Har I lange aftener med et træt og uroligt barn, som har svært ved at finde ro? Er dit barn usikker på sig selv og sin kunnen? Savner I alle balance og harmoni?

Så kan mindfulness og meditation være en vej for jer.
Mindfulness og meditation er som regel naturligt, nemt og lige til for de fleste børn, nogle vil dog have brug for at “øve” sig noget mere.
Er dit barn/dine børn en af dem, der har meget svært ved at finde ro i sig selv, relationer og opstillede rammer, så kan det kræve en ekstra indsats fra jer som forældre. Jeg vil opfordre dig til at starte med dig selv – giv DIG tid til et kvarters meditation ind imellem, skab ro om dig selv, og det du vil præsentere for dit barn. Du bliver nødt til at være autentisk og tro på det, du ønsker at give videre.
Fælles for alle er, at der er brug for at FORÆLDRENE sætter rammen, skaber rummet og rutinen.

Jeg har været så heldig, at nogle forældre vender tilbage med spørgsmål om, hvordan de griber det bedst an. Derfor har jeg lavet et sted at starte:

Guidelines og gode råd til forældre om mindfulness og meditation:

Skab en tryg og hyggelig ramme for dit barn
Mediter sammen med dit barn de første gange (hvordan passer lydniveau, skal det være med eller uden høretelefoner, vil barnet sidde, ligge eller måske lege imens, hvor mørkt skal rummet være osv.)
Så ofte som der er brug for det, så guid barnet inden i at ligge sig roligt ned, mærke kroppen, træk vejret ned i maven og lukke øjnene. Efterhånden sker det helt automatisk
Barnet behøver ikke være aktivt lyttende igennem hele meditationen
Mærk efter, hvad der er rigtigt for dig og dit barn
Vær bevidst om dit fokus: Kommer du og præsenterer en løsning på et problem, eller kommer du med en dejlig oplevelse, som I sammen kan dele
Tag ansvar for at sætte rammerne (igen og igen) og holde rutinen. Mindfulness vil blive en vane – også uden min musik eller guidening
Vær autentisk – smag din egen (mindfulness) medicin. Så ved du, hvad du giver dit barn, og det er sundt for jer begge.

På webshoppen finder du mindfulness meditationer (til download) som hjælp til godnat, små rolige pauser i løbet af dagen og øget selvforståelse og selvværd til børn. Du kan vælge imellem kategorierne fra 2-16 år. Opfat kategorierne som guidelines, du kan sagtens prøve meditationer fra en anden kategori af til dit barn.

Der vil løbende komme nye meditationer til, specielt meditationer omk. selvopfattelse og selvværd er der efterspørgsel efter. Der er flere på vej.
Lige nu får du indtil d. 1. februar -30% med rabatkoden: 2015

Og husk, du kan altid få lavet en personlig meditation til dit barn.

Føler du dig stadig usikker, så book en Skype session med mig.
Du får det lige nu til kun 499 kr. for en time.
Skriv til mig: karen@karensunivers.com.
Her kan du få min vejledning, støtte og gode råd. OG måske vigtigst af alt, så får DU lov at være i CENTRUM og give slip og slappe af, når jeg kanaliserer og guider dig i en meditation, som passer til dig, dine ønsker og behov… Jeg siger det lige igen: Vær autentisk. Børn hopper ikke på hvad som helst, hvis de fornemmer en usagt usikkerhed hos deres forældre.
Så vær autentisk, og smag din egen medicin – den er god, sund og nærende for krop, sind og sjæl 🙂

Jeg sætter MEGET STOR PRIS PÅ FEEDBACK af dit og dit barns oplevelse.
Jeg er gravid med vores første barn (juhuuu). Men det betyder selvfølgelig, at alt den erfaring jeg gør mig specifikt indenfor børnemeditationer er ved hjælp af jeres feedback.

Pia skrev til mig om sine tre drenge:
“Mine drenge på 3, 5 og 8 elsker dine meditationer, og de kommer selv og beder om at høre Karen. Jeg føler, jeg endelig har fundet noget, som virker for os.
Jeg vil på det varmeste anbefale dine meditationer til andre.
Det har skabt en ny opmærksomhed for mig på, hvordan jeg snakker til mig selv og mine børn. Jeg er blevet meget opmærksom på hvad det er for nogle ord og overbevisninger (som du kalder det) jeg giver videre til mine børn.
Som min ældste Daniel siger: “Jeg er herre nice. Og det er du også Karen.”

Jeg håber, det kan være til gavn for jeres barn og hele jeres familie.
Rigtig god fornøjelse med det.

Namaste, Karen.