Gratis guidet meditation

Guidet minfulness meditation på dansk

Mindfulness og meditation kan hjælpe dig med

  • At få en bedre søvn
  • At mindske fysiske smerter
  • At finde ro og mindske stress
  • At få mere overskud og overblik
  • At opnå krop – sind – sjæl – hjerte forbindelse
  • At finde nye kræfter, egenskaber og dybder i dig selv

Start og slut din dag med en på den mest kærlige måde og giv dig selv til din en mindfuld stund med en guidet meditation.

Skriv dig op herunder og modtag din gratis meditation med det samme.

Skriv dig op og download her
Guidet meditation for voksne på Dansk

Flere udtalelser fra begejstrede forældre

Det siger kunderne om bogen Til Det Dejligste Barn i Verden

En STRÅLENDE bog med tilhørende meditationer og skønne sange. Jeg er fuldstændig vild med den følelse bogen efterlod i mig og min datter. Midt i hamsterhjul er denne bog en gave i sig selv. En gave til dig og dit barns indbyrdes samhørighed.

Hvis mine børn lykkes. Så lykkes jeg. Det er det, som har værdi for mig. Og det er det bogen peger lige ned i/bogen bidrager med.

Min søn har svært ved at falde i søvn selv. Jeg plejer at skulle ligge hos ham, til han sover. Fra første aften med en af Karens meditationer faldt han trygt i søvn helt selv.

Jeg har læst utrolig mange selvhjælpsbøger for børn. Denne bog er uden tvivl en af de bedste. Tusind tak for en bog der i den grad styrker barnets selvværd, og mit selvværd fik også et kærligt boost.

Jeg elsker, at min datter kan slappe af, imens hun lytter til Karens blide stemme og ord som fortæller hende, at hun er elsket, værdifuld og rigtig. Det betyder så meget for mig som mor.

Sikke en smuk bog. Sikke en kærlighed der strømmer. Karen spreder lys med sine ord og toner. Mit hjerte vækkes og forstærker min evige kærlighed til mine børn.

Følg @karensunivers på Instagram og Facebook

💙 På vej til shoppen 💙

FARS DAG AFTRYKS SÆT
👉🏼 Plakat til download/print selv i A4 og A3
👉🏼 Valgfri stempelpude (flere kan tilkøbes)

🤍 125 kr. 🤍

Hold øje med opslag og stories, eller endnu bedre - følg min profil - så får du besked, når sættene kan købes 👏🏼

#farsdag #farsdag2022 #farsdaggave #personliggavetilfar #gavetilfar #aftrykssæt #børneaftryk #aftryk #stempelpuder #personligplakat #mindeforlivet #personligegaver #gavermedmening #karensunivers
Pakket og klar til at flyve fra reden og ud til dejlige konfirmander 💙💗🤍 Altså ik' mig!

Kender du en konfirmand, som endnu ikke har holdt sin fest? Måske et personligt og meningsfuldt indslag på den store dag, også er noget for "din" konfirmand?
Så tjek vores fingeraftryks plakat sæt ud 😍

Ønsker jer en dejlig dag derude.
❤️‍🔥 Karen.

#fingeraftrykstræ #fingeraftryksplakat #fingeraftrykfragæsterne #stamtræ #familietræ  #fingeraftryk #sætaftryk #familie #barnedåb #festligtindslag #navngivning #navngivningsfest #konfirmation #personliggave #personliggavetilbaby #babyshower #babyværelse #børneværelse #børneværelseinspiration #gavetilbaby #engaveforlivet #tildetdejligstebarniverden #karensunivers