeg er på vej ud i verden med min mission. Mine visioner og drømme bliver til tydelig manifestation i år. Og jeg vil gerne, at I skal vide, at I har en andel i det…

There is a whole group of people who deserve a tribute for what they have been or still are in my life.
I want to pay tribute to you here, and to underline my appreciation for the importance that you have had in my life the last year. I am on my way out in the world with my mission. My visions and dreams become clear manifestations this year. And I would like you to know that you have a share in this …
(English speaking people jump down in the text).

Først skal vi et par år tilbage til min tid på Life Academy. Tusind tak til alle på Life Academy, og først og fremmest tusind tusind tak til mine medstuderende for støtte, opmuntring og overbærenhed. Det var her jeg fandt ud af, at jeg kunne noget særligt ift. at guide i meditationer. Det at I fremhævede min evne og opmuntrede mig i det, det har en kæmpe betydning for det arbejde, jeg nu laver, for det økonomiske grundlag jeg skal bygge op i min business, som giver mig mulighed for selvstændighed og et farvel til kommunalsystemet og sociale ydelser, og for en forskel jeg kommer til at gøre og være i andres liv.
I ved, at det er mit største ønske – at gøre en forskel og sætte mit aftryk.
Så tak til hver og en af jer. Jeg ønsker jer så meget held og lykke med jeres egne visioner og missioner.

Tak til min familie. Jeg har altid følt, at I accepterer mig, elsker mig og tager mig som jeg er, hvor jeg er. Jeg er sikker på, det ikke altid har været let at følge med til. Hos jer føler jeg mig fri. Jeg kan ikke ønske mig mere… Kun mere af jer, flere grin, oplevelser og snakke. Jeg er så taknemmelig for, at lige netop vi er en familie. I er hver især, på forskellige måder, mine største forbilleder Anne, Diego, Frejamus, Mads, mor, far og Birthe.

Tak til mine fantastiske veninder. Nogle kommer, nogle går, nogle blir’, hvem ved måske for altid. I er… Ja, jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal forklare, hvad I er for mig. I er så særlige, stærke, kærlige kvinder, og jeg er så pisse stolt over at kende jer. I er meget forskellige, jeres interesser, liv, overbevisninger men I har alle et stort hjerte, som sidder det helt rigtige sted. I er hver især mestre i at få mig til at føle mig elsket og godt tilpas. I er mine urokkelige støtter. Mit heppekor. Jeres betydning i mit liv er essentiel for, hvad jeg gør og tør. Tak Marie, Hanna, Katrine, Natascha, Tina, Pernille, Pia, Stinne, Christina og søster Anne.
Og tak til jer uvurderlige skønlinger, som ikke er helt så tæt på, men som er tæt på hjertet. Tak piger.

Tak til mændene som kom ind i mit liv i 2014. Nogle som en hjælpende engel eller en læremester for en kort bemærkning, nogle kom for at blive længere.
I starten af sidste år bad jeg om, at jeg måtte møde gode, ordentlige og kærlige mænd, som ville mig det godt, og som ville vise mig… At den slags findes 🙂 Og jeg skal da lige love for, at det har regnet ned over mig med fantastiske hankønsvæsner. I har lært mig noget vigtigt – at jeg kan stole på “jer” (som køn), at I er modige, hjælpsomme og betænksomme. At I ikke bare kræver af mig, men at I ønsker mit selskab og ønsker at give, fordi I kan lide mig. Og det også uden romantiske forhåbninger eller krav. Med jer behøver jeg ikke præstere en rolle, jeg må bare være. Den lektie har været savnet længe, og i år var I hver især på jeres måde, med til at lære mig at tro på det igen.
Tak Kevin, Søren, René og Johnny for hygge og jeres forskellige hjælp med Karens Univers og The Heart Infinity Organisation. Det har været fuldstændig uvurderligt for mit arbejde. Og tak Kevin for at hjælpe musikken ind i mit liv igen, og for hyggelige aftener.
Tak Daniel, Dennis og Peter for venskab og dejlige timer.
Tak til alle jer andre. Jeg ved hvem I er, det ved I forhåbentlig også.

I have to do this one in english too:
Thank you to the men who came into my life in 2014. Some as a helping angel or a teacher for a short while, some came to stay longer.
At the beginning of last year, I prayed for meeting good, decent and caring men who wish me well, and who would show me … That those ones exists 🙂 And I must say that it has been raining down on me! You have taught me something important – that I can trust “you” (as a gender) that you are brave, helpful and thoughtful. That you do not just require of me, but want my company and want to give, simply because you like me. And even without romantic hopes or demands. With you I do not perform a role, I can just be me. The lesson is long overdue, and this year each of you in your own way, helped me to believe in this again. Thank you Nathan, Iain, Josh, Pawel, Tim, Richard and all of the others.
I know who you are, hopefully you do to.

Thank you to my romance last year. Thank you for being a part of some of the most significant journeys (inside and outside) I have ever been on. Thank you for encouraging me and truly believing in me. Thank you for all the laughs, all the lightness and loving gestures. Meeting you has taught me something very important about what is good for me and what I wish for in a relationship. I learned a lot about my values, and I regained the believe that there is someone out there that matches me and my way of thinking, being, my lifestyle, believes and values. And I learned about my own self worth. I made an important decision once again, not to compromise but to be true to who I am, what I wish for, to be honest and to put that above everything else. Thank you and all the best on your journey, Michael.

Thank you to all the amazing people I’ve met while traveling. You have put your mark on me. Memories live forever. With some of you I will make new ones. But to all of you – thank you and good luck.

Thank you to the people who believes in my vision about The Heart Infinity Organisation. Thank you for participating. I am grateful and full of expectations. You are wonderful people and together we are gonna rock this ship!

Tak til jer dygtige og hjertelige business kvinder jeg har mødt i år. Tak for inspiration, sparring og opmuntring. Jeg glæder mig til, at jeg skal dele og vokse sammen med nogle af jer i det nye år.
De bedste ønsker for jer Anna, Trine, Dorte og Eliane.

Tak til mine kunder og klienter for at dukke op i mit liv. Tak for jeres vilde mod og tillid. Det er en kæmpe gave, at få lov at være en del af jeres rejse. Tak for alt det I lærer mig om mig selv <3

Og til alle jer vidunderlige mennesker, som har sat jeres eget aftryk i mit liv, men som ikke er nævnt med navn her. TAK. Tak, tak, tak. Hver en lille hilsen, gestus, knus, hvert et lille like eller kommentar er registreret. Alt det I gør og er i jeres eget og andres liv, inspirerer og sætter aftryk hos mig.
Du er som en sommerfugl, som slår med vingerne et sted, og effekten registreres steder, du slet ikke kan forestille dig det. Så tak for det.

Godt nytår.
Og TAK for DIG.
Karen.

PS: Hvis nu, bare hvis nu du skulle have en tendens og lyst til at begynde at fortælle mig, at jeg kan takke mig selv og alt det her. DET HAR JEG GJORT! Der er styr på det. Så bare tag imod. Please 🙂