Gratis guidet meditation

Guidet minfulness meditation på dansk

Mindfulness og meditation kan hjælpe dig med

  • At få en bedre søvn
  • At mindske fysiske smerter
  • At finde ro og mindske stress
  • At få mere overskud og overblik
  • At opnå krop – sind – sjæl – hjerte forbindelse
  • At finde nye kræfter, egenskaber og dybder i dig selv

Start og slut din dag med en på den mest kærlige måde og giv dig selv til din en mindfuld stund med en guidet meditation.

Skriv dig op herunder og modtag din gratis meditation med det samme.

Skriv dig op og download her
Guidet meditation for voksne på Dansk
Artikel i Vores Børn - Karen Fogh Andersson

Flere udtalelser fra begejstrede forældre

Det siger kunderne om bogen Til Det Dejligste Barn i Verden

En STRÅLENDE bog med tilhørende meditationer og skønne sange. Jeg er fuldstændig vild med den følelse bogen efterlod i mig og min datter. Midt i hamsterhjul er denne bog en gave i sig selv. En gave til dig og dit barns indbyrdes samhørighed.

Hvis mine børn lykkes. Så lykkes jeg. Det er det, som har værdi for mig. Og det er det bogen peger lige ned i/bogen bidrager med.

Min søn har svært ved at falde i søvn selv. Jeg plejer at skulle ligge hos ham, til han sover. Fra første aften med en af Karens meditationer faldt han trygt i søvn helt selv.

Jeg har læst utrolig mange selvhjælpsbøger for børn. Denne bog er uden tvivl en af de bedste. Tusind tak for en bog der i den grad styrker barnets selvværd, og mit selvværd fik også et kærligt boost.

Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.

Sikke en smuk bog. Sikke en kærlighed der strømmer. Karen spreder lys med sine ord og toner. Mit hjerte vækkes og forstærker min evige kærlighed til mine børn.

Følg @karensunivers på Instagram og Facebook

Denne her sandhed føles tilgengæld helt ok at dele🥰

OG jeg kan med glæde sige, at rabatten på den personlige børnebog nu endelig er aktiv på shoppen 👏🏼🫶🏼

✨”Til det dejligste barn i verden” løfter of støtter børns selvværd og selvbillede, guider dem til tillid og (indre) ro og hjælper børn med trygt at falde i søvn selv. Bogen hjælpe til en kærlig kommunikation og værdifuldt nærvær mellem barn og forælder✨

✨"Til det dejligste barn i verden" indeholder historier, sange og guidede meditationer, som nemt streames via bogens QR koder. Du skriver selv barnets navn ind i historierne bogen✨

✨Bogen er til børn fra ca. 3 - 10 år og deres forældre✨

✨Sommertilbud: 224 kr.✨
✨Find den via link i bio og på shoppen www.karensunivers.com✨

forældre med at skabe mere ro og tryghed i barnet,, og ikke mindst at styrke barnets selvværd og selvforståelse.

#tildetdejligstebarniverden #personligbørnebog #børnebog #sommerrabat #tryggebørn #børnsselvværd #støtditbarn #børnsnervesystemer ##karensunivers
Overvejer I en ferie til Bornholm? Så læs med🤌🏼

Det ER en smuk ø med en natur som ikke ligner resten af Danmark. Havet ER blåt. Strandene ER hvide (ihvertfald der hvor vi var). Oplevelserne ER gode, autentiske og uden storhedsvanvid. Priserne ER desværre også skruet i vejret på Krølle Bølle is, keramik, glas, fisk mm.

Vores anbefaling til en dag i Gudhjem med børn👇🏼

- Parker lige udenfor byen og gå den smukke tur ind mod byen og ned af de stejle og snoede gader. Nyd små butikker med genbrug, nips, keramik og bras.

- Besøg @almuegaarden bolcheri hvor børn (og voksne) for 70 kr. kan lave deres egne bolcher og slikkepinde, og selvfølgelig blande en farverig pose bolcher😋

- Gå ind i @gudhjemglasroegeri og se processen med det imponerende håndværk.

- Kig forbi @bech.chokolade og smag på det lækre chokolade OG HONNINGKAGERNE - her er det også et håndværk🍫

- Spis frokosten hos #gudhjemrøgeri og smag forskellige bornholmske fiskeretter. Der er både buffet og enkelt anretninger. Ronni og jeg fik buffet, og børnene smagte på de forskellige slags fisk og pillede deres egne rejer. Børnene fik fiskefilet og fiskefrikadeller med pomfritter. Sjove og interessante omgivelser men højlydt i rush hour.

- Gå på stenene og kig på både krydstogtskib og fiskerbåde på havnen.

- Kan I klemme mere ned, så gå forbi det fine @pandekagehuset_hos_gustav og spis pandekager.

- En ting vi ikke nåede, men som jeg alligevel vil anbefale, er at sejle til Kristiansø og tage en guidet tur med en naturguiderne. Der er inspirerende ture om alt fra fugle til svampe til øens historie. Jeg har været der engang før for mange år siden, og synes det var sådan en god og anderledes oplevelse.

Vi boede på @nordskoven_strand_camping - gode værdier, bål fra morgen til aften, natur, skøn strand, outdoor oplevelser, yoga, sauna gus, fælles aftensmad, live musik... 👍🏼👏🏼🫶🏼

Vi var kun på øen 3,5 dag. Børnene nød at lege med de andre børn på campingpladsen, og vi var på barselsbesøg hos en gammel veninde, så vi nåede ikke så meget andet - vi vender tilbage ❤️💚

#bornholm #bornholmmedbørn #bornholmskeoplevelser #oplevbornholm #ferieø #feriepåbornholm #gudhjem #gudhjemhavn #karensunivers
Det er ikke dig! Det er mig! 💔❤️

Denne her er lidt svær at dele med jer, men her kommer en sandhed om de sociale medier og mig...

#selvstændig #selvstændigekvinder #selvstændigvirksomhed #selvstændigogmor #morliv #ferietid #rejsemedbørn #børnpåbagsædet #detfrieliv #børnogbusiness #virksomhedsudfordring #børnebogsforfatter #karensunivers
Jeg orker ikke (altid) ansvaret for både børn, business og mit eget velbefindende 🤷🏼‍♀️

Ofte finder jeg mig selv i et limbo imellem det bare at være og følge med familiens og mine egne behov og impulser, og så bevidstheden om det, som skal gøres.

Jeg forsøger at undgå at fylde limboet med "jeg burde"! "Jeg burde tanker" ved jeg, er en energidræber som samtidig smager af selvkritik 🤚🏼

Hvor bliver timerne af?..
🤍

#selvstændig #selvstændigekvinder #selvstændigvirksomhed #selvstændigogmor #morliv #ferietid #rejsemedbørn #børnpåbagsædet #detfrieliv #børnogbusiness #virksomhedsudfordring #børnebogsforfatter #karensunivers
Disse dage deler jeg fire små sandheder med dig fra det perfekte uperfekte liv med business, børn, rejser, engagement og manglen på samme❣️🙄

Ved du hvad det dejligste og det sværeste er ved at arbejde selvstændigt for sådan en "go with the flow" type som mig?.. Og nok egentlig for de fleste selvstændige?

... STRUKTUR🤪 (og commitment)

#selvstændig #selvstændigekvinder #selvstændigvirksomhed #selvstændigogmor #morliv #ferietid #rejsemedbørn #børnpåbagsædet #detfrieliv #børnogbusiness #virksomhedsudfordring #børnebogsforfatter #karensunivers
Ferie uden mama meltdowns 💛 Ferie med plads til mor 💛

Se aftenens (temmeligt pakkede med inspiration, værktøjer og ideer) live her... 
RIGTIG GOD FERIE DERUDE 🫶🏼
Grib muligheden og giv dig selv denne tid, hvis du drømmer om mere overskud, ro i maven, lethed og selvaccept 💛

Sæt et STORT SELVKÆRLIGT X I KALENDEREN til i aften kl. 20.

👉🏼 Vær med live og få svar på dine spørgsmål.
👉🏼 Kan du ikke deltage live, kan du sende mig spørgsmål og overvejelser inden.

Wauw, hvor jeg glæder mig til, at vi sammen skal kickstarte den skønneste sommer for dig selv og familien 😃

#sommerferie #morpåferie #feriemedbørn #børnpåbagsædet #gladebørnogvoksne #ferietid #familieferie #livetsommor #moderskab #mitlivsommor #egenomsorg #sensitivmor #overstimuleretmor #følsommor #introvertmor #karensunivers #instalive
Få inspiration og konkrete værktøjer til en sommerferien med børn, hvor du kan HOLDE ENERGIEN oppe, (gen)OPLADE og NYDE børnene og tiden sammen ☀️

KENDER DU DET HER: Du både glæder dig til og gruer for sommerferien med børnene? At forventningerne til ferien oftest overstiger virkeligheden? Måske er du fuldstændig bombet og har brug for ferie, nået ferien er slut? Nager en sorg eller dårlig samvittighed dig, fordi ferien er lig med nærvær og oplevelser sammen, men du har mest lyst til at gemme dig væk og være alene meget af tiden? Titter det indre “mor monster” frem?

SÅDAN BEHØVER DET IKKE VÆRE I ÅR! 🌱

Vær med til en støttende, oplysende og ærlig mini workshop, hvor du får:

💛 Konkrete værktøjer, du kan bruge med det samme
💛 Mulighed for at mærke dine behov og ønsker
💛 Et rum hvor det ærlige og uperfekte får plads
💛 Støtte og opbakning
💛 Mulighed for at stille spørgsmål

DU ER SÅ VIGTIG - GIV EN TIME TIL DIG SELV.
- til glæde for dig og resten af familien også.
ONSDAG DEN 3. JULI KL. 20.
Afsæt tiden nu 💛

JEG ER HER FOR AT STØTTE DIG, KÆRE MOR 💛

Jeg er selv mor til tre små. 
Jeg er uddannet coach og terapeut.
Jeg arbejder selvstændigt.
Jeg har selv gået vejen. 
Jeg er stadig på vej. 
Jeg balancerer et sundt børneliv, familieliv, arbejdsliv og indre liv.
Jeg vil elske at byde netop dig indenfor til denne live.

☀️ Kærligst,
Mor Karen.