I løbet af den sidste uges tid, har jeg fået nogle meget dejlige og stærke henvendelser. Tak for det, jeg elsker at høre fra jer <3

For tiden oplever mange mennesker forandringes vinde som en voldsom orkan i deres inderste kerne, og det er en tid hvor store spørgsmål omkring værdighed, værdier og valg er meget presserende for mange. I ved, jeg selv er en af dem.
Det kan føles som en hård prøvelse, og tålmodighed og tillid er essentielt, at give sig selv lov til at være i og mærke.

Måske er dette også, der hvor du er lige nu. Der hvor du ønsker, at den voldsomme storm i stedet tager form som en blid blæst.
Målet er ikke, at blæsten skal lægge sig fuldstændig lige nu, men at du samtidig med at du er i processen og arbejder med dig selv og de udfordringer som kommer op, kan genvinde noget af den indre balance, så du får mere ro og overblik til dette, og får rolige nætter og mere overskud til job, familie og interesser.
Jeg håber, dette kan være en hjælp for dig lige nu, så du får et bedre fodfæste, imens du stiller de store spørgsmål og handler derudfra:

Først, TRÆK VEJRET!
Det lyder måske plat og selvfølgeligt. Men register, hvordan du trækker vejret lige nu. Er det roligt og kommer luften helt ned i maven? Hvor sidder dine skuldre, på vej op mod ørene eller blidt og naturligt på deres plads?
Når du trækker vejret rigtigt, så ilter du hele din krop, alle celler får bedre “jord” at vokse i. Din hjerne får ikke bare ilt nok, men ilt i overflod, og det giver overskud til kreativitet, overblik og kærlighed… blandt andet 🙂
Samtidig kan jeg godt lide at sammenligne det at trække vejret, som det at du siger JA til dig selv.

I ENHVER FORANDRING ER MULIGHEDEN FOR AT GENSKABE SIG SELV.
Sæt dig ned, luk øjnene, træk vejret og sig sætningen for dig selv igen.
Mærk den sandhed. Mærk hvor kraftfuld og fuld af muligheder den er.
Mærk alt det, som det er muligt at give slip på i din fortid og i dine tanker, når du ved, at hvert minut, kan du genskabe dig selv.
Hvem er jeg? Det bestemmer jeg!
I dag er første dag i resten af mit liv. Grib dagen.
Hvad gør dig glad, hvad løfter dig? Fyld det i din dag. Det fortjener du.

BLIDHED, vær mod dig selv, som du er mod andre, som har det svært!
… Vær blid ved dig selv. Vær tålmodig. Vis medfølelse og forståelse. Lyt til dig selv. Hold om dig selv.
Ræk ud, og bed om hjælp fra andre, hvor du har brug for det.
Du er værdig til kærligheden.

Hav fokus på TAKNEMMELIGHED. Du kender sikkert en eller flere af de mennesker, som konstant minder dig på, at der altid er noget negativt at sige om alting. Men husk på, at der også altid er noget positivt at sige om alting, og det positive skaber forståelse, smil og værdsættelse. Det har en “ud af egen navle – effekt” at være taknemmelig, og samtidig bærer det mere at være taknemmelig over med sig.
… Tak fordi jeg har et varmt og smukt hjem at bo i. Tak for naturens skønhed, den friske luft. Tak for musik. Tak fordi jeg føler smerte, det betyder at jeg også kan føle glæde. Tak for det jeg har lært af/at deltage i/at opleve (x). Tak for mine udfordringer, de viser mig min styrke…

Psst, NATUREN er ret fantastisk! Når du går ud i naturen med den dagsorden, at du er en del af naturen, så er det det, du kan opleve. Du er en del af alt. Og samtidig har naturen den magiske evne, at den kan minde dig på, at alle dine bekymringer, frustrationer, sorger og alt dit indre drama, det har absolut ingen effekt på det større perspektiv. Solen står stadig op, åen løber stadig samme vej, vandet fryser til is ved frost. Alt er, som det skal være. Livet er her endnu (stadig), når du er klar til at vende tilbage – tillidsfuldt, tålmodigt og 100% til at stole på.

I kærlighed, respekt og dyb taknemmelighed,
Karen.

“When everything changes, change everything”,
Neale Donald Walsch