Meditation, mere af alt det gode

Karen Fogh Andersson

Meditation er et stærkt redskab til healing, bevidstgørelse, transformation og frisættelse.

Køb meditationer her

Meditation hjælper dig med at skabe bedre balance, mere energi og finde dig tilpas med at være den du er, hvor du er. Det kan bruges som en vej ind i dig selv. En vej til at mærke din krop, og åbne op for din indre sandhed og det dit hjerte brænder for.

Meditation kan også afhjælpe fysiske smerter og gener, det er videnskabeligt bevist, og også noget flere af mine kunder oplever. 

Hvordan skal jeg meditere

Jeg anbefaler, at du mediterer minimum 1 gang om dagen, og meget gerne både morgen og aften. Men meditation blot et 1-2 gange om ugen kan også have en positiv og mærkbar effekt i din hverdag.

Brug meditationen som en måde at skabe fokus på et bestemt emne/udviklingspunkt OG SOM EN GAVE DU GIVER DIG SELV. Det må aldrig blive en sur opgave. Tilpas det så det passer ind i dit liv, og del evt. oplevelsen med andre.

Og lad så være med at slå dig selv oveni hovedet, når du mister koncentrationen og tankerne pludselig havner ved frysedisken i Føtex – det er helt normalt! Lad blot tankerne være, lad dem flyde forbi når de kommer, men undgå at deltage/gå ind i dem.

Hvis du ligger ned og mediterer og falder i søvn, så påvirkes din underbevidsthed stadig af meditationens musik og tale. Men ønsker du bevidst f.eks. at ændre et uønsket mønster eller skabe nye indsigter og følelser, så vil jeg foreslå dig at sidde på en stol eller i skrædderstilling på gulvet, så du ikke falder i søvn under meditationen, men kan få et maksimalt udbytte.
Meditation udendøres er også helt fantastisk.

Guidede meditationer

Find den helt rette meditation for dig lige her.

Se alle meditationer

Meditationer for Børn

Superhelte krafter

DKK 89,00

Meditationer for Børn

Positive tanker

DKK 89,00

Meditationer for Voksne

Spejlsalen | Voksne

DKK 89,00

Meditationer for Børn

Taknemmelighed

DKK 89,00

Meditationer for Voksne

Et lille frø som vokser – forår

DKK 89,00

2 – 4 år

Barnet og bamsen

DKK 89,00

Meditation udendørs

Meditation behøver ikke foregå i lotus stilling på en bjergtop. Elsker du at være ude i naturen, så i med høretelefonerne, og så ud og gå eller sidde i naturen. Måske kan du nemmere finde ro og fokus her.

Mine anbefalinger til meditation:

  • Gerne 1 gang om dagen
  • I cirka 15-30 min 
  • Find et roligt sted, inde eller ude
Find en guidet meditation her

Udtalelser

Det siger andre der har prøvet mine meditationer

Jeg har ligget i sengen og lyttet til din meditation. Hvor er den smuk!!! Jeg er rørt og berørt, og jeg tror, det er længe siden, jeg har grædt tårer, der kommer fra det sted i mit hjerte. Jeg fik og har i den grad hul ind til noget meget afgørende. Det er så forløsende. Og jeg er så glad og taknemmelig for dit smukke arbejde.

Tina Bach

Indehaver af Hjerteland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In est sem, ultrices ornare molestie sit amet, placerat vel arcu. Phasellus quis massa id sem pretium dictum. Donec sed sollicitudin est, sit amet eleifend ipsum. Vivamus nec pretium turpis.”

Kimberly Mason

Customer Service, Google

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In est sem, ultrices ornare molestie sit amet, placerat vel arcu. Phasellus quis massa id sem pretium dictum. Donec sed sollicitudin est, sit amet eleifend ipsum. Vivamus nec pretium turpis.”

Jack Johnson

Developer, Uber

Meditation hjælper dig til at stilne dit sind, så du kan høre dit hjertes kald.

– Karen Fogh Andersson

Meditation for mig

Mindfulness er en del af min måde at leve på, og derfor finder mindfulness ofte også en naturlig vej ind i mine meditationer. Mindfulness er bevidsthed, at være nærværende og skabe nuet, og kan ikke begrænses til de minutter du mediterer, men bliver din måde at være i verden på – bevidst om dine tanker og din krops reaktioner (meget kort fortalt).

Jeg arbejder med en kombination af visualisering, guidning, healing og mindfulness i mine meditationer.
Jeg har ikke nogle særlige regler eller retninger, du skal følge. Jeg arbejder intuitivt og med tillid til min egen kreativitet, mavefornemmelse og den Universelle guidning. Oftest skaber meditationerne sig selv, og det er en proces, jeg virkelig nyder.

Mit ønske er derfor også at hjælpe dig derhen, hvor du kan mærke, og tager hensyn til, hvad der er bedst og mest rigtigt for dig – også når det gælder det at meditere.

Min baggrund: Jeg er uddannet E.P. coach og terapeut fra Life Academy i 2013. Derudover har jeg taget kortere kurser med fokus på selvudviklingsværktøjer, energiarbejde og healing. I november 2015 startede jeg uddannelse som sjælsterapeut ved Jarle Tamsen.

Jeg har kanaliseret meditationer siden 2012.

Mine meditationer hjælper med

Meditation hjælper dig med at skabe bedre balance, mere energi og finde dig tilpas med at være den du er, hvor du er i dit liv lige nu.

  • Skabe et hverdagsliv i balance
  • Starte din daglige meditationspraksis
  • Opnå krop – sind – sjæl – hjerte forbindelse
  • Finde nye kræfter, egenskaber og dybder i dig selv
  • Mindske stress samt fysiske smerter
     
Køb guidede meditationer her

Email yourself a free copy

[contact-form-7 404 "Not Found"]

We never share your details. View privacy policy.