Gratis guidet meditation

Guidet minfulness meditation på dansk

Mindfulness og meditation kan hjælpe dig med

  • At få en bedre søvn
  • At mindske fysiske smerter
  • At finde ro og mindske stress
  • At få mere overskud og overblik
  • At opnå krop – sind – sjæl – hjerte forbindelse
  • At finde nye kræfter, egenskaber og dybder i dig selv

Start og slut din dag med en på den mest kærlige måde og giv dig selv til din en mindfuld stund med en guidet meditation.

Skriv dig op herunder og modtag din gratis meditation med det samme.

Skriv dig op og download her
Guidet meditation for voksne på Dansk

Flere udtalelser fra begejstrede forældre

Det siger kunderne om bogen Til Det Dejligste Barn i Verden

En STRÅLENDE bog med tilhørende meditationer og skønne sange. Jeg er fuldstændig vild med den følelse bogen efterlod i mig og min datter. Midt i hamsterhjul er denne bog en gave i sig selv. En gave til dig og dit barns indbyrdes samhørighed.

Hvis mine børn lykkes. Så lykkes jeg. Det er det, som har værdi for mig. Og det er det bogen peger lige ned i/bogen bidrager med.

Min søn har svært ved at falde i søvn selv. Jeg plejer at skulle ligge hos ham, til han sover. Fra første aften med en af Karens meditationer faldt han trygt i søvn helt selv.

Jeg har læst utrolig mange selvhjælpsbøger for børn. Denne bog er uden tvivl en af de bedste. Tusind tak for en bog der i den grad styrker barnets selvværd, og mit selvværd fik også et kærligt boost.

Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.

Sikke en smuk bog. Sikke en kærlighed der strømmer. Karen spreder lys med sine ord og toner. Mit hjerte vækkes og forstærker min evige kærlighed til mine børn.

Følg @karensunivers på Instagram og Facebook

IND IMELLEM LIGGER DER EN ORDRE MED ØNSKET OM SIGNERING AF BOGEN.

TIL ET UKENDT LILLE MENNESKE
- MÅ DU ALTID KENDE DIT VÆRD🤍

#børnebog #tildetdejligstebarniverden #personligbørnebog #børnelitteratur #børnebogsnak #bøgerforbørn #personliggave #dåb #dåbsgave #gavertilbørn #højtlæsning #nærvær #familietid #puttetid #putteritual #børnemeditationer #mindfulnessforbørn #læseglæde #børnebøger #børnemusik #musikforbørn #godnatsang #børn #morlivet #bevidstforældreskab #omsorg #mærkdigselv #karensunivers
Hjertebarn. "Hjertebarn" er en af sangene fra den magiske børnebog "Til det dejligste barn i verden". Bogen kan hjælpe med at skabe ro, tryghed og styrke selvværdet og selvbilledet for dit barn. Den er fyldt med meningsfulde historier om mere mellem himmel og jord, skønne sange, guidede meditationer og inspiration og til samtaler og nærvær. 

🎵Du kan finde alle sangene fra bogen på diverse streaming tjenester, søg efter Karens Univers.

🎸Skrevet og komponeret af Karen Fogh Andersson.

🌟Læs mere på hjemmesiden www.karensunivers.com
Jeg er en bedre mor, når jeg ikke behøver at være det hver dag❣️. Der er mange, der drømmer, men få som får gjort noget ved det!

Hvorfor er det så svært for os mødre, at tillade os selv en pause helt for os selv?
Og hvorfor er det så vigtigt?

Jeg har brug for en del pauser faktisk. Og jeg opfylder det behov i den grad det er muligt ift. mine børns alder og behov for amning og tilknytning. 
Og farmand dur bare, og kan så meget andet og mega godt, når børnene er store nok til at komme fra min favn. Det kan være nogle timer (til en gåtur alene, frisør, venindetid), en enkelt overnatning fx. hos min egen mor, eller nogle dage helt alene i et sommerhus.

Hvis det gi'r mening for dig, så tænk kreativt og find de løsninger som passer jer, også selvom det kan være svært at skulle afsted... Svært at sætte dit eget behov først... Svært at give lidt slip... Måske svært at tro på at din partner, bedsteforældre eller andre kan gøre det godt nok og tage over.

Når dine børn vokser op med forældre, som tager ansvar for egne behov, så lærer de at gøre det samme for sig selv❤️

#tidtilmigselv #alenetid #morlivet #bevidstforældreskab #livetsommor #familieliv #nærvær #omsorg #egenomsorg #selvkærlighed #kærlighed #familietid #forældrelivet #samvær #hjerterum #spirituelmor #småbørn #hverdagsliv #børnibalance #elskdigselv #personligudvikling #karensunivers
Ja❣️💍💞

#bryllup #bryllup2021 #sommerbryllup
Hver morgen velsignes jeg med et smil🙏🏼 Har natten været hård, så er det det smil, som får alt i mig til at falde til ro. Det som skaber plads og viser vejen til meningen. Det smil som oplader mine batterier, og får mig til at synge stille: "Du er mit barn mit lille lys".
Tak for alt du kommer med.
Jeg elsker dig allerede ubeskriveligt.
💙❤️

#godmorgen #morgen #babysmil #smil #babylykke #barselsliv #barsel #småbørnsmor #morlivet #bevidstforældreskab #livetsommor #familieliv #nærvær #omsorg #kærlighed #familietid #forældrelivet #samvær #hjerterum #spirituelmor #småbørn #hverdagsliv #børnibalance #elskdigselv #personligudvikling #børnebogsforfatter #terapeut #sangskriver #karensunivers
NUET
kommer aldrig tilbage.
Det er alt, der er.
Vær. Her. Vær. Nær.
🔥

#aftenhygge #tanker #nuet #nærvær #værnær #digogmig #poesi #nogetpåhjerte #børneliv #livetmedbørn #familietid #lykke #mindfulness #mindfulnessforbørn #mindfulnesstilbørn #karensunivers
Put dit barn kærligt og trygt. I hjertesangene forsøger jeg at sætte ord på den store kærlighed i en mors (og fars) hjerte💗

Jeg får det så WAUW indeni, når jeg tænker på alle de børn, som i aften er blevet svøbt i kærlighed, kysset godnat og trygt er faldet til ro til ordene og tonerne fra en af mine sange💫

TAK fordi I tager så godt imod dem. Jeres tilbagemeldinger betyder virkelig meget for mig, og jeres børns reaktioner rører mig dybt🙏🏼

Kender du ikke sangene, men har lyst til at lytte, kan du finde dem i min magiske børnebog "Til det dejligste barn i verden" og via div. streamingtjenester og på hjemmesiden www.karensunivers.com