Jeg vil dele endnu en fantastisk kvinde med jer – vores holistiske jordemoder, Ann-Emilie.

Hun er på mange måder (særligt der hvor vi henter vores kræfter) min modsætning. Men vi er begge Kvinder (jep med stort K) med stor respekt for hinanden og hinandens visdom, og det fungerer og beriger.
Ronni og jeg deler hendes holistiske tilgang til livet og fødsler. Og når vores viden slipper op, så sætter hende og hendes bagland med vølvekvinder og urte hekse igang. Alle ubehagelige graviditetssymptomer blir’ behandlet naturligt, ligesom vi ønsker det.
Og så er udgangspunktet tryghed og tillid.
Jeg glæder mig til at føde med støtte fra Moder Jord.

http://moderjord-klinik.dk
https://www.facebook.com/Moder-Jord-1436285583327627/…

…….

Besked fra vores ferie på Cypern:

Min kære jordemoder?
Jeg har haft en dejlig ferie. Især når mor svømmer, så føles det så skønt for os begge to. Hun siger: “Vand delfin, land flodhest”.
Min far har også brugt meget tid sammen med mig, og det elsker jeg. Han snakker til mig, og trykker mor på maven indtil hun blir’ lidt irriteret og synes det er nok.
De snakker sååååå meget med hinanden om alt muligt. Det ka godt blive lidt kedeligt, men det er også dejligt at ligge og lytte til deres stemmer. Jeg glæder mig til at komme ud og møde dem, og se dem dybt ind i sjælen. Deres store kærlighed til hinanden er en af grundene til, at jeg valgte netop dem som mine forældre. Det gør mig tryg og glad.
Jeg øver ballet, og nogengange springgymnastik, i min mors mave. Så griner hun lidt anstrengt og kalder mig en bavian.
Jeg har fået hat på, og is hver eneste dag, mums? … Og ja ja, jeg har også fået Kräuterblut, fiskeolie og masser af grøntsager!
Vi mærkes ved i næste uge søde jordemoder.
Kærlighed fra blomsten i maven!