Det her er et billede af mit soveværelse lige nu. Det er nemlig morgen. Alt for tidligt. Og mørkt. Igen. Ikke mindst på en søndag.

Hold nu op hvor jeg glæder mig til, at det her planet hurlumhej er ovre! Det er tredie nat med alt for kort søvn, som er fyldt med drømme.
Men drømmene har været fede, for jeg har været forbi et par af de hårdeste tidligere forhold. Dem med svigt, misbrug og manipulation i stor stil, og jeg har helt udramatisk givet slip og vendt mig om, mod det jeg oplever som virkelig kærlighed.

Og nu her mens jeg skriver, så fryser min telefon 7 gange indtil den slet ikke vil tænde igen, og jeg gir’ op, står op og går ind og tænder computeren. Merkur retrograd og dens tekniske luner!

Hvad ellers? Jo, så ser det ud som om, at mine bukser er krympet væsenligt i løbet af de sidste 3-4 dage. Jeg satser på, at på den anden side af supermånen, vil væsken (og skidtet som er bundet i det) give slip af sig selv.

I nat, nærmere imorgen igen alt for tidligt, får vi lov at opleve både en supermåne (der hvor månen er tættest på jorden) OG en blodmåne (en formørkelse hvor månen falder ind i jordens skygge og fremstår rød).

Der er virkelig gang i planeterne for tiden, kæmpe planeter ift. jorden, og de trækker og strækker i energierne. Måske du selv har oplevet det?
Brug det, hvis du vil. Jeg ved nogle af os naturligt bliver mere påvirkede end andre, f.eks. ligger min kæreste og sover trygt og længe, men jeg sidder her igen. Men jeg tror, at vi også bevidst kan vælge at “koble os på” og blive en del af at bruge energierne. Prøv at bed om det, hvis du vil. Mærk, fornem, gør dig bevidst om, hvad det er, som mentalt fylder i dig lige nu.
Måske du oplever øget indre uro, fortid som banker på, problemer med teknikken, vægtøgning, vanskeligheder i kommunikation, irritation..?

Jeg vil vildt gerne sove ude i nat. Og jeg vil vildt gerne optage en guided meditation, når blodmånen er på sit højeste. Sikke en kraft og energetisk, universel guidning at være en del af 🙂 Og hvis det har din interesse, vil jeg gerne sende den til dig som download link på en mail. Du kan få den til kun 45 kr. og betale via MobilePay eller bankoverførsel, når du har modtaget den. Den skal lige redigeres osv. først, og det tar’ nok 2-3 timer om mandagen, så kommer den til dig. Du kan bruge meditationen i det DU har brug for – transformerende, healende, støtte, bevidstgørende, tage ind eller/og give slip – igen og igen. Send din email adresse til [email protected] eller i en Facebook besked, hvis du vil ha’ den.
Jeg skal nok ligge den i shoppen på hjemmesiden også, MÅNE MEDITATION, men der vil prisen blive lidt højere.

Blodmåne formørkelsen starter kl. 03.07, peaker kl. 04.47 og slutter kl. 06.27.
Nyd dagen og natten og den særlige måne.
Træk vejret.

Namaste <3