Barnets bog

Børnebog Til det dejligste barn i verden

4 kærlige historier, sange, guidede meditationer og illustrationer til dig og dit barn.

 • Skriv dit barns navn på linjerne i de magiske historier
 • Boost dit barns selvforståelse, selvværd og positive selvbillede
 • Hjælp dit barn med at sætte ord på tanker og følelser
 • Lær dit barns indre verden bedre at kende
 • Redskaber til kommunikation og konfliktløsning
 • Ro, nærvær og kærlig stemning ved puttetid
 • Skab et kærligt pusterum, hvor I kan drage på indre eventyr sammen

En personlig børnebog om mere mellem himmel og jord. Bogen tilbyder terapeutiske værktøjer til hjemmebrug, og indbyder til kærligt nærvær, samtale og reflektion imellem forældre og børn ca. 3-10 år.

KØB BARNETS BOG HER

“Karen Fogh Andersson har ikke blot forfattet en personlig børnebog, men skabt et helt unikt koncept – en magisk og kærlig verden, vi som børn og forældre kan træde ind i sammen. Den personlige børnebog og de tilhørende sange og guidede meditationer, er et sted hvor børn og forældre sammen kan finde nærvær, ro, glæde og hjælp til hvordan vi kan tale om livets store spørgsmål og lære hinanden bedre at kende”.

What’s the fuss about

Af Karen Fogh Andersson

Mit ønske er at så mange børn og forældre som muligt, skal have gavn af redskaberne i børnebogen, hjertesangene og de guidede børnemeditationer. Fordi I virkelig fortjener alt det bedste! Med den personlige bog, hjertesangene og de guidede børnemeditationer i bagagen og i hjertet, kan de bidrage til en lettere kommunikation, øget forbundethed, åbenhed, respekt, konfliktløsning, en dybere forståelse for sig selv og hinanden og et familieliv i bedre balance.

Vi forældre har fået en kæmpe gave, som samtidig også er en kæmpe opgave, i vores børn. Og det er bare ikke altid lige nemt, selvom vi føler så dyb kærlighed, og kun vil vores børn det bedste. Jeg håber, I vil få meget godt ud af at dele dette.

De mange tilbagemeldinger jeg får fra børn og forældre er fuldstændig overvældende. Deres samlede oplevelse er, at her er noget, som rammer lige ned i det mest essentielle i forældreskabet – forbundetheden, kærligheden, nærværet.

[testimonial_rotator id=2117]

Lyt til historien Hjertedans

HØR HISTORIEN VED AT AFSPILLE VIDEOEN

Uddrag: “Mor/far begraver sine varme læber dybt i …………… kind og efterlader det længste og varmeste kys. Det føles så skønt og godt og så fyldt af kærlighed og tryghed….

Der er tårer i mors/fars øjne, imens hun/ han hvisker: “Læn dig ind til mig. Jeg holder dig. Jeg har dig. Altid. Bare vær her sammen med mig lige nu”.

KØB BARNETS BOG HER

GUIDEDE BØRNE Meditationer
fra barnets bog

 • Møder dit barn i øjenhøjde
 • Støtter dit barn i at mærke sig selv
 • Beroligende og afstressende
 • Styrker selvværdet
 • Optimistisk og kærlig
 • Kærlige rejser i barnets indre
Alle meditationer til børn
-29%
49,00 kr.
-29%
49,00 kr.
-29%
49,00 kr.
-29%
49,00 kr.
Karen Fogh Andersson - Karens Univers

Forfatteren af barnets bog

Karen Fogh Andersson

Karen Fogh Andersson er småbørns mor til tre. Hun er bl.a. uddannet coach og terapeut og underviser børn og voksne i mindfulness og meditation, sangleg mm. Med inspiration fra, og kærlighed til sine egne børn, inviterer Karen os her ind i sit smukke lyriske og musikalske univers.

Karen Fogh Andersson har ikke blot forfattet en personlig børnebog, men skabt et helt unikt koncept – en magisk og kærlig verden, vi som barn og forældre kan træde ind i sammen. Børnebogen og de tilhørende sange og guidede meditationer, er et sted hvor børn og forældre sammen kan finde nærvær, ro, glæde og hjælp til hvordan vi kan tale om livets store spørgsmål og lære hinanden bedre at kende.

Jeg er så glad og taknemmelig for at kunne dele dette med dig og dit barn. Jeg håber, du og dit barn får nogle skønne oplevelser sammen omkring bogen, sangene og de guidede meditationer.

Rigtig god og kærlig fornøjelse til jer.

KØB BARNETS BOG

BØRNE SANGE
fra barnets bog

 • Lad dit barn synge de positive bekræftelser
 • Kognitivt støttende og udviklende
 • Sange til “gang i den” og glæde
 • Sange til puttetid og nærvær
 • Syng sammen med dit barn
 • Styrker selvværdet
Se Alle børnesange
-15%

Børnesange

Hjertebarn

8,50 kr.
-15%

Børnesange

Jeg er mig

8,50 kr.
-15%

Børnesange

Udenpå & Indeni

8,50 kr.
-15%

Børnesange

Imens du sover

8,50 kr.

Er barnets bog “Til Det Dejligste Barn I Verden” for alle børn?

Nogle forældre spørger mig:

 • “Mit barn er særligt sensitiv, er din personlige børnebog for særligt sensitive børn?”
 • “Mit barn har svært ved at falde i søvn selv, og er nogle gange bange for at sove alene. Kan denne bog hjælpe?”
 • “Mit barn har angst, er det en børnebog for børn med angst”?
 • “Mit barn er uroligt og har svært ved at falde til ro selv, tror du hjertesangene og børnemeditationerne kan hjælpe?”
 • “Mit barn har ADHD, og jeg vil gerne prøve guidede børnemeditationer, kan børnebogens meditationer bruges til børn med ADHD?”
 • “Kan meditationerne bruges som godnat meditationer til mine børn?”

Og svaret er JA!

Den personlige børnebog, børnesangene og de guidede børnemeditationer er for ALLE børn, som har lyst til at læse og lytte, og som har en forælder (eller to), som vil gå forrest og vise vejen i dette kærlige magiske Univers med både dybde og højt til himlen. Jeg håber, I vil have nogle rigtig dejlige lytte og læseoplevelser sammen.

Rigtig god fornøjelse.

Praktisk om barnets bog

SÅDAN BRUGER I BOGEN, SANGENE OG MEDITATIONERNE

Dit barns navn:

Skriv dit barns navn på linjerne i teksterne, det gør historierne så dejlige personlige. Måske bogen med din håndskrift vil blive et skønt minde at gemme på, og også noget I sammen kan tage frem senere i livet.

Brug teksterne frit:

Du er meget velkommen til at ændre bestemte ord eller titler i historierne, så de virker og føles mest rigtige og rammende for jer. Jeg vil opfordre dig til at bruge alle teksterne frit og til at tilføje ord og beskrivelser, som det passer lige præcis dit barn og dig bedst. 

Guidede meditationer til børn:

De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, samtidig med at de kærligt booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd. 

I kan bruge de guidede meditationer som hjælp til at finde ro ved sengetid. Dit barn kan også lytte til dem i en af dagens små pauser, f.eks. i sofaen, i bilen eller hvor det passer ind for jer.

Inden I læser meditationerne i bogen eller lytter til de guidede meditationer, så brug et øjeblik på at lukke resten af verden ude for en stund og hjælp dit barn (og dig selv) med at finde ro i kroppen. Du kan f.eks. starte med at dæmpe lyset. Du kan massere eller stryge dit barn på kroppen. Træk sammen vejret dybt flere gange, og sæt evt. noget stille instrumentalmusik på, imens du læser teksterne roligt og langsomt.

Børnesang på dansk - Hjertebarn af Karens Univers

SÅDAN LYTTER I TIL SANGENE OG MEDITATIONERNE

Du finder nemt de guidede meditationer og sange ved at scanne QR koden, som ses nederst i hvert kapitel. (Du kan nemt bruge kameraet i din smartphone til at scanne koden, eller du kan hente en gratis QR scanner i Appstore).

Du kan også finde det hele på hjemmesiden www.tddbiv.dk, hvor du skal logge ind med den kode der står i din bogen. Koden står både forrest i bogen og under hvert kapitel.

Alle sange og guidede meditationer kan gratis streames via QR koderne og på hjemmesiden. 

Hvis du ønsker at downloade dem, kan de købes via hjemmesiden, Itunes og Googleplay. Og alle børnesangene er tilgængelige på div. streamningtjenester.

Børnemeditation - Lille udenpå stor inden i af Karens Univers

Læs, lær & lyt med dit barn

En personlig børnebog kan være et fantastisk værktøj til læring og udvikling af dit barns sproglige kompetencer, fantasi og forståelse for sig selv.

 • Læseoplevelse
 • Børnebog med lyd
 • Børnebog med læring
 • Udvikling af Håndtering og forståelse af følelser
 • Følelsesudvikling hos børn
 • Lyt og læs sammen
KØB BARNETS BOG HER

Gode råd om barnets bog

Det absolut vigtigste er, at dit barn oplever din åbenhed, kærlighed og dit nærvær. Så sæt tid af til at læse og lytte, det er så sundt for dit barn. Denne tid kommer aldrig tilbage, så brug den klogt – sammen.

Du er meget velkommen til at ændre bestemte ord eller titler i historierne, så de virker og føles mest rigtige for jer. Jeg vil opfordre dig til at bruge alle teksterne frit og til at tilføje ord og beskrivelser, som det passer lige præcis dit barn og dig bedst.
I kan læse historierne som godnathistorier eller i tiltrængte pauser i løbet af dagen.

De guidede meditationer kan bruges som godnat meditationer eller f.eks. i en pause efter institution, et alternativ til tv og Ipad, når I er på tur i bilen osv.
De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, samtidig med at de kærligt booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd. 

Børnesangene, som jeg kalder Hjertesange, er fulde af positive affirmationer og ord, som dit barn vil elske. Hjertesangene er to sange med gang i samt to mere stille sange, som kan bruges som kærlige godnatsange.

 • Brug teksterne frit
 • Vær nærværende, åben og nysgerrig
 • Træk vejret & giv slip på dagens gøremål
 • Syng med på sangene sammen med dit barn
 • Sæt tid af til at læse & lytte sammen med dit barn
 • Lyt til de guidede børne meditationer sammen de første gange
KØB BARNETS BOG HER

En barnets bog som ingen andre

“Til Det Dejligste Barn I Verden” er en personlig bog og oplevelse imellem barn og forældre, og forældrene skriver barnets navn på de blanke linjer i bogen.
“Til Det Dejligste Barn I Verden” indeholder de skønneste, farverige billeder med masser af dybde og detaljer. Billederne giver dit barn lyst til at fordybe sig og udforske, og de er i sig selv endnu en mulighed for samtale, fordybelse og læring imellem barn og forælder. Bogens billeder lægger op til at tale om barnets følelsesliv, tanker og indre verden.

Barnets bogs 4 historier, sange og guidede meditationer er for alle børn imellem ca. 3-10 år. Du kan løbende præsentere dit barn for indholdet, og lad så barnet selv vælge, hvad det har lyst til at fordybe sig i netop nu. Barnets fokus kan sagtens ændre sig efterhånden og med barnets alder.

Barnets bog er delt op i 4 korte historier til børn:

 • “Lille udenpå, stor indeni”
 • “Farmor og “Vende Tanker Maskinen”
 • “Hjertedans”
 • “Stemmen indeni”

Der følger en hjertesang med til hver historie:

 • “Udenpå og indeni”
 • “Jeg er mig”
 • “Hjertebarn”
 • “Imens du sover”

Der er også en guidet børnemeditation til hver historie:

 • “Lille udenpå, stor indeni”
 • “Rare tanker”
 • “Kærligt godnat”
 • “Godnat til et vidunderligt barn”

Ved hjælp af børnebogens QR koder kan I afspille børnesangene og de guidede børnemeditationer.

Følg @karensunivers på Instagram og Facebook

Det glæder mig VIRKELIG MEGET at flere af jer giver den GAS på webshoppen, og hjælper mig med at rydde op og komme videre 🙏🏼👏🏼😃

Idag har jeg sendt den største private ordre ever afsted
👣 Babayaftrykssæt
🌳 Familie aftrykssæt
💙 Fingeraftryksplakat sæt
📖 “Til det dejligste barn i verden” x 2
🌍 Plakater
🧘🏼 Øjenpude til børn

TJEK STORIES hvis du vil se nogle af lækkerierne😍
Og tag på opdagelse i den lille webshop karensunivers.com, hvis du også vil have fingre i de fineste personlige produkter til børn 👀 

Go go go 💃🏼
Jeg føler, jeg sår mere, end jeg høster for tiden🍎

Jeg tænker, at det jeg føler, ikke nødvendigvis er sådan, det i virkeligheden er... For jeg ved, at jeg også modtager meget godt.

Indeni er det både forår og efterår - nogle dage mest forår med solstrejf og nye spirer. Andre dage mest regnfuldt og dybsindigt.

Hvor er du mest indeni for tiden?
🌱 Forår
eller
🍂 Efterår
?
Det er lidt som kærestesorg - at slippe en, man stadig har følelser for, en man har givet sit hjerte, og som man har skabt mange goder minder med 💔

Små syg og sensitiv (filmet igår) træder jeg nye skridt i både mit ydre og indre liv.

Idag føler jeg mig styrket og med blikket mere hævet.

Et skridt ad gangen i ukendt land slipper jeg det gamle ❤️

👀 Besøg webshoppen hvis du vil have fingre i nogle af de særlige, personlige og kærlige produkter til "jeg skal videre - priser" 😘
Sandra og jeg inviterer til “YOGA & KAKAO CEREMONI” på søndag d. 17. kl. 9 - 13 i Yogahjerter Yogastudie i Holstebro 🤎

Vi byder indenfor til et helt særligt arrangement med kakao ceremoni, yoga, meditativ guidning og klang, og glæder os til at forene vores verdener 🧘🏻‍♀️🕯☕️

Disse timer er for dig som ønsker et rum til en selvkærlig pause og dyb afslapning samtidig med muligheden for at se indad - i et løftende fællesskab.

Vi bruger yoga, meditative guidninger og klangskåle til at lede dig til dyb afslapning og hengivenhed til nuet - med alt som findes her til dig. Som del af kakao ceremonien inviteres du til en kort deling i cirklen.

Dagens forløb: 
Velkomst
Yin og restorativ yoga 
Kakao ceremoni 
Yoga
Snacks og drikke

Den ceremonielle kakaos kvalitet og egenskaber: Kakaoen vi drikker er af højeste kvalitet. Den er bearbejdet i hånden af indfødte Mayaer, som igennem mere en tusind år har plantet, høstet, bearbejdet og skabt ceremoniel kakao.

Pris: 450 kr.

Vi glæder os til at dele rum og cirkel med jer 🤎🤎

🙌🏼 VIL DU OGSÅ MED? - Så kan du stadig nå at tilmelde dig👇🏼
Du sender mig blot en besked, eller du kan tilmelde dig direkte på yogahjerter.dk

@yogahjerter_studio #kakaoceremoni #yogaholstebro #ceremoni #ceremonielkakao #ceremonieltromme #indrero #dybro #åbendithjerte #yogahjerteryogastudio #karensunivers
🤍 HJERTEBARN 🤍

Du er så sjov og smuk og god
Du er så vild og fyldt med mod
Du er det dejligste, jeg ved
Du er min store kærlighed

Du er mit barn, mit lille lys
Du er et kærligt hjerte kys
Du er et smil, en dans, en klang
Du er som himlens sejrssang

Og når jeg sidder her hos dig
Ja, så tænker jeg

Jeg er jo ingen helt men hør
Jeg har dig med i alt, jeg gør
Og fejl de lærer mig på vej
Og jeg vil gøre alt for dig

Og når jeg sidder her hos dig
Ja, så tænker jeg

Vi er jo børn af samme jord
Vi plantes, spirer og vi gror
Det lys som stråler i os to
Vil vi aldrig give ro

En dans til hjertets rytmeslag
Når natten blir til dag
Vi stråler på alt hvad der er sort
Og hjertet blir’ så stort
Vi stråler på alt hvad der er sort
Og hjertet blir’ så stort 

🤍 Sangen er en del af den personlige børnebog "Til det dejligste barn i verden". 
Børnebogen som løfter, støtter og knus elsker dit barn indeholder historier, sange og guidede meditationer 🤍

🤍 Du kan finde den i min webshop på karensunivers.com 🤍
Ofte oplever jeg at "AF-UNDERVISE", når jeg underviser!!

Jeg hjælper forældre, og særligt mødre, med at skrælle alt det af, de har tillært sig igennem litteratur, eksperters vejledning, venindens velmenende råd osv. 
Det er ord og indtryk som mest af alt har givet bekymring og dårlig samvittighed frem for ro og tillid til sig selv som forælder.

Jeg tror meget på, at i RIGTIG MANGE hjem, hvor der ofte (eller i hvertfald oftere end forældrene ønsker) er konflikter, usikre, overfyldte børn, gråd eller/og uro, DER STARTER FORLØSNINGEN I FORÆLDRENE ❤️❤️

Så når jeg dybfølt deler omkring det, at være et fyrtårn for sit barn/børn, så er det fordi, det er en vej, jeg selv har gået, og en vej jeg ser andre mødre (endelig) finde ro og afklaring i.
En bevidstgørende vej uden hævede pegefingre men med rummelighed, forståelse og kærlighed - BÅDE overfor sig selv og børnene.

Vi må “walk the talk” på det vi ønsker, vores børn skal kunne og forstå.

Har du lyst til “en anden vej”? Er du nysgerrig?
Så vær med online den 6. september kl. 19 til workshoppen “Fyrtårn for dit barn”.
Du får kærlige konkrete værktøjer, inspiration, indsigter og hands on øvelser. Du får også plads til at dykke ned i egne oplevelser, og finde svar på personlige spørgsmål og problemstillinger.

LÆS MERE i begivenheden via link i bio eller på hjemmesiden https://karensunivers.com/events/

Pris: 349 kr.
Obs: Begrænsede pladser, max 10 deltagere pr. workshop.