Artikel fra magasinet Vores Børn

Udgivet: 27.08.2020

Foto: Martin Bubandt
Journalist: Sine Gerstenberg

Læs artiklen om Karen Fogh Andersson i magasinet Vores Børn (#voresbørn)

“Vi løser konflikter ved at synge hjerte sange”

Meditation har lært mig, hvor vigtigt det er for mine børn, at jeg har ro med mig selv. Hvis jeg er urolig eller presset, så følger de straks med. For hvis alt vender på hovedet derhjemme, så er det mor, der skal vende stemningen, finde roen og sprede det til resten af flokken.

Jeg forsøger at lade nærværet fylde så godt, jeg formår i hverdagen. Og når jeg tager mig selv i at være optaget af mine egne tanker eller stresser over gøremål og vasketøj i stedet for de guldklumper, der hiver mig i buksebenene, så er det tid til at vende tilbage til nuet…

Læs mere om børnebogen Køb børnebogen her