Jeg drømte om store shows og scener rundt om i verden. Og samtidig var jeg virkelig usikker på mig selv og min kunnen som sanger og sangskriver. Ja nok egentlig på det meste omkring mig selv! Jeg så på andre med stor beundring. Og på mig selv med kritik og fordømmelse.

Hvor ville jeg ønske, at nogen havde kunnet/ville hjælpe mig dengang. Hvor ville jeg ønske, at jeg havde lært, hvordan jeg kunne styrke mig selv, løfte og elske mig selv, allerede fra jeg var barn og ung. For DET er det absolut VIGTIGSTE, jeg har lært senere i livet. Og det var livsændrende for mig, da jeg begyndte at kunne det.

Desværre lærer mange mennesker det aldrig. Ligesom de færreste af vores forældre havde lært det. Og det er umuligt at give noget videre, som vi ikke selv forstår, ser og mestrer. Derfor er det, for mig, vigtigere end nogensinde, at lukke munden på min indre selvkritiker (og når selvkritikeren snakker, så tænker jeg over ikke at sige det højt foran mine børn), at stå så stærkt i mig selv jeg kan, og at være tro mod mig selv.

Det er en af årsagerne til, at musikken igen, efter mange års stilhed, har fundet vej ind i mit liv ?? Og så vil jeg gerne give mine børn, det aller bedste jeg har, og der var heldigvis stadig et sted i mig, som synes, at musikken er en del af det – uanset “skæve” akkorder og en “rusten” stemme ?

Jeg er så langt fra perfekt (findes det overhovedet??), Men jeg vil være den perfekte mor for mine børn. Jeg går forrest med det jeg ved og kan lige nu. Og så satser jeg på, at børnene gør det samme på deres vej ud i verden ???

Er der noget “gammelt” dit hjerte stadig kalder på? Måske er det tid til at lukke op ind til det rum igen?…

#walkthetalk #gåforrest #visvejen #børnsfremtid #passion #drømme #musik #sangerinde #børnemusik #børnesange #tildetdejligstebarniverden #karensunivers
@MindlessStudio

Lyt til mine nye børnesange