Mindfulness for børn

Mindfulness for Børn lærer dit barn at finde roen i sig selv efter en lang skoledag og hjælper barnet med selv at falde i søvn om aftenen

4 børnesange, 4 guidede meditationer, 4 kærlige historier

 • Gør bogen personlig og skriv dit eget barns navn i de magiske historier
 • Skab ro, nærvær og en kærlig stemning ved putte-tid
 • Hjælp dit barn med at sætte ord på tanker og følelser
 • Boost dit barns selvforståelse, selvværd og positive selvbillede
 • Få enkle redskaber til kommunikation og konfliktløsning
 • Skab et kærligt pusterum, hvor I kan drage på indre eventyr sammen

En magisk og personlig børnebog om mere mellem himmel og jord, der indbyder til kærligt nærvær, samtale og reflektion imellem forældre og børn.

Målgruppen er børn i alderen 3-10 år.

Køb her for 299 kr

Hør forældre fortælle om Mindfulness for børn

HØR OM DERES SKØNNE OPLEVELSER MED TIL DET DEJLIGSTE BARN I VERDEN

“Min datter kan græde af ren glæde og lykke, fordi hun gennem bogen finder helt utroligt varme følelser om sig selv. Mine børn er på vidt forskellige måder vilde med både sangene, meditationerne og historierne.”

“Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.”

Flere fantastiske udtalelser fra forældre

Det siger de OM børnebogen Til Det Dejligste Barn i Verden

Jeg har læst utrolig mange selvhjælpsbøger for børn. Denne bog er uden tvivl en af de bedste. Tusind tak for en bog der i den grad styrker barnets selvværd, og mit selvværd fik også et kærligt boost.

Hvis mine børn lykkes. Så lykkes jeg. Det er det, som har værdi for mig. Og det er det bogen peger lige ned i/bogen bidrager med.

En STRÅLENDE bog med tilhørende meditationer og skønne sange. Jeg er fuldstændig vild med den følelse bogen efterlod i mig og min datter.Midt i hamsterhjul er denne bog en gave i sig selv. En gave til dig og dit barns indbyrdes samhørighed.

Min søn har svært ved at falde i søvn selv. Jeg plejer at skulle ligge hos ham, til han sover. Fra første aften med en af Karens meditationer faldt han trygt i søvn helt selv.

Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.

Sikke en smuk bog. Sikke en kærlighed der strømmer. Karen spreder lys med sine ord og toner. Mit hjerte vækkes og forstærker min evige kærlighed til mine børn.

Flere udtalelser fra begejstrede forældre

Det siger kunderne om bogen Til Det Dejligste Barn i Verden

En STRÅLENDE bog med tilhørende meditationer og skønne sange. Jeg er fuldstændig vild med den følelse bogen efterlod i mig og min datter. Midt i hamsterhjul er denne bog en gave i sig selv. En gave til dig og dit barns indbyrdes samhørighed.

Hvis mine børn lykkes. Så lykkes jeg. Det er det, som har værdi for mig. Og det er det bogen peger lige ned i/bogen bidrager med.

Min søn har svært ved at falde i søvn selv. Jeg plejer at skulle ligge hos ham, til han sover. Fra første aften med en af Karens meditationer faldt han trygt i søvn helt selv.

Jeg har læst utrolig mange selvhjælpsbøger for børn. Denne bog er uden tvivl en af de bedste. Tusind tak for en bog der i den grad styrker barnets selvværd, og mit selvværd fik også et kærligt boost.

Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.

Sikke en smuk bog. Sikke en kærlighed der strømmer. Karen spreder lys med sine ord og toner. Mit hjerte vækkes og forstærker min evige kærlighed til mine børn.

Mindfulness for børn udvider dit barns bevidsthed

Nytænkende og banebrydende

Til det dejligste barn i verden er en bog til både barn og forældre. Bogen skaber en kærlig ramme, hvor I sammen kan trække jer fra hverdagens travlhed og mulige konflikter. Du kan lære dit barns indre verden bedre at kende. Måske du endda lærer noget om dig selv imens. Bogens skjulte terapeutiske værktøjer og de mange kærlige, positive og støttende ord i både historierne, sangene og de guidede meditationer kan, i samspil med dig, være med til at løfte dit barns selvværd, glæde og indre ro.

Relation er for dit barn en forudsætning for udvikling. Derfor opfordrer jeg dig til at lade bogen være et kærligt og støttende værktøj, du som forælder kan tage frem og som kan bidrage til at skabe et sundt og balanceret (indre) liv for dit barn.

Lad endelig dit barn læse og lytte selv og lad dem også bruge bogen, sangene og de guidede meditationer frit, og når det passer dem bedst.

“Det er virkelig rart at opleve, at vores piger selv siger, når de vil lytte til sange og meditationerne. Meditationerne hjælper dem med at “tage en slapper” i løbet af dagen, og til at falde til ro om aftenen. Sangene med gang i elsker de at danse til, når de kommer hjem fra skole og børnehave.” – Anne, mor til to.

TRYK og Lyt til historien Hjertedans

Personlig børnebog fra Karens Univers

Er mindfulness for alle børn?

Oftest stillede spørgsmål om Til Det Dejligste Barn i Verden

 • “Mit barn er særligt sensitiv, er din personlige børnebog for særligt sensitive børn?”
 • “Mit barn har svært ved at falde i søvn selv og er nogle gange bange for at sove alene. Kan denne bog hjælpe?”
 • “Mit barn har angst, er det en børnebog for børn med angst”?
 • “Mit barn er uroligt og har svært ved at falde til ro selv, tror du hjertesangene og børnemeditationerne kan hjælpe?”
 • “Mit barn har ADHD, og jeg vil gerne prøve guidede børnemeditationer, kan børnebogens meditationer bruges til børn med ADHD?”
 • “Kan meditationerne bruges som godnat meditationer til mine børn?”

Og svaret er JA!

Børnebogen, sangene og de guidede meditationer er for ALLE børn, som har lyst til at læse og lytte, og som har en forælder (eller to), der vil gå forrest og vise vejen i dette kærlige magiske Univers med både dybde og højt til himlen.

Jeg ønsker jer, nogle rigtig dejlige lytte og læseoplevelser sammen.

Rigtig god fornøjelse.

Bestil dit barns personlige bog her

Lyt til mindfulness og meditationer for børn.

Via bogens QR-koder kan I nemt afspille de 4 unikke børnesange og 4 guidede meditationer, skrevet og indspillet af Karen Fogh Andersson. Herunder kan du få en smagsprøve på et par af dem.

Børnemeditation - Rare tanker af Karens Univers

Meditationen hjælper med at:

 • At berolige barnet i krop og sind
 • Støtte barnets i at tro på sig selv
 • Lære barnet at sætte ord på og forstå følelser
Børnesang på dansk - Imens du sover af Karens Univers

Børnesangen hjælper med at:

 • Føle sig dybt elsket
 • Skabe et positivt selvbillede
 • Skabe indre ro og tryghed ved putte-tid
Børnesang - Udenpå & indeni - Karens Univers

Børnesangen hjælper med at:

 • Støtte barnets positive selvbillede
 • Give en mulighed for bevægelse og dans
 • Skabe glæde ved at synge positive bekræftelser

Læs mere om mindfulness før børn

Praktisk om mindfulness for børn

SÅDAN BRUGER I BOGEN, SANGENE OG MEDITATIONERNE

Dit barns navn:

Skriv dit barns navn på linjerne i teksterne, det gør historierne så dejlige personlige. Måske bogen med din håndskrift vil blive et skønt minde at gemme på, og også noget I sammen kan tage frem senere i livet.

Brug teksterne frit:

Du er meget velkommen til at ændre bestemte ord eller titler i historierne, så de virker og føles mest rigtige og rammende for jer. Jeg vil opfordre dig til at bruge alle teksterne frit og til at tilføje ord og beskrivelser, som det passer lige præcis dit barn og dig bedst.

Guidede meditationer til børn:

De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, samtidig med at de kærligt booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd.

I kan bruge de guidede meditationer som hjælp til at finde ro ved sengetid. Dit barn kan også lytte til dem i en af dagens små pauser, f.eks. i sofaen, i bilen eller hvor det passer ind for jer.

Inden I læser meditationerne i bogen eller lytter til de guidede meditationer, så brug et øjeblik på at lukke resten af verden ude for en stund og hjælp dit barn (og dig selv) med at finde ro i kroppen. Du kan f.eks. starte med at dæmpe lyset. Du kan massere eller stryge dit barn på kroppen. Træk sammen vejret dybt flere gange, og sæt evt. noget stille instrumentalmusik på, imens du læser teksterne roligt og langsomt.

Stemmen i meditationerne til børn

KAREN FOGH ANDERSSON
 

Karen Fogh Andersson er småbørns mor til tre. Hun er bl.a. uddannet coach og terapeut og underviser børn og voksne i mindfulness og meditation, sangleg mm. Med inspiration fra og kærlighed til sine egne børn, inviterer Karen os her ind i sit smukke lyriske og musikalske univers.

Karen Fogh Andersson har ikke blot forfattet en personlig børnebog, men skabt et helt unikt koncept – en magisk og kærlig verden, vi som barn og forældre kan træde ind i sammen. Børnebogen og de tilhørende sange og guidede meditationer, er et sted hvor børn og forældre sammen kan finde nærvær, ro, glæde og hjælp til hvordan vi kan tale om livets store spørgsmål og lære hinanden bedre at kende.

Jeg er så glad og taknemmelig for at kunne dele dette med dig og dit barn. Jeg håber, du og dit barn får nogle skønne oplevelser sammen omkring bogen, sangene og de guidede meditationer.

Rigtig god og kærlig fornøjelse til jer.

Sådan lytter i til meditationerne

Du finder nemt de guidede meditationer og sange ved at scanne QR koden, som ses nederst i hvert kapitel. (Du kan nemt bruge kameraet i din smartphone til at scanne koden, eller du kan hente en gratis QR scanner i Appstore).

Du kan også finde det hele på hjemmesiden www.tddbiv.dk, hvor du skal logge ind med den kode der står i din bogen. Koden står både forrest i bogen og under hvert kapitel.

Alle sange og guidede meditationer kan gratis streames via QR koderne og på hjemmesiden.

Hvis du ønsker at downloade dem, kan de købes via hjemmesiden, Itunes og Googleplay. Og alle børnesangene er tilgængelige på div. streamningtjenester.

Gode råd om mindfulness for børn

Det absolut vigtigste er, at dit barn oplever din åbenhed, kærlighed og dit nærvær. Så sæt tid af til at læse og lytte, det er så sundt for dit barn. Denne tid kommer aldrig tilbage, så brug den klogt – sammen.

Du er meget velkommen til at ændre bestemte ord eller titler i historierne, så de virker og føles mest rigtige for jer. Jeg vil opfordre dig til at bruge alle teksterne frit og til at tilføje ord og beskrivelser, som det passer lige præcis dit barn og dig bedst.
I kan læse historierne som godnathistorier eller i tiltrængte pauser i løbet af dagen.

De guidede meditationer kan bruges som godnat meditationer eller f.eks. i en pause efter institution, et alternativ til tv og Ipad, når I er på tur i bilen osv.
De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, samtidig med at de kærligt booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd.

Børnesangene, som jeg kalder Hjertesange, er fulde af positive affirmationer og ord, som dit barn vil elske. Hjertesangene er to sange med gang i samt to mere stille sange, som kan bruges som kærlige godnatsange.

 • Brug teksterne frit
 • Vær nærværende, åben og nysgerrig
 • Træk vejret & giv slip på dagens gøremål
 • Syng med på sangene sammen med dit barn
 • Sæt tid af til at læse & lytte sammen med dit barn
 • Lyt til de guidede børne meditationer sammen de første gange
Bestil børnebogen her

Guidet mindfulness for børn gennem meditation

“Til Det Dejligste Barn I Verden” er en personlig bog og oplevelse imellem barn og forældre, og forældrene skriver barnets navn på de blanke linjer i bogen.
“Til Det Dejligste Barn I Verden” indeholder de skønneste, farverige billeder med masser af dybde og detaljer. Billederne giver dit barn lyst til at fordybe sig og udforske, og de er i sig selv endnu en mulighed for samtale, fordybelse og læring imellem barn og forælder. Bogens billeder lægger op til at tale om barnets følelsesliv, tanker og indre verden.

Børnebogens 4 historier, sange og guidede meditationer er for alle børn imellem ca. 3-10 år. Du kan løbende præsentere dit barn for indholdet, og lad så barnet selv vælge, hvad det har lyst til at fordybe sig i netop nu. Barnets fokus kan sagtens ændre sig efterhånden og med barnets alder.

Børnebogen er delt op i 4 korte historier til børn:

 • “Lille udenpå, stor indeni”
 • “Farmor og “Vende Tanker Maskinen”
 • “Hjertedans”
 • “Stemmen indeni”

Der følger en hjertesang med til hver historie:

 • “Udenpå og indeni”
 • “Jeg er mig”
 • “Hjertebarn”
 • “Imens du sover”

Der er også en guidet børnemeditation til hver historie:

 • “Lille udenpå, stor indeni”
 • “Rare tanker”
 • “Kærligt godnat”
 • “Godnat til et vidunderligt barn”

Ved hjælp af børnebogens QR koder kan I afspille børnesangene og de guidede børnemeditationer.

Følg @karensunivers på Instagram og Facebook

Det glæder mig VIRKELIG MEGET at flere af jer giver den GAS på webshoppen, og hjælper mig med at rydde op og komme videre 🙏🏼👏🏼😃

Idag har jeg sendt den største private ordre ever afsted
👣 Babayaftrykssæt
🌳 Familie aftrykssæt
💙 Fingeraftryksplakat sæt
📖 “Til det dejligste barn i verden” x 2
🌍 Plakater
🧘🏼 Øjenpude til børn

TJEK STORIES hvis du vil se nogle af lækkerierne😍
Og tag på opdagelse i den lille webshop karensunivers.com, hvis du også vil have fingre i de fineste personlige produkter til børn 👀 

Go go go 💃🏼
Jeg føler, jeg sår mere, end jeg høster for tiden🍎

Jeg tænker, at det jeg føler, ikke nødvendigvis er sådan, det i virkeligheden er... For jeg ved, at jeg også modtager meget godt.

Indeni er det både forår og efterår - nogle dage mest forår med solstrejf og nye spirer. Andre dage mest regnfuldt og dybsindigt.

Hvor er du mest indeni for tiden?
🌱 Forår
eller
🍂 Efterår
?
Det er lidt som kærestesorg - at slippe en, man stadig har følelser for, en man har givet sit hjerte, og som man har skabt mange goder minder med 💔

Små syg og sensitiv (filmet igår) træder jeg nye skridt i både mit ydre og indre liv.

Idag føler jeg mig styrket og med blikket mere hævet.

Et skridt ad gangen i ukendt land slipper jeg det gamle ❤️

👀 Besøg webshoppen hvis du vil have fingre i nogle af de særlige, personlige og kærlige produkter til "jeg skal videre - priser" 😘
Sandra og jeg inviterer til “YOGA & KAKAO CEREMONI” på søndag d. 17. kl. 9 - 13 i Yogahjerter Yogastudie i Holstebro 🤎

Vi byder indenfor til et helt særligt arrangement med kakao ceremoni, yoga, meditativ guidning og klang, og glæder os til at forene vores verdener 🧘🏻‍♀️🕯☕️

Disse timer er for dig som ønsker et rum til en selvkærlig pause og dyb afslapning samtidig med muligheden for at se indad - i et løftende fællesskab.

Vi bruger yoga, meditative guidninger og klangskåle til at lede dig til dyb afslapning og hengivenhed til nuet - med alt som findes her til dig. Som del af kakao ceremonien inviteres du til en kort deling i cirklen.

Dagens forløb: 
Velkomst
Yin og restorativ yoga 
Kakao ceremoni 
Yoga
Snacks og drikke

Den ceremonielle kakaos kvalitet og egenskaber: Kakaoen vi drikker er af højeste kvalitet. Den er bearbejdet i hånden af indfødte Mayaer, som igennem mere en tusind år har plantet, høstet, bearbejdet og skabt ceremoniel kakao.

Pris: 450 kr.

Vi glæder os til at dele rum og cirkel med jer 🤎🤎

🙌🏼 VIL DU OGSÅ MED? - Så kan du stadig nå at tilmelde dig👇🏼
Du sender mig blot en besked, eller du kan tilmelde dig direkte på yogahjerter.dk

@yogahjerter_studio #kakaoceremoni #yogaholstebro #ceremoni #ceremonielkakao #ceremonieltromme #indrero #dybro #åbendithjerte #yogahjerteryogastudio #karensunivers
🤍 HJERTEBARN 🤍

Du er så sjov og smuk og god
Du er så vild og fyldt med mod
Du er det dejligste, jeg ved
Du er min store kærlighed

Du er mit barn, mit lille lys
Du er et kærligt hjerte kys
Du er et smil, en dans, en klang
Du er som himlens sejrssang

Og når jeg sidder her hos dig
Ja, så tænker jeg

Jeg er jo ingen helt men hør
Jeg har dig med i alt, jeg gør
Og fejl de lærer mig på vej
Og jeg vil gøre alt for dig

Og når jeg sidder her hos dig
Ja, så tænker jeg

Vi er jo børn af samme jord
Vi plantes, spirer og vi gror
Det lys som stråler i os to
Vil vi aldrig give ro

En dans til hjertets rytmeslag
Når natten blir til dag
Vi stråler på alt hvad der er sort
Og hjertet blir’ så stort
Vi stråler på alt hvad der er sort
Og hjertet blir’ så stort 

🤍 Sangen er en del af den personlige børnebog "Til det dejligste barn i verden". 
Børnebogen som løfter, støtter og knus elsker dit barn indeholder historier, sange og guidede meditationer 🤍

🤍 Du kan finde den i min webshop på karensunivers.com 🤍
Ofte oplever jeg at "AF-UNDERVISE", når jeg underviser!!

Jeg hjælper forældre, og særligt mødre, med at skrælle alt det af, de har tillært sig igennem litteratur, eksperters vejledning, venindens velmenende råd osv. 
Det er ord og indtryk som mest af alt har givet bekymring og dårlig samvittighed frem for ro og tillid til sig selv som forælder.

Jeg tror meget på, at i RIGTIG MANGE hjem, hvor der ofte (eller i hvertfald oftere end forældrene ønsker) er konflikter, usikre, overfyldte børn, gråd eller/og uro, DER STARTER FORLØSNINGEN I FORÆLDRENE ❤️❤️

Så når jeg dybfølt deler omkring det, at være et fyrtårn for sit barn/børn, så er det fordi, det er en vej, jeg selv har gået, og en vej jeg ser andre mødre (endelig) finde ro og afklaring i.
En bevidstgørende vej uden hævede pegefingre men med rummelighed, forståelse og kærlighed - BÅDE overfor sig selv og børnene.

Vi må “walk the talk” på det vi ønsker, vores børn skal kunne og forstå.

Har du lyst til “en anden vej”? Er du nysgerrig?
Så vær med online den 6. september kl. 19 til workshoppen “Fyrtårn for dit barn”.
Du får kærlige konkrete værktøjer, inspiration, indsigter og hands on øvelser. Du får også plads til at dykke ned i egne oplevelser, og finde svar på personlige spørgsmål og problemstillinger.

LÆS MERE i begivenheden via link i bio eller på hjemmesiden https://karensunivers.com/events/

Pris: 349 kr.
Obs: Begrænsede pladser, max 10 deltagere pr. workshop.