Artikel fra Familie Journalen om Karen Fogh Andersson og børnebogen “Til Det Dejligste Barn i Verden”.

…Hun tænkte meget over, hvad det vigtigste er, hun som forælder kan give videre til sine børn. Hvad er det hun selv har savnet? Det fik hende til at skrive små historier, som hun har lavet sange og meditationer til, og som hun nu har samlet i børnebogen “Til Det Dejligste Barn i Verden”.

– Det handler om kærligheden til sine børn og vigtigheden i at booste deres selvværd og selvbillede. Alt det, som jeg har arbejdet med i det meste af mit liv. Det er puttet ind i den bog, og det er min gave til mine børn, men jeg er taknemmelig for, at jeg også kan få lov at dele det med andre.

– Jeg er ikke bange for, at mine børn vokser op med en mor der nogle gange græder og viser at noget kan føles svært, så længe jeg tager ansvaret for, at jeg er tryg at være sammen med, og at de kan føle sig trygge i det.

– Ansvar er i virkligheden et nøgleord i hele min historie, synes jeg. Jeg står fast på den jeg er, og forsøger ikke at lave mig selv om. For jeg har værdi som jeg er. Jeg er god nok, som jeg er. Og den følelse er meget mere vigtig for mig at give videre til mine børn end alt andet…

Læs hele artiklen om Karen Fogh Andersson i Familie Journalen udgave 2020/43

Foto: Jesper Sunesen og private
Journalist: Marianne Knudsen

Læs mere om børnebogen Køb børnebogen her
Familie Journalen med Karen Fogh Andersson
Familie Journalen med Karen Fogh Andersson
Familie Journalen med Karen Fogh Andersson