Barnets bog

Børnebog Til det dejligste barn i verden

4 kærlige historier, sange, guidede meditationer og illustrationer til dig og dit barn.

 • Skriv dit barns navn på linjerne i de magiske historier
 • Boost dit barns selvforståelse, selvværd og positive selvbillede
 • Hjælp dit barn med at sætte ord på tanker og følelser
 • Lær dit barns indre verden bedre at kende
 • Redskaber til kommunikation og konfliktløsning
 • Ro, nærvær og kærlig stemning ved puttetid
 • Skab et kærligt pusterum, hvor I kan drage på indre eventyr sammen

En personlig børnebog om mere mellem himmel og jord. Bogen tilbyder terapeutiske værktøjer til hjemmebrug, og indbyder til kærligt nærvær, samtale og reflektion imellem forældre og børn ca. 3-10 år.

KØB BARNETS BOG HER

“Karen Fogh Andersson har ikke blot forfattet en personlig børnebog, men skabt et helt unikt koncept – en magisk og kærlig verden, vi som børn og forældre kan træde ind i sammen. Den personlige børnebog og de tilhørende sange og guidede meditationer, er et sted hvor børn og forældre sammen kan finde nærvær, ro, glæde og hjælp til hvordan vi kan tale om livets store spørgsmål og lære hinanden bedre at kende”.

What’s the fuss about

Af Karen Fogh Andersson

Mit ønske er at så mange børn og forældre som muligt, skal have gavn af redskaberne i børnebogen, hjertesangene og de guidede børnemeditationer. Fordi I virkelig fortjener alt det bedste! Med den personlige bog, hjertesangene og de guidede børnemeditationer i bagagen og i hjertet, kan de bidrage til en lettere kommunikation, øget forbundethed, åbenhed, respekt, konfliktløsning, en dybere forståelse for sig selv og hinanden og et familieliv i bedre balance.

Vi forældre har fået en kæmpe gave, som samtidig også er en kæmpe opgave, i vores børn. Og det er bare ikke altid lige nemt, selvom vi føler så dyb kærlighed, og kun vil vores børn det bedste. Jeg håber, I vil få meget godt ud af at dele dette.

De mange tilbagemeldinger jeg får fra børn og forældre er fuldstændig overvældende. Deres samlede oplevelse er, at her er noget, som rammer lige ned i det mest essentielle i forældreskabet – forbundetheden, kærligheden, nærværet.

[testimonial_rotator id=2117]

Lyt til historien Hjertedans

HØR HISTORIEN VED AT AFSPILLE VIDEOEN

Uddrag: “Mor/far begraver sine varme læber dybt i …………… kind og efterlader det længste og varmeste kys. Det føles så skønt og godt og så fyldt af kærlighed og tryghed….

Der er tårer i mors/fars øjne, imens hun/ han hvisker: “Læn dig ind til mig. Jeg holder dig. Jeg har dig. Altid. Bare vær her sammen med mig lige nu”.

KØB BARNETS BOG HER

GUIDEDE BØRNE Meditationer
fra barnets bog

 • Møder dit barn i øjenhøjde
 • Støtter dit barn i at mærke sig selv
 • Beroligende og afstressende
 • Styrker selvværdet
 • Optimistisk og kærlig
 • Kærlige rejser i barnets indre
Alle meditationer til børn
69,00 kr.
69,00 kr.
Karen Fogh Andersson - Karens Univers

Forfatteren af barnets bog

Karen Fogh Andersson

Karen Fogh Andersson er småbørns mor til tre. Hun er bl.a. uddannet coach og terapeut og underviser børn og voksne i mindfulness og meditation, sangleg mm. Med inspiration fra, og kærlighed til sine egne børn, inviterer Karen os her ind i sit smukke lyriske og musikalske univers.

Karen Fogh Andersson har ikke blot forfattet en personlig børnebog, men skabt et helt unikt koncept – en magisk og kærlig verden, vi som barn og forældre kan træde ind i sammen. Børnebogen og de tilhørende sange og guidede meditationer, er et sted hvor børn og forældre sammen kan finde nærvær, ro, glæde og hjælp til hvordan vi kan tale om livets store spørgsmål og lære hinanden bedre at kende.

Jeg er så glad og taknemmelig for at kunne dele dette med dig og dit barn. Jeg håber, du og dit barn får nogle skønne oplevelser sammen omkring bogen, sangene og de guidede meditationer.

Rigtig god og kærlig fornøjelse til jer.

KØB BARNETS BOG

BØRNE SANGE
fra barnets bog

 • Lad dit barn synge de positive bekræftelser
 • Kognitivt støttende og udviklende
 • Sange til “gang i den” og glæde
 • Sange til puttetid og nærvær
 • Syng sammen med dit barn
 • Styrker selvværdet
Se Alle børnesange

Børnesange

Hjertebarn

10,00 kr.

Børnesange

Jeg er mig

10,00 kr.

Børnesange

Udenpå & Indeni

10,00 kr.

Børnesange

Imens du sover

10,00 kr.

Er barnets bog “Til Det Dejligste Barn I Verden” for alle børn?

Nogle forældre spørger mig:

 • “Mit barn er særligt sensitiv, er din personlige børnebog for særligt sensitive børn?”
 • “Mit barn har svært ved at falde i søvn selv, og er nogle gange bange for at sove alene. Kan denne bog hjælpe?”
 • “Mit barn har angst, er det en børnebog for børn med angst”?
 • “Mit barn er uroligt og har svært ved at falde til ro selv, tror du hjertesangene og børnemeditationerne kan hjælpe?”
 • “Mit barn har ADHD, og jeg vil gerne prøve guidede børnemeditationer, kan børnebogens meditationer bruges til børn med ADHD?”
 • “Kan meditationerne bruges som godnat meditationer til mine børn?”

Og svaret er JA!

Den personlige børnebog, børnesangene og de guidede børnemeditationer er for ALLE børn, som har lyst til at læse og lytte, og som har en forælder (eller to), som vil gå forrest og vise vejen i dette kærlige magiske Univers med både dybde og højt til himlen. Jeg håber, I vil have nogle rigtig dejlige lytte og læseoplevelser sammen.

Rigtig god fornøjelse.

Praktisk om barnets bog

SÅDAN BRUGER I BOGEN, SANGENE OG MEDITATIONERNE

Dit barns navn:

Skriv dit barns navn på linjerne i teksterne, det gør historierne så dejlige personlige. Måske bogen med din håndskrift vil blive et skønt minde at gemme på, og også noget I sammen kan tage frem senere i livet.

Brug teksterne frit:

Du er meget velkommen til at ændre bestemte ord eller titler i historierne, så de virker og føles mest rigtige og rammende for jer. Jeg vil opfordre dig til at bruge alle teksterne frit og til at tilføje ord og beskrivelser, som det passer lige præcis dit barn og dig bedst. 

Guidede meditationer til børn:

De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, samtidig med at de kærligt booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd. 

I kan bruge de guidede meditationer som hjælp til at finde ro ved sengetid. Dit barn kan også lytte til dem i en af dagens små pauser, f.eks. i sofaen, i bilen eller hvor det passer ind for jer.

Inden I læser meditationerne i bogen eller lytter til de guidede meditationer, så brug et øjeblik på at lukke resten af verden ude for en stund og hjælp dit barn (og dig selv) med at finde ro i kroppen. Du kan f.eks. starte med at dæmpe lyset. Du kan massere eller stryge dit barn på kroppen. Træk sammen vejret dybt flere gange, og sæt evt. noget stille instrumentalmusik på, imens du læser teksterne roligt og langsomt.

Børnesang på dansk - Hjertebarn af Karens Univers

SÅDAN LYTTER I TIL SANGENE OG MEDITATIONERNE

Du finder nemt de guidede meditationer og sange ved at scanne QR koden, som ses nederst i hvert kapitel. (Du kan nemt bruge kameraet i din smartphone til at scanne koden, eller du kan hente en gratis QR scanner i Appstore).

Du kan også finde det hele på hjemmesiden www.tddbiv.dk, hvor du skal logge ind med den kode der står i din bogen. Koden står både forrest i bogen og under hvert kapitel.

Alle sange og guidede meditationer kan gratis streames via QR koderne og på hjemmesiden. 

Hvis du ønsker at downloade dem, kan de købes via hjemmesiden, Itunes og Googleplay. Og alle børnesangene er tilgængelige på div. streamningtjenester.

Børnemeditation - Lille udenpå stor inden i af Karens Univers

Læs, lær & lyt med dit barn

En personlig børnebog kan være et fantastisk værktøj til læring og udvikling af dit barns sproglige kompetencer, fantasi og forståelse for sig selv.

 • Læseoplevelse
 • Børnebog med lyd
 • Børnebog med læring
 • Udvikling af Håndtering og forståelse af følelser
 • Følelsesudvikling hos børn
 • Lyt og læs sammen
KØB BARNETS BOG HER

Gode råd om barnets bog

Det absolut vigtigste er, at dit barn oplever din åbenhed, kærlighed og dit nærvær. Så sæt tid af til at læse og lytte, det er så sundt for dit barn. Denne tid kommer aldrig tilbage, så brug den klogt – sammen.

Du er meget velkommen til at ændre bestemte ord eller titler i historierne, så de virker og føles mest rigtige for jer. Jeg vil opfordre dig til at bruge alle teksterne frit og til at tilføje ord og beskrivelser, som det passer lige præcis dit barn og dig bedst.
I kan læse historierne som godnathistorier eller i tiltrængte pauser i løbet af dagen.

De guidede meditationer kan bruges som godnat meditationer eller f.eks. i en pause efter institution, et alternativ til tv og Ipad, når I er på tur i bilen osv.
De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, samtidig med at de kærligt booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd. 

Børnesangene, som jeg kalder Hjertesange, er fulde af positive affirmationer og ord, som dit barn vil elske. Hjertesangene er to sange med gang i samt to mere stille sange, som kan bruges som kærlige godnatsange.

 • Brug teksterne frit
 • Vær nærværende, åben og nysgerrig
 • Træk vejret & giv slip på dagens gøremål
 • Syng med på sangene sammen med dit barn
 • Sæt tid af til at læse & lytte sammen med dit barn
 • Lyt til de guidede børne meditationer sammen de første gange
KØB BARNETS BOG HER

En barnets bog som ingen andre

“Til Det Dejligste Barn I Verden” er en personlig bog og oplevelse imellem barn og forældre, og forældrene skriver barnets navn på de blanke linjer i bogen.
“Til Det Dejligste Barn I Verden” indeholder de skønneste, farverige billeder med masser af dybde og detaljer. Billederne giver dit barn lyst til at fordybe sig og udforske, og de er i sig selv endnu en mulighed for samtale, fordybelse og læring imellem barn og forælder. Bogens billeder lægger op til at tale om barnets følelsesliv, tanker og indre verden.

Barnets bogs 4 historier, sange og guidede meditationer er for alle børn imellem ca. 3-10 år. Du kan løbende præsentere dit barn for indholdet, og lad så barnet selv vælge, hvad det har lyst til at fordybe sig i netop nu. Barnets fokus kan sagtens ændre sig efterhånden og med barnets alder.

Barnets bog er delt op i 4 korte historier til børn:

 • “Lille udenpå, stor indeni”
 • “Farmor og “Vende Tanker Maskinen”
 • “Hjertedans”
 • “Stemmen indeni”

Der følger en hjertesang med til hver historie:

 • “Udenpå og indeni”
 • “Jeg er mig”
 • “Hjertebarn”
 • “Imens du sover”

Der er også en guidet børnemeditation til hver historie:

 • “Lille udenpå, stor indeni”
 • “Rare tanker”
 • “Kærligt godnat”
 • “Godnat til et vidunderligt barn”

Ved hjælp af børnebogens QR koder kan I afspille børnesangene og de guidede børnemeditationer.

Følg @karensunivers på Instagram og Facebook

Længes du efter at stå stærkt i dit sensitive/sårbare moderskab?

Lad os tale om, hvordan vi kan gøre sårbarheden til en styrke.
Lad os tale om skyld og skam i det sårbare moderskab.
Lad os tale om selvomsorg, selvforståelse og selv accept.

På mandag sender jeg Live med et vigtigt budskab, værktøjer og støtte til dig💪🏼
Live’en bliver et kærligt kram af forståelse, støtte og inspiration 💜

Du kan også komme til at leve et liv, hvor der er plads til dine behov - for din skyld, børnenes skyld og for harmonien i hele familien. 
Jeg er her for at vise dig en mulig vej, du kan gå 💜 

ER DER NOGET I DIG, SOM KALDER PÅ DETTE?
Så vil jeg invitere dig ind i ansvaret for din egen lykke, og til at se med Live via min Facebookside på mandag kl. 20.30. 
Husk at følge Facebooksiden, så du kan kigge med.
 
Giv dig selv denne stund. Måske får du lidt nyt eller en tiltrængt reminder med dig, måske venter et vendepunkt i dit (indre)liv og moderskab.

Vi ses kære mama 💜
Husk at dele med andre mødre, som kunne have glæde af at være med.

Kærligst, Karen.

#sensitivmor #sårbarhed #morskyld #familieharmoni #moribalance #indrero #selvkærligtmoderskab #selvkærligtforældreskab #selvindsigt #egenomsorg #tidtilmor #mortid #migtid #dårligsamvittighed #særligtsensitiv #karensunivers
Kære særlige, sensitive kvinde.

På mandag går jeg LIVE på Facebook for at dele med dig om:
👉🏼 Hvordan jeg lever et godt, frit og selvkærligt liv som sensitiv/sårbar mor til tre små børn. 
👉🏼 Hvordan jeg (og min mand) takler de udfordrende perioder.
👉🏼 Hvordan jeg idag lever med sårbarheden som en styrke.
 
Mandag aften vil jeg elske at give DIG mere indsigt, styrke og (selv)kærlighed med i dit liv og moderskab.

Jeg er her for dig med stor forståelse og respekt for din smerte, dine styrker, den skyld du føler, dine kampe, dine store følelser, din kærlige intention og dit enorme hjerte 🤍 

Fortæl mig, hvad du har brug for af - værktøjer, inspiration, ord, ro, støtte. Jeg vil være så taknemmelig for dit input, men gør det for DIG.

I er mange, som har rakt ud. Du kalder på mig 🤍 
Tusind tak for at guide mig i denne meningsfulde retning med jeres mange kommentarer og beskeder de sidste dage 🤍

Sæt et STORT SELVKÆRLIGT X I KALENDEREN mandag kl. 20.30.

Skriv til mig i kommentarer eller besked 👇🏼

Og husk at følge Facebook siden, så du kan være med 🤍

🤍 Karen.

#sensitivmor #sensitivogstærk #indrestyrke #sensitivekvinder #sårbarhed #sårbarmor #morskyld #selvindsigt #selvkærlighed #egenomsorg #huskdigselv #migtid #tidtilmor #selvudvikling #selvkærligtmoderskab #bevidstforældreskab #facebooklive #terapeut #coachformødre #karensunivers
Mit indre liv er sårbart for tiden, og tristhed og træthed fylder en del.

... Indre grå dage som disse, hvor jeg også er meget alene med ungerne, de kræver noget af mig. 

Det sværeste lige nu er, at jeg føler skyld, fordi jeg nemt blir' (for) firkantet og har brug for ro og kontrol.

Men faktisk er tiden med dem mest fyldt med smil, nærhed, leg og sang.

... Det forsøger jeg at huske på...

For få år siden, kunne jeg slet ikke overskue ungerne, når jeg havde det sådan...

Men de var der jo, uanset hvordan jeg havde det! Så jeg hang i! Jeg tænker, jeg har øvet mig rigtig meget i at være sensitiv/sårbar mor. 

Og idag føles det slet ikke så skræmmende. Idag er de mit safe space. Dem som altid kan aflede mine tanker. Dem som bringer energi. Dem som gør mig glad 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Jeg har øvet mig og efterhånden fundet en sikker base i mit moderskab... Og i børnenes ukuelige kærlighed til mig ❤️

Jeg har arbejdet meget og ærligt med mig selv. Selv accept. Selvforståelse.

Jeg har sat grænser. Fundet kompromiser. Grædt og givet udtryk.

Jeg har fundet rutiner, måder og "værktøjer", som støtter mig i hverdagen.

Jeg tager ansvar for min sårbarhed.

I kærligheden og trygheden i mit liv her med min elskede og børnene, er jeg vokset og blevet så meget stærkere.

❤️ I aften vil jeg gerne sende en kærlig tanke, et kram, en skulder og et lyttende øre ud til alle de fantastiske og sårbare mødre derude.

Til dig som kender til stress, depression, skyld, skam og læssevis 
af selvbebrejdelser.

Dit sind er sårbart. Din måde at opleve verden er (over)sensitiv. Dit hjerte er fyldt med følelser i bevægelse... Og kærlighed!

Min forståelse, kærlighed og opbakning til dig.
Tak fordi du er her, lige som du er.
Du er elsket ❤️

#sensitivmor #sårbarmor #bevidstmoderskab #selvkærligtmoderskab #mørkedage #selvindsigt #selvudvikling #selvkærlighed #moderskab #morlivet #sensitiv #mitlivslys #minredning #depressiv #indreuro #stressramt #psykisksårbarhed #sensitivemødre #harmoniskfamilieliv #karensunivers
Solen skinner i København.

Roen har indfundet sig. Sorgen og savnet har sluppet sit tag. Den dårlige samvittighed forduftet. 

Lige nu er jeg her. Mig. Nyder. Drømmer. Gør.
Mor i hjertet og altid elskende. Men lige nu er min egen glæde mit eneste ansvar.

Og imorgen når solen står op, vågner børnenes stemmer. Min kærlighed bruser i årerne. Mine arme favner. Holder. Ordner. Dirigerer det lille orkester.

Imorgen når solen står op, 
er jeg stadig 

mig og mor.

❤️

#morskam #morsamvittighed #enmorshjerte #imorshjerte #mortanker #morhjemmefra #morpåtur #morsavner #jegermig #minlykke #morlivet #livetsommor #tidtilmig #mærkefter #egenomsorg #selvkærlighed #morpoesi #småbørn #elskdigselv #personligudvikling #børnebogsforfatter #karensunivers