Bøger til børn og voksne

Børnebøger Til de dejligste børn i verden

4 kærlige historier, sange, guidede meditationer og illustrationer til dig og dit barn.

 • Skriv dit barns navn på linjerne i de magiske historier
 • Boost dit barns selvforståelse, selvværd og positive selvbillede
 • Hjælp dit barn med at sætte ord på tanker og følelser
 • Lær dit barns indre verden bedre at kende
 • Redskaber til kommunikation og konfliktløsning
 • Ro, nærvær og kærlig stemning ved puttetid
 • Skab et kærligt pusterum, hvor I kan drage på indre eventyr sammen

En personlig børnebog om mere mellem himmel og jord. Bogen tilbyder terapeutiske værktøjer til hjemmebrug og indbyder til kærligt nærvær, samtale og reflektion imellem forældre og børn ca. 3-10 år.

KØB BØGER HER

“Karen Fogh Andersson har ikke blot forfattet en personlig børnebog, men skabt et helt unikt koncept – en magisk og kærlig verden, vi som børn og forældre kan træde ind i sammen. Den personlige børnebog og de tilhørende sange og guidede meditationer, er et sted hvor børn og forældre sammen kan finde nærvær, ro, glæde og hjælp til at tale om livets store spørgsmål og lære hinanden bedre at kende”.

What’s the fuss about

Af Karen Fogh Andersson

Mit ønske er at så mange børn og forældre som muligt, skal have gavn af redskaberne i børnebogen, hjertesangene og de guidede børnemeditationer. Fordi I virkelig fortjener alt det bedste! Med den personlige bog, hjertesangene og de guidede børnemeditationer i bagagen og i hjertet, kan de bidrage til en lettere kommunikation, øget forbundethed, åbenhed, respekt, konfliktløsning, en dybere forståelse for sig selv og hinanden og et familieliv i bedre balance.

Vi forældre har fået en kæmpe gave, som samtidig også er en kæmpe opgave, i vores børn. Og det er bare ikke altid lige nemt, selvom vi føler så dyb kærlighed, og kun vil vores børn det bedste. Jeg håber, I vil få meget godt ud af at dele dette.

De mange tilbagemeldinger jeg får fra børn og forældre er fuldstændig overvældende. Deres samlede oplevelse er, at her er noget, som rammer lige ned i det mest essentielle i forældreskabet – forbundetheden, kærligheden, nærværet.

[testimonial_rotator id=2117]

Lyt til historien Hjertedans

HØR HISTORIEN VED AT AFSPILLE VIDEOEN

Uddrag: “Mor/far begraver sine varme læber dybt i …………… kind og efterlader det længste og varmeste kys. Det føles så skønt og godt og så fyldt af kærlighed og tryghed….

Der er tårer i mors/fars øjne, imens hun/ han hvisker: “Læn dig ind til mig. Jeg holder dig. Jeg har dig. Altid. Bare vær her sammen med mig lige nu”.

KØB BØGER HER

GUIDEDE BØRNE Meditationer
fra barnets bog

 • Møder dit barn i øjenhøjde
 • Støtter dit barn i at mærke sig selv
 • Beroligende og afstressende
 • Styrker selvværdet
 • Optimistisk og kærlig
 • Kærlige rejser i barnets indre
Alle meditationer til børn
-29%
49,00 kr.
-29%
49,00 kr.
-29%
49,00 kr.
-29%
49,00 kr.
Karen Fogh Andersson - Karens Univers

Forfatteren af barnets bog

Karen Fogh Andersson

Karen Fogh Andersson er småbørns mor til tre. Hun er bl.a. uddannet coach og terapeut og underviser børn og voksne i mindfulness og meditation, sangleg mm. Med inspiration fra, og kærlighed til sine egne børn, inviterer Karen os her ind i sit smukke lyriske og musikalske univers.

Karen Fogh Andersson har ikke blot forfattet en personlig børnebog, men skabt et helt unikt koncept – en magisk og kærlig verden, vi som barn og forældre kan træde ind i sammen. Børnebogen og de tilhørende sange og guidede meditationer, er et sted hvor børn og forældre sammen kan finde nærvær, ro, glæde og hjælp til hvordan vi kan tale om livets store spørgsmål og lære hinanden bedre at kende.

Jeg er så glad og taknemmelig for at kunne dele dette med dig og dit barn. Jeg håber, du og dit barn får nogle skønne oplevelser sammen omkring bogen, sangene og de guidede meditationer.

Rigtig god og kærlig fornøjelse til jer.

KØB BØGER HER

BØRNE SANGE
fra barnets bog

 • Lad dit barn synge de positive bekræftelser
 • Kognitivt støttende og udviklende
 • Sange til “gang i den” og glæde
 • Sange til puttetid og nærvær
 • Syng sammen med dit barn
 • Styrker selvværdet
Se Alle børnesange
-15%

Børnesange

Hjertebarn

8,50 kr.
-15%

Børnesange

Jeg er mig

8,50 kr.
-15%

Børnesange

Udenpå & Indeni

8,50 kr.
-15%

Børnesange

Imens du sover

8,50 kr.

Er barnets bog “Til Det Dejligste Barn I Verden” for alle børn?

Nogle forældre spørger mig:

 • “Mit barn er særligt sensitiv, er din personlige børnebog for særligt sensitive børn?”
 • “Mit barn har svært ved at falde i søvn selv, og er nogle gange bange for at sove alene. Kan denne bog hjælpe?”
 • “Mit barn har angst, er det en børnebog for børn med angst”?
 • “Mit barn er uroligt og har svært ved at falde til ro selv, tror du hjertesangene og børnemeditationerne kan hjælpe?”
 • “Mit barn har ADHD, og jeg vil gerne prøve guidede børnemeditationer, kan børnebogens meditationer bruges til børn med ADHD?”
 • “Kan meditationerne bruges som godnat meditationer til mine børn?”

Og svaret er JA!

Den personlige børnebog, børnesangene og de guidede børnemeditationer er for ALLE børn, som har lyst til at læse og lytte, og som har en forælder (eller to), som vil gå forrest og vise vejen i dette kærlige og magiske Univers med både dybde og højt til himlen. Jeg håber, I vil have nogle rigtig dejlige lytte og læseoplevelser sammen.

Rigtig god fornøjelse.

Praktisk om barnets bog

SÅDAN BRUGER I BOGEN, SANGENE OG MEDITATIONERNE

Dit barns navn:

Skriv dit barns navn på linjerne i teksterne, det gør historierne så dejlige personlige. Måske bogen med din håndskrift vil blive et skønt minde at gemme på, og noget I sammen kan tage frem senere i livet.

Brug teksterne frit:

Du er meget velkommen til at ændre bestemte ord eller titler i historierne, så de virker og føles mest rigtige og rammende for jer. Jeg vil opfordre dig til at bruge alle teksterne frit og til at tilføje ord og beskrivelser, som det passer lige præcis dit barn og dig bedst. 

Guidede meditationer til børn:

De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, samtidig med at de kærligt booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd. 

I kan bruge de guidede meditationer som hjælp til at finde ro ved sengetid. Dit barn kan også lytte til dem i en af dagens små pauser, f.eks. i sofaen, i bilen eller hvor det passer ind for jer.

Inden I læser meditationerne i bogen eller lytter til de guidede meditationer, så brug et øjeblik på at lukke resten af verden ude for en stund og hjælp dit barn (og dig selv) med at finde ro i kroppen. Du kan f.eks. starte med at dæmpe lyset. Du kan massere eller stryge dit barn på kroppen. Træk sammen vejret dybt flere gange, og sæt evt. noget stille instrumentalmusik på, imens du læser teksterne roligt og langsomt.

Børnesang på dansk - Hjertebarn af Karens Univers

SÅDAN LYTTER I TIL SANGENE OG MEDITATIONERNE

Du finder nemt de guidede meditationer og sange ved at scanne QR koden, som ses nederst i hvert kapitel. (Du kan nemt bruge kameraet i din smartphone til at scanne koden, eller du kan hente en gratis QR scanner i Appstore).

Du kan også finde det hele på hjemmesiden www.tddbiv.dk, hvor du skal logge ind med den kode der står i din bogen. Koden står både forrest i bogen og under hvert kapitel.

Alle sange og guidede meditationer kan gratis streames via QR koderne og på hjemmesiden. 

Hvis du ønsker at downloade dem, kan de købes via hjemmesiden, Itunes og Googleplay. Og alle børnesangene er tilgængelige på div. streamningtjenester.

Børnemeditation - Lille udenpå stor inden i af Karens Univers

Læs, lær & lyt med dit barn

En personlig børnebog kan være et fantastisk værktøj til læring og udvikling af dit barns sproglige kompetencer, fantasi og forståelse for sig selv.

 • Læseoplevelse
 • Børnebog med lyd
 • Børnebog med læring
 • Udvikling af Håndtering og forståelse af følelser
 • Følelsesudvikling hos børn
 • Lyt og læs sammen
KØB BØGER HER

Gode råd om barnets bog

Det absolut vigtigste er, at dit barn oplever din åbenhed, kærlighed og dit nærvær. Så sæt tid af til at læse og lytte, det er så sundt for dit barn. Denne tid kommer aldrig tilbage, så brug den klogt – sammen.

Du er meget velkommen til at ændre bestemte ord eller titler i historierne, så de virker og føles mest rigtige for jer. Jeg vil opfordre dig til at bruge alle teksterne frit og til at tilføje ord og beskrivelser, som det passer lige præcis dit barn og dig bedst.
I kan læse historierne som godnathistorier eller i tiltrængte pauser i løbet af dagen.

De guidede meditationer kan bruges som godnat meditationer eller f.eks. i en pause efter institution, et alternativ til tv og Ipad, når I er på tur i bilen osv.
De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, samtidig med at de kærligt booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd. 

Børnesangene, som jeg kalder Hjertesange, er fulde af positive affirmationer og ord, som dit barn vil elske. Hjertesangene er to sange med gang i samt to mere stille sange, som kan bruges som kærlige godnatsange.

 • Brug teksterne frit
 • Vær nærværende, åben og nysgerrig
 • Træk vejret & giv slip på dagens gøremål
 • Syng med på sangene sammen med dit barn
 • Sæt tid af til at læse & lytte sammen med dit barn
 • Lyt til de guidede børne meditationer sammen de første gange
KØB BØGER HER

En barnets bog som ingen andre

“Til Det Dejligste Barn I Verden” er en personlig bog og oplevelse imellem barn og forældre, hvor forældrene skriver barnets navn på de blanke linjer i bogen.
“Til Det Dejligste Barn I Verden” indeholder de skønneste, farverige billeder med masser af dybde og detaljer. Billederne giver dit barn lyst til at fordybe sig og udforske, og de er i sig selv endnu en mulighed for samtale, fordybelse og læring imellem barn og forælder. Bogens billeder lægger op til at tale om barnets følelsesliv, tanker og indre verden.

Barnets bogs 4 historier, sange og guidede meditationer er for alle børn imellem ca. 3-10 år. Du kan løbende præsentere dit barn for indholdet, og lad så barnet selv vælge, hvad det har lyst til at fordybe sig i netop nu. Barnets fokus kan sagtens ændre sig efterhånden og med barnets alder.

Barnets bog er delt op i 4 korte historier til børn:

 • “Lille udenpå, stor indeni”
 • “Farmor og “Vende Tanker Maskinen”
 • “Hjertedans”
 • “Stemmen indeni”

Der følger en hjertesang med til hver historie:

 • “Udenpå og indeni”
 • “Jeg er mig”
 • “Hjertebarn”
 • “Imens du sover”

Der er også en guidet børnemeditation til hver historie:

 • “Lille udenpå, stor indeni”
 • “Rare tanker”
 • “Kærligt godnat”
 • “Godnat til et vidunderligt barn”

Ved hjælp af børnebogens QR koder kan I afspille børnesangene og de guidede børnemeditationer.

Følg @karensunivers på Instagram og Facebook

🦥 HELE posen kan vaskes
🦥 ROBUST og kan også bruges til leg
🦥 Økologisk bomuld og CE godkendt

Ophørsudsalgs pris 70 kr.

Køb via linket eller direkte på hjemmesiden www.karensunivers.com 🤎
Hvis du følger med i stories, Har du opdaget, at jeg er på Bogmessen i Marselisborg Hallerne i Århus 💗

Bogmessen er åben idag og imorgen fra kl. 10-18.
Tag familien med til bøger, mini foredrag, aktiviteter for børnene og spændende samtaler...

Og så er der smil, hjertevarme og -25% på “Til det dejligste barn i verden” og andre fine tilbud på min hyggelige stand 💗
I hvor mange eksemplarer trykkes første oplæg af den kommende børnebog 👉🏼 500, 1000 eller 2000 styk? 🥰

I anledning af Bogmessen Århus kan du vinde signerede udgaver af “Til det dejligste barn i verden” og den efterspurgte opfølger, som udkommer senere på året. Konkurrencen slutter søndag kl. 20. Husk at dele muligheden med andre 🫶🏼

Og kig endelig forbi vores stand på @bogmessenaarhus 📖

Jeg har forberedt nogle spændende, relevante og inddragende emner at tale om, og går på scenerne:
Fredag, Speakers Book Cornor kl. 15.30.
Lørdag, Bog Scenen kl. 15.30.

Vil du have muligheden for at vinde signerede udgaver af både min første og (kommende) anden bog, så skriv dit svar i en kommentar ✌🏼

🩷 fra mit passionerede skaberhjerte,
Karen.

@bogmessen #bogmessenaarhus
Mulighederne er næsten ubegrænsede - Jeg stiller mig til rådighed for jeres ønsker og ideer 🤎

Guidning, tryghed, jordbundethed, åbenhed, støtte, dybde, åndelighed, visdom, kraft, ydmyghed, lethed, nærvær...

✍🏼📞 Karen.

#kakaocirkel #kakaoceremoni #ceremonielkakao #cirkel #spirituelcirkel #karensunivers
Min første messe - med én bog i hånden og en anden på vej ✨✨ Bogmessen i Århus d. 1.-3. marts ✨✨

Jeg har mange fribilletter til fredag den 1., så sig til, hvis du vil have et par stykker. 

Nogen som har planer om at kigge forbi?

✍🏼📖💖

#bogmessenaarhus #bogmessenaarhus2024 #bogmesse #forfatterliv #forfatterlivet
Giv dig hen til fire skønne timer med dine behov, din krop og dit indre i centrum – i en ring af andre kvinder 🤍

Dagens fokus til dette særlige event er det feminines blidhed og styrker i hengivenheden til andre, til livet og til sig selv. Denne dag med et særligt (og måske tiltrængt) fokus på hengivenheden til DIG 🤍

🕯️ Dagens forløb:
* Velkomst
* Blid bevægelse/dans
* Hjerteåbnende Yin yoga
* Kakao ceremoni
* Snacks og drikke

Kære kvinde, kom og fyld dig selv med både blidhed og power. Vi vil elske at se dig tage din plads i cirklen 🐚

Lørdag d. 16. marts, kl. 10 – 14 ved Herning.
Pris: 449 kr.

🕊️ Læs mere via linket 🕊️

Kærlig hilsen
Christina, Moon & Mind. Karen, Karens Univers.
Jeg har brug for din hjælp 🙏🏼

I følge de uskrevne regler (som jeg glædeligt bryder) er "Til det dejligste barn i verden" jo en alt for lang titel. Alligevel er den HELT rigtig - både for mig og jer...

Men indtil videre udebliver mine geniale påfald ift. den næste titel. Min hjerne har vist kaldt den "2" for længe...

Hvad skal efterfølgeren hedde? Er 2 helt kikset? 

Tak for din hjælp✨✨
Den er dyr at få til Danmark🙈 Men selvom jeg et par gange har kigget efter alternativer (som også er fantastiske), så bliver jeg ved med at vende tilbage til denne kakao fra Maya folket.
Det er noget med historien, kulturen, ritualerne, det ægte, respekten for jorden, den spirituelle forståelse det smukke rå 🤎🤎🤎

Fakta om denne særlige kakao:
* 100% økologisk og ren kakaopasta
* Bæredygtig og fra biodiversitet landbrug
* Produceret unden brug af maskiner
* Dyrket og produceret af indfødte Maya familier
* Dyrket og produceret i Guatemala / Mesoamerika
* Velsignet af Mayafolkets åndelige ledere
* Way Beyond Fair Trade
* Autentisk Maya-tradition

Igår købte jeg en ny forsyning, så der er noget til de næste måneders ceremonier.
Jeg glæder mig til at dele denne helt særlige kakao med jer ☕️🕯️🤎

Næste offentlige ceremoni er den 16. marts ved Herning 🤍 Heart Mindet Women, yoga og kakao Ceremoni 🤍 Det bliver så smukt, feminint, blidt og stærkt💪🏼👏🏼✌🏼 Du kan læse mere om det event i opslaget lidt længere nede eller på hjemmesiden (link i bio).

Jeg ønsker dig en velsignet weekend.
Kakao kærlighed,
🤎 Karen.

@themayanwisdomproject #kakaokærlighed #ceremonielkakao #kakao #kakaoceremoni #gyldnedråber #mayafolket #detoprindeligefolk #kulturhistorie #ceremonier #kvindecirkel #spirituelleevents #karensunivers