Har du mistet, en du elsker, og oplever du smerte og lidelse heraf?

Jeg vil i største respekt dele dette med dig.
Jeg ved, at det kan virke provokerende for dig, og måske umiddelbart som om det kan forstærke din smerte. Men jeg beder dig, om at beslutte dig for åbenhed. Vær nysgerrig, mærk og fornem hvad denne måde at møde verden på kan give dig. Jeg ved, du kan opleve større lethed, taknemmelighed, glæde og frihed.

Lidelsen opstår af en idé om seperation, savn og uretfærdighed. Din smerte og lidelse opstår, når du går i kamp mod virkeligheden. Når du tror på dine tanker og vælger at være ( i ) dem, i stedet for at betragte dem, og bruge dit frie valg. Det betyder ikke, at der er noget, du ikke må føle eller noget som er forkert at føle. Brug dette til at kaste lys på muligheden, for at vælge nogle andre tanker at tro på. (En tanke skaber en følelse). Og det betyder ikke, at det ikke er fuldstændig naturligt at føle sorg og savn, men dette er din mulighed for at kæde sorgen og savnet sammen med taknemmelighed og kærlighed i stedet for dit ego’s lidelser.

Tænk på hvordan du kan køre den samme smertefulde skrækfilm for dit indre blik igen og igen!
Den både udfordrende og forløsende tanke er, at du selv bestemmer, hvad du vælger at tro på, og hvad der skal fylde. Du bestemmer selv, hvilken film du vil se. Hvilke briller og hvilket perspektiv du giver en bestemt situation.

En enkelt situation kan opleves på uendeligt mange måder – lige så mange måder, som der er mennesker.
Der er ikke en sandhed.
DU vælger hvilken betydning, DU vil give en hvilken som helst oplevelse i livet. DU vælger, hvordan DU vil opleve at miste et andet menneske.
Er du opmærksom på, at hvis du mister dit barn eller en bror og lider frygteligt i savnet, så har du mistet dig selv lige der, du har mistet det/den du var for den anden?

Intet kan nogensinde ophøre med at være, indtil alt ophører med at være. Det er min sandhed.

“Elsk det som er”, er titlen på en fantastisk bog af en fantastisk kvinde, Byron Katie.
Jeg vil anbefale bogen til alle, som ønsker mere frihed og større glæde!
At elske alt som er, kan virke udfordrende og direkte provokerende på os, ligesom det kan være super provokerende at begynde at lære, at jeg selv skaber og bestemmer, hvordan jeg oplever alt i mit liv. Av, den kan være hård, når man har mødt meget smerte.

Men vær modig og vælg åbenhed. Jeg lover dig, at det kan være den største læring og gave i dit liv.
Jeg ser magien udfolde sig i mit eget fysiske liv og i mig selv hver dag.
Alt vender altid tilbage til mig selv, og jeg har altid nyt at lære.

Denne video kan være en gave til dig som mærker lidelsen af et tab, det kan være af et menneske du elsker som nu er død eller rejst, men det kan også være en følelse af at miste dig selv, en livsdrøm, et barn som flytter hjemmefra…

Giv dig selv 45 min. i fokuseret ro. Og åben dit hjerte.
Hav pen og papir klar. Jeg vil foreslå, at du henter et gratis worksheed fra www.thework.com.

“Who needs God when we have your opinion?”
“Noone can leave me, they don’t have that power.” – Byron Katie.

Hvis du kender en som lider i sit savn, så ræk ud og del dette med vedkommende.
I kærlighed og respekt,
Karen

Har du en kommentar eller et spørgsmål ift. videoen, bogen eller i det hele taget Byron Katie’s måde at arbejde på, så er du meget velkommen til at skrive.