I de første måneder af min graviditet, havde jeg faktisk dårligI de første måneder af min graviditet, havde jeg faktisk dårlig over, at jeg var blevet gravid så hurtigt og helt naturligt. Flere af vores bekendte ønskede sig så inderligt børn, og var, eller havde været, igennem hele møllen med kunstig befrugtning og alle de hårde dage og tanker, som følger med, når det ikke ser ud til at lykkedes.
Jeg var selv bange for, at jeg ville få svært ved at blive gravid. Måske fordi jeg havde svært ved at tro på, at det kan jeg godt finde ud af – både graviditet og barn, men også fordi jeg er 35 år, har levet et lidt hårdt liv, tidligere har haft div. udfordringer med underlivet, fordi det ikke tidligere har været et stort ønske, og mest af alt fordi jeg var i tvivl om jeg kunne.

Men den ene måned på den dejligste rejse (og efter flere ret tydelige hints fra Universet, og lyst til det og hinanden selvfølgelig), så bestemte vi os for, at nu skal det være nu. Og måneden efter var jeg gravid.

Jeg vidste, og vi vidste begge, at ville det blive svært og vi skulle få brug for hjælp, så ville vi starte et andet sted end hos lægen. Vi ville klart vælge den “alternative vej”, som vi nu finder som den mest naturlige frem for hormonsprøjter og insemination. Jeg ville få hjælp til at kigge indad, lære om min krop og kost, min naturlige hormonbalance, booste mit selvværd, selvkærlighed og tillid, igen og igen vende frygten til vores fordel, elske og nyde og forsøge blot at være. Måske ikke en nem proces, men helt klart givende. Og jeg tror i mange tilfælde meget kortere og rarere end processen i sygehusvæsenet.

Jeg vil gerne slå et slag for denne kvinde, EvaSophia og hendes Kvinde Cosmos. Heldigvis fik vi ikke brug for hende, men jeg bliver glad for at se alle hendes små billedopdateringer med nye positive tests og glade gravidmaver.
Hun er et muligt sted at starte – fordi hun starter med dig.

Lykke til, lige der hvor du er.
<3 Karen.

WWW.KVINDEKOSMOS.DK