Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kvinde ild ceremoni ved Holstebro

11. januar | 17:00 - 21:00

449kr.

Sammen skal vi danse i mørket omkring bålet. Vi skal drikke ceremoniel kakao, og på en dyb indre rejse med den ceremonielle tromme. Vi skal skrive i stilhed. Lade bålet tage alt uønsket gammelt med sig og lade nymånens cyklus markere det nye. Vi skal forbinde os til jorden, nymånen, til det som er større end os, til os selv og til hinanden.

Kvinde, kom og læn dig ind i din egen visdom, kreativitet, skaberkraft og kærlighed. Tag din plads i dette nye år. Pust til ilden. Verden står stærkere, når din ild brænder.

Aftenen vil være fyldt med bevidstgørende handlinger og symbolske ritualer, som understøtter din proces og (indre) rejse i både det at slippe, skabe og tage imod.

Mit ønsker er at du vil tage fra ceremonien med KLARHED og HANDLEKRAFT, du kan bringe videre med dig ind i det nye år.

Vi skal varme os:
Omkring bålet.
I det store cirkelformede shelter.
På den lune ceremonielle kakao.
Ved at danse uden regler.
På den dampende suppe og nybagte brød.
På kærligheden og nærværet.
Og ikke mindst på den indre ild vi skal nære, puste til og lade brænde vildt.

Vi skal være i et stort cirkelformet shelter med bålplads i midten, og alle medbringer et underlag/måtte, (mindst) et tæppe, evt. en pude og selvfølgelig varmt overtøj.

I min forberedelse til denne helt særlige ceremoni, vil jeg lade mig forføre af styrkerne og visdommen i den kvindelige urkraft, Moder Jord, nymånen og Hara chakraet.

Om nymånen: Med nymånen markeres starten på en ny cyklus. Vi kan vælge at tage del i denne nye begyndelse ved at reflektere over det forgangne, og ved at sætte tydelige intentioner og mål for den kommende tid. Vi kan gøre os bevidst om det, vi ønsker at slippe. Det er (for mig) et tidspunkt for ydmyghed, tillid og åbenhed for alt det (endnu) ukendte, som vil vise sig i vores liv. Vi kan med bevidsthed invitere det ind i vores liv ved nymåne. Når månen tiltager, inviterer energien til skabersaft, handlekraft og manifestation af nye projekter, overbevisninger, vaner osv.

Om Hara chakraet: For mig er Hara chakraet lig med alt det, som er feminint – det livgivende, det skabens kraft, det bløde, sensuelle og følsomme.

Om datoen 111: Ifølge læsning af engletal er tallet 1 symbolet på en ny begyndelse og positive forandringer. 111 fortæller dig, at det er tid til en åndelig opvågnen. Du skal finde ud af dit livsformål, og du skal gøre alt, hvad du kan, for at nå dine mål. Din indre visdom og intuition er af afgørende betydning, og du vil have stor gavn af at følge dem på din livsvej. – Fra engletal.dk
Ifølge numerologien er 111 lig med 3, da man lægger de tre 1 taller sammen. 3’er tallet handler først og fremmest om kreativitet, handlekraft, ekspansion, storhed og manifestation.
Siden jeg var barn, har jeg set tallet 111 bogstaveligt talt både dag og nat. I nogle perioder ikke oftere, end det kan bortforklares, hvis man vil det! I andre perioder, som igen i de sidste par måneder, er det mange gange om dagen, at præcis den tal kombination viser sig for mig.

… Kan du se, hvordan det hele passer sammen og forenes denne dag? Åh, hvor jeg elsker det! Og jeg kan næsten ikke vente med at vi skal træde ind i den energi sammen.

Den ceremonielle kakaos kvalitet og egenskaber: Kakaoen vi drikker er af højeste kvalitet. Den er bearbejdet i hånden af indfødte Mayaer, som igennem mere end tusind år har plantet, høstet, bearbejdet og skabt ceremoniel kakao.

For Mayaerne er kakao en hellig medicin, som forbinder os med jorden og os selv, kan støtte vores åndelige forbindelse og hjælpe os med at få adgang til en dyb tilstand af klarhed. Kakaoens aktive indholdsstoffer har en lang række opløftende virkninger.

Jeg guider dig trygt igennem det hele.

Jeg glæder mig utroligt meget til at dele denne særlige aften med dig.

Kærligst, Karen.

 

Praktisk:

OBS: Dette arrangement er kun for kvinder.
Der er mulighed for at vi rykker under noget mere overdækket / delvist indendørs, hvis det stormer og regner vildt. Du vil få direkte besked om eventuelle ændringer.

Tid og sted: Torsdag d. 11. januar, kl. 17 – ca. 20.30 / 21.00.

Tinkerdal Shelterplads, Tinkerdalsvej 4, 7500 Holstebro.

Begrænset antal pladser.

HUSK: En blok/papir og pen, en flaske vand, dit varmeste overtøj, et tæppe eller to, en måtte eller madras, en pude.

Pris: 449 kr.
Inklusiv
nærende aftensmad.

Køb din billet her


Deltagerne har bl.a. sagt:
“Du er den dygtigste facilitator, jeg har oplevet”. “Dine guidninger er helt utrolige”. “Jeg har aldrig været “så langt væk” før”. “Jeg har stress, men er helt tryg og rolig lige nu”. “Jeg føler mig fuldstændig afklaret”. “Meget rørende”. “Kan vi blive her altid?!”

Om mig:

Jeg har Karens Univers, hvor jeg har samtaler og undervisning med et særligt fokus på kvindeliv, moderskabet og et børneliv i (indre) balance. Jeg er uddannet coach og terapeut og arbejder derudover som meditativ guide og kakao ceremoni facilitator.
Jeg er forfatter til den personlige børnebog “Til det dejligste barn i verden”.

Detaljer

Dato:
11. januar
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Pris:
449kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://karensunivers.com/produkter/events/kvinde-ild-ceremoni-11-januar-kl-17-21/

Arrangør

Karens Univers
Email
kontakt@karensunivers.com

Sted

Tinkerdal Shelterplads
Tinkerdalsvej 4
Holstebro, 7500
+ Google Maps