Bøger til børn og voksne

Børnebøger Til de dejligste børn i verden

4 kærlige historier, sange, guidede meditationer og illustrationer til dig og dit barn.

 • Skriv dit barns navn på linjerne i de magiske historier
 • Boost dit barns selvforståelse, selvværd og positive selvbillede
 • Hjælp dit barn med at sætte ord på tanker og følelser
 • Lær dit barns indre verden bedre at kende
 • Redskaber til kommunikation og konfliktløsning
 • Ro, nærvær og kærlig stemning ved puttetid
 • Skab et kærligt pusterum, hvor I kan drage på indre eventyr sammen

En personlig børnebog om mere mellem himmel og jord. Bogen tilbyder terapeutiske værktøjer til hjemmebrug og indbyder til kærligt nærvær, samtale og reflektion imellem forældre og børn ca. 3-10 år.

KØB BØGER HER

“Karen Fogh Andersson har ikke blot forfattet en personlig børnebog, men skabt et helt unikt koncept – en magisk og kærlig verden, vi som børn og forældre kan træde ind i sammen. Den personlige børnebog og de tilhørende sange og guidede meditationer, er et sted hvor børn og forældre sammen kan finde nærvær, ro, glæde og hjælp til at tale om livets store spørgsmål og lære hinanden bedre at kende”.

What’s the fuss about

Af Karen Fogh Andersson

Mit ønske er at så mange børn og forældre som muligt, skal have gavn af redskaberne i børnebogen, hjertesangene og de guidede børnemeditationer. Fordi I virkelig fortjener alt det bedste! Med den personlige bog, hjertesangene og de guidede børnemeditationer i bagagen og i hjertet, kan de bidrage til en lettere kommunikation, øget forbundethed, åbenhed, respekt, konfliktløsning, en dybere forståelse for sig selv og hinanden og et familieliv i bedre balance.

Vi forældre har fået en kæmpe gave, som samtidig også er en kæmpe opgave, i vores børn. Og det er bare ikke altid lige nemt, selvom vi føler så dyb kærlighed, og kun vil vores børn det bedste. Jeg håber, I vil få meget godt ud af at dele dette.

De mange tilbagemeldinger jeg får fra børn og forældre er fuldstændig overvældende. Deres samlede oplevelse er, at her er noget, som rammer lige ned i det mest essentielle i forældreskabet – forbundetheden, kærligheden, nærværet.

[testimonial_rotator id=2117]

Lyt til historien Hjertedans

HØR HISTORIEN VED AT AFSPILLE VIDEOEN

Uddrag: “Mor/far begraver sine varme læber dybt i …………… kind og efterlader det længste og varmeste kys. Det føles så skønt og godt og så fyldt af kærlighed og tryghed….

Der er tårer i mors/fars øjne, imens hun/ han hvisker: “Læn dig ind til mig. Jeg holder dig. Jeg har dig. Altid. Bare vær her sammen med mig lige nu”.

KØB BØGER HER

GUIDEDE BØRNE Meditationer
fra barnets bog

 • Møder dit barn i øjenhøjde
 • Støtter dit barn i at mærke sig selv
 • Beroligende og afstressende
 • Styrker selvværdet
 • Optimistisk og kærlig
 • Kærlige rejser i barnets indre
Alle meditationer til børn
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-29%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
Karen Fogh Andersson - Karens Univers

Forfatteren af barnets bog

Karen Fogh Andersson

Karen Fogh Andersson er småbørns mor til tre. Hun er bl.a. uddannet coach og terapeut og underviser børn og voksne i mindfulness og meditation, sangleg mm. Med inspiration fra, og kærlighed til sine egne børn, inviterer Karen os her ind i sit smukke lyriske og musikalske univers.

Karen Fogh Andersson har ikke blot forfattet en personlig børnebog, men skabt et helt unikt koncept – en magisk og kærlig verden, vi som barn og forældre kan træde ind i sammen. Børnebogen og de tilhørende sange og guidede meditationer, er et sted hvor børn og forældre sammen kan finde nærvær, ro, glæde og hjælp til hvordan vi kan tale om livets store spørgsmål og lære hinanden bedre at kende.

Jeg er så glad og taknemmelig for at kunne dele dette med dig og dit barn. Jeg håber, du og dit barn får nogle skønne oplevelser sammen omkring bogen, sangene og de guidede meditationer.

Rigtig god og kærlig fornøjelse til jer.

KØB BØGER HER

BØRNE SANGE
fra barnets bog

 • Lad dit barn synge de positive bekræftelser
 • Kognitivt støttende og udviklende
 • Sange til “gang i den” og glæde
 • Sange til puttetid og nærvær
 • Syng sammen med dit barn
 • Styrker selvværdet
Se Alle børnesange
-15%

Børnesange

Hjertebarn

Original price was: 10,00 kr..Current price is: 8,50 kr..
-15%

Børnesange

Jeg er mig

Original price was: 10,00 kr..Current price is: 8,50 kr..
-15%

Børnesange

Udenpå & Indeni

Original price was: 10,00 kr..Current price is: 8,50 kr..
-15%

Børnesange

Imens du sover

Original price was: 10,00 kr..Current price is: 8,50 kr..

Er barnets bog “Til Det Dejligste Barn I Verden” for alle børn?

Nogle forældre spørger mig:

 • “Mit barn er særligt sensitiv, er din personlige børnebog for særligt sensitive børn?”
 • “Mit barn har svært ved at falde i søvn selv, og er nogle gange bange for at sove alene. Kan denne bog hjælpe?”
 • “Mit barn har angst, er det en børnebog for børn med angst”?
 • “Mit barn er uroligt og har svært ved at falde til ro selv, tror du hjertesangene og børnemeditationerne kan hjælpe?”
 • “Mit barn har ADHD, og jeg vil gerne prøve guidede børnemeditationer, kan børnebogens meditationer bruges til børn med ADHD?”
 • “Kan meditationerne bruges som godnat meditationer til mine børn?”

Og svaret er JA!

Den personlige børnebog, børnesangene og de guidede børnemeditationer er for ALLE børn, som har lyst til at læse og lytte, og som har en forælder (eller to), som vil gå forrest og vise vejen i dette kærlige og magiske Univers med både dybde og højt til himlen. Jeg håber, I vil have nogle rigtig dejlige lytte og læseoplevelser sammen.

Rigtig god fornøjelse.

Praktisk om barnets bog

SÅDAN BRUGER I BOGEN, SANGENE OG MEDITATIONERNE

Dit barns navn:

Skriv dit barns navn på linjerne i teksterne, det gør historierne så dejlige personlige. Måske bogen med din håndskrift vil blive et skønt minde at gemme på, og noget I sammen kan tage frem senere i livet.

Brug teksterne frit:

Du er meget velkommen til at ændre bestemte ord eller titler i historierne, så de virker og føles mest rigtige og rammende for jer. Jeg vil opfordre dig til at bruge alle teksterne frit og til at tilføje ord og beskrivelser, som det passer lige præcis dit barn og dig bedst. 

Guidede meditationer til børn:

De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, samtidig med at de kærligt booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd. 

I kan bruge de guidede meditationer som hjælp til at finde ro ved sengetid. Dit barn kan også lytte til dem i en af dagens små pauser, f.eks. i sofaen, i bilen eller hvor det passer ind for jer.

Inden I læser meditationerne i bogen eller lytter til de guidede meditationer, så brug et øjeblik på at lukke resten af verden ude for en stund og hjælp dit barn (og dig selv) med at finde ro i kroppen. Du kan f.eks. starte med at dæmpe lyset. Du kan massere eller stryge dit barn på kroppen. Træk sammen vejret dybt flere gange, og sæt evt. noget stille instrumentalmusik på, imens du læser teksterne roligt og langsomt.

Børnesang på dansk - Hjertebarn af Karens Univers

SÅDAN LYTTER I TIL SANGENE OG MEDITATIONERNE

Du finder nemt de guidede meditationer og sange ved at scanne QR koden, som ses nederst i hvert kapitel. (Du kan nemt bruge kameraet i din smartphone til at scanne koden, eller du kan hente en gratis QR scanner i Appstore).

Du kan også finde det hele på hjemmesiden www.tddbiv.dk, hvor du skal logge ind med den kode der står i din bogen. Koden står både forrest i bogen og under hvert kapitel.

Alle sange og guidede meditationer kan gratis streames via QR koderne og på hjemmesiden. 

Hvis du ønsker at downloade dem, kan de købes via hjemmesiden, Itunes og Googleplay. Og alle børnesangene er tilgængelige på div. streamningtjenester.

Børnemeditation - Lille udenpå stor inden i af Karens Univers

Læs, lær & lyt med dit barn

En personlig børnebog kan være et fantastisk værktøj til læring og udvikling af dit barns sproglige kompetencer, fantasi og forståelse for sig selv.

 • Læseoplevelse
 • Børnebog med lyd
 • Børnebog med læring
 • Udvikling af Håndtering og forståelse af følelser
 • Følelsesudvikling hos børn
 • Lyt og læs sammen
KØB BØGER HER

Gode råd om barnets bog

Det absolut vigtigste er, at dit barn oplever din åbenhed, kærlighed og dit nærvær. Så sæt tid af til at læse og lytte, det er så sundt for dit barn. Denne tid kommer aldrig tilbage, så brug den klogt – sammen.

Du er meget velkommen til at ændre bestemte ord eller titler i historierne, så de virker og føles mest rigtige for jer. Jeg vil opfordre dig til at bruge alle teksterne frit og til at tilføje ord og beskrivelser, som det passer lige præcis dit barn og dig bedst.
I kan læse historierne som godnathistorier eller i tiltrængte pauser i løbet af dagen.

De guidede meditationer kan bruges som godnat meditationer eller f.eks. i en pause efter institution, et alternativ til tv og Ipad, når I er på tur i bilen osv.
De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, samtidig med at de kærligt booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd. 

Børnesangene, som jeg kalder Hjertesange, er fulde af positive affirmationer og ord, som dit barn vil elske. Hjertesangene er to sange med gang i samt to mere stille sange, som kan bruges som kærlige godnatsange.

 • Brug teksterne frit
 • Vær nærværende, åben og nysgerrig
 • Træk vejret & giv slip på dagens gøremål
 • Syng med på sangene sammen med dit barn
 • Sæt tid af til at læse & lytte sammen med dit barn
 • Lyt til de guidede børne meditationer sammen de første gange
KØB BØGER HER

En barnets bog som ingen andre

“Til Det Dejligste Barn I Verden” er en personlig bog og oplevelse imellem barn og forældre, hvor forældrene skriver barnets navn på de blanke linjer i bogen.
“Til Det Dejligste Barn I Verden” indeholder de skønneste, farverige billeder med masser af dybde og detaljer. Billederne giver dit barn lyst til at fordybe sig og udforske, og de er i sig selv endnu en mulighed for samtale, fordybelse og læring imellem barn og forælder. Bogens billeder lægger op til at tale om barnets følelsesliv, tanker og indre verden.

Barnets bogs 4 historier, sange og guidede meditationer er for alle børn imellem ca. 3-10 år. Du kan løbende præsentere dit barn for indholdet, og lad så barnet selv vælge, hvad det har lyst til at fordybe sig i netop nu. Barnets fokus kan sagtens ændre sig efterhånden og med barnets alder.

Barnets bog er delt op i 4 korte historier til børn:

 • “Lille udenpå, stor indeni”
 • “Farmor og “Vende Tanker Maskinen”
 • “Hjertedans”
 • “Stemmen indeni”

Der følger en hjertesang med til hver historie:

 • “Udenpå og indeni”
 • “Jeg er mig”
 • “Hjertebarn”
 • “Imens du sover”

Der er også en guidet børnemeditation til hver historie:

 • “Lille udenpå, stor indeni”
 • “Rare tanker”
 • “Kærligt godnat”
 • “Godnat til et vidunderligt barn”

Ved hjælp af børnebogens QR koder kan I afspille børnesangene og de guidede børnemeditationer.

Følg @karensunivers på Instagram og Facebook

Denne her sandhed føles tilgengæld helt ok at dele🥰

OG jeg kan med glæde sige, at rabatten på den personlige børnebog nu endelig er aktiv på shoppen 👏🏼🫶🏼

✨”Til det dejligste barn i verden” løfter of støtter børns selvværd og selvbillede, guider dem til tillid og (indre) ro og hjælper børn med trygt at falde i søvn selv. Bogen hjælpe til en kærlig kommunikation og værdifuldt nærvær mellem barn og forælder✨

✨"Til det dejligste barn i verden" indeholder historier, sange og guidede meditationer, som nemt streames via bogens QR koder. Du skriver selv barnets navn ind i historierne bogen✨

✨Bogen er til børn fra ca. 3 - 10 år og deres forældre✨

✨Sommertilbud: 224 kr.✨
✨Find den via link i bio og på shoppen www.karensunivers.com✨

forældre med at skabe mere ro og tryghed i barnet,, og ikke mindst at styrke barnets selvværd og selvforståelse.

#tildetdejligstebarniverden #personligbørnebog #børnebog #sommerrabat #tryggebørn #børnsselvværd #støtditbarn #børnsnervesystemer ##karensunivers
Overvejer I en ferie til Bornholm? Så læs med🤌🏼

Det ER en smuk ø med en natur som ikke ligner resten af Danmark. Havet ER blåt. Strandene ER hvide (ihvertfald der hvor vi var). Oplevelserne ER gode, autentiske og uden storhedsvanvid. Priserne ER desværre også skruet i vejret på Krølle Bølle is, keramik, glas, fisk mm.

Vores anbefaling til en dag i Gudhjem med børn👇🏼

- Parker lige udenfor byen og gå den smukke tur ind mod byen og ned af de stejle og snoede gader. Nyd små butikker med genbrug, nips, keramik og bras.

- Besøg @almuegaarden bolcheri hvor børn (og voksne) for 70 kr. kan lave deres egne bolcher og slikkepinde, og selvfølgelig blande en farverig pose bolcher😋

- Gå ind i @gudhjemglasroegeri og se processen med det imponerende håndværk.

- Kig forbi @bech.chokolade og smag på det lækre chokolade OG HONNINGKAGERNE - her er det også et håndværk🍫

- Spis frokosten hos #gudhjemrøgeri og smag forskellige bornholmske fiskeretter. Der er både buffet og enkelt anretninger. Ronni og jeg fik buffet, og børnene smagte på de forskellige slags fisk og pillede deres egne rejer. Børnene fik fiskefilet og fiskefrikadeller med pomfritter. Sjove og interessante omgivelser men højlydt i rush hour.

- Gå på stenene og kig på både krydstogtskib og fiskerbåde på havnen.

- Kan I klemme mere ned, så gå forbi det fine @pandekagehuset_hos_gustav og spis pandekager.

- En ting vi ikke nåede, men som jeg alligevel vil anbefale, er at sejle til Kristiansø og tage en guidet tur med en naturguiderne. Der er inspirerende ture om alt fra fugle til svampe til øens historie. Jeg har været der engang før for mange år siden, og synes det var sådan en god og anderledes oplevelse.

Vi boede på @nordskoven_strand_camping - gode værdier, bål fra morgen til aften, natur, skøn strand, outdoor oplevelser, yoga, sauna gus, fælles aftensmad, live musik... 👍🏼👏🏼🫶🏼

Vi var kun på øen 3,5 dag. Børnene nød at lege med de andre børn på campingpladsen, og vi var på barselsbesøg hos en gammel veninde, så vi nåede ikke så meget andet - vi vender tilbage ❤️💚

#bornholm #bornholmmedbørn #bornholmskeoplevelser #oplevbornholm #ferieø #feriepåbornholm #gudhjem #gudhjemhavn #karensunivers
Det er ikke dig! Det er mig! 💔❤️

Denne her er lidt svær at dele med jer, men her kommer en sandhed om de sociale medier og mig...

#selvstændig #selvstændigekvinder #selvstændigvirksomhed #selvstændigogmor #morliv #ferietid #rejsemedbørn #børnpåbagsædet #detfrieliv #børnogbusiness #virksomhedsudfordring #børnebogsforfatter #karensunivers
Jeg orker ikke (altid) ansvaret for både børn, business og mit eget velbefindende 🤷🏼‍♀️

Ofte finder jeg mig selv i et limbo imellem det bare at være og følge med familiens og mine egne behov og impulser, og så bevidstheden om det, som skal gøres.

Jeg forsøger at undgå at fylde limboet med "jeg burde"! "Jeg burde tanker" ved jeg, er en energidræber som samtidig smager af selvkritik 🤚🏼

Hvor bliver timerne af?..
🤍

#selvstændig #selvstændigekvinder #selvstændigvirksomhed #selvstændigogmor #morliv #ferietid #rejsemedbørn #børnpåbagsædet #detfrieliv #børnogbusiness #virksomhedsudfordring #børnebogsforfatter #karensunivers
Disse dage deler jeg fire små sandheder med dig fra det perfekte uperfekte liv med business, børn, rejser, engagement og manglen på samme❣️🙄

Ved du hvad det dejligste og det sværeste er ved at arbejde selvstændigt for sådan en "go with the flow" type som mig?.. Og nok egentlig for de fleste selvstændige?

... STRUKTUR🤪 (og commitment)

#selvstændig #selvstændigekvinder #selvstændigvirksomhed #selvstændigogmor #morliv #ferietid #rejsemedbørn #børnpåbagsædet #detfrieliv #børnogbusiness #virksomhedsudfordring #børnebogsforfatter #karensunivers
Ferie uden mama meltdowns 💛 Ferie med plads til mor 💛

Se aftenens (temmeligt pakkede med inspiration, værktøjer og ideer) live her... 
RIGTIG GOD FERIE DERUDE 🫶🏼
Grib muligheden og giv dig selv denne tid, hvis du drømmer om mere overskud, ro i maven, lethed og selvaccept 💛

Sæt et STORT SELVKÆRLIGT X I KALENDEREN til i aften kl. 20.

👉🏼 Vær med live og få svar på dine spørgsmål.
👉🏼 Kan du ikke deltage live, kan du sende mig spørgsmål og overvejelser inden.

Wauw, hvor jeg glæder mig til, at vi sammen skal kickstarte den skønneste sommer for dig selv og familien 😃

#sommerferie #morpåferie #feriemedbørn #børnpåbagsædet #gladebørnogvoksne #ferietid #familieferie #livetsommor #moderskab #mitlivsommor #egenomsorg #sensitivmor #overstimuleretmor #følsommor #introvertmor #karensunivers #instalive
Få inspiration og konkrete værktøjer til en sommerferien med børn, hvor du kan HOLDE ENERGIEN oppe, (gen)OPLADE og NYDE børnene og tiden sammen ☀️

KENDER DU DET HER: Du både glæder dig til og gruer for sommerferien med børnene? At forventningerne til ferien oftest overstiger virkeligheden? Måske er du fuldstændig bombet og har brug for ferie, nået ferien er slut? Nager en sorg eller dårlig samvittighed dig, fordi ferien er lig med nærvær og oplevelser sammen, men du har mest lyst til at gemme dig væk og være alene meget af tiden? Titter det indre “mor monster” frem?

SÅDAN BEHØVER DET IKKE VÆRE I ÅR! 🌱

Vær med til en støttende, oplysende og ærlig mini workshop, hvor du får:

💛 Konkrete værktøjer, du kan bruge med det samme
💛 Mulighed for at mærke dine behov og ønsker
💛 Et rum hvor det ærlige og uperfekte får plads
💛 Støtte og opbakning
💛 Mulighed for at stille spørgsmål

DU ER SÅ VIGTIG - GIV EN TIME TIL DIG SELV.
- til glæde for dig og resten af familien også.
ONSDAG DEN 3. JULI KL. 20.
Afsæt tiden nu 💛

JEG ER HER FOR AT STØTTE DIG, KÆRE MOR 💛

Jeg er selv mor til tre små. 
Jeg er uddannet coach og terapeut.
Jeg arbejder selvstændigt.
Jeg har selv gået vejen. 
Jeg er stadig på vej. 
Jeg balancerer et sundt børneliv, familieliv, arbejdsliv og indre liv.
Jeg vil elske at byde netop dig indenfor til denne live.

☀️ Kærligst,
Mor Karen.